Otrogen i sommarvärmen

Jag är en 40-årig familjefar som lever ett i huvudsak lyckligt liv med fru och två barn i Västsverige. Jag har varit otrogen mot min fru en gång, och det är den händelsen jag skall berätta om nu.

Det hände för några år sedan, på sommaren när vår äldsta dotter var 8 månader. Under vintern innan hade ett par av våra bästa vänner separerat, mannen hade hittat en ny dam. Jag och min fru tog oss an den försmådda tjejen, Karin, som av naturliga skäl hade det jobbigt. Det hade varit jag som ”pushat” i vårt engagemang, eftersom jag och Karin under en längre tid haft ett fint vänförhållande, vi har mycket gemensamt.

Denna sommar hade vi därför bjudit Karin att spendera några sommardagar i vår sommarstuga, ett erbjudande hon tacksamt nappat på. Tyvärr hade vi inte vädergudarna på vår sida. Jag var extra besviken över detta eftersom jag hoppats få se Karin sola i bikini eller kanske till och med topless. Karin är nämligen en riktig snygging. Blond, med välsvarvad kropp och formerna på de rätta ställena. Att hon sedan har nära till leenden och skratt gör ju inte saken sämre.

Inför Karins sista dag hos oss visade sig dock Pohlman från sig soliga sida och förutspådde kanonväder. När det påföljande morgon visade sig att prognosen stämde beslöt vi oss för en promenad till en skyddad badvik i närheten där min fru och jag regelmässigt badar nakna, det är sällan några andra människor där. Däremot kan man då och då överraskas av betande får, men de är ju inte så pryda…

Karin var mycket väl medveten om vår nakenvana och frågade, när vi packade våra bad- och picknickgrejor, med viss förväntan i rösten, om vi skulle ta med oss badkläder. ”Fint”, tänkte jag, hon är med på noterna och blev en aning besviken när frugan påpekade att det nog är bäst. Efter en så lång period av dåligt väder är det nog fler än vi som är badsugna.

Dock var det med vissa förhoppningar jag axlade bärstolen med dottern och tog stigen genom skogen till vår badvik. Tjejerna bar på badkläder, filtar, fika och allt annat nödvändigt (?) som behövs för några timmar på stranden. I vårt fall ingick också ”barnkitet”, med mat, blöjor, våtservetter mm.

När vi kom fram till viken kunde jag med viss besvikelse notera att en båt ankrat upp i allra bästa position i viken, varför badkläderna kom väl till pass. En liten tröst var dock att Karin inte var speciellt diskret när hon bytte till baddräkt. Vänd från båten lät hon mig beskåda sina lagom stora och välformade bröst några ögonblick innan baddräkten kom på plats.

Karin och frugan tog ett snabbt dopp medan jag vaktade lillan och lullande med henne i vattenbrynet. Vid åtta månaders ålder gör man allt för att lära sig att gå, så det var fullt ös en lång stund. När jag en stund senare anslöt till tjejerna vid vår lägerplats hade de bytt om till bikini och jag kunde ännu bättre smygnjuta av Karins former. Karin satt så där lagom sedligt så att jag kunde notera att bikinilinningen var välrakad och slät.

Efter en stund började dottern gny trots att de vanliga behoven borde vara tillfredsställda, någorlunda nymatad, inte för trött, ren blöja, aktivitet. Frugan bekymrade sig, är det för mycket sol? Känns hon inte varm? När vi inte lyckats lugna dottern på en stund beslöt så frugan att ta med sig dottern tillbaka till stugan.

– Men stanna ni här och sola och bada ett tag. Jag går hem och ser till att maten står på bordet när ni kommer hem.

Karin och jag beklagade oss givetvis men i alla fall jag var också lite glad. Dels för att få stanna på stranden och dels för att få vara ensam med Karin. Tänk om båten i viken sticker, jag kände hur det ryckte lite förväntansfullt mellan benen…

Frugan tog dottern i bärstolen och gav sig av mot stugan. Karin och jag lade oss att sola och småprata. Inga anspelningar på nakenhet eller sex här inte. Dock fanns en viss spänning i luften. Jag tror att även Karin hoppades på att båten skulle lätta ankar. Som försmådd hade hon säkert behov av att bli bekräftad som kvinna igen och den måste ju vara länge sedan hon fått en man i sig.

Efter en stund kröp Karin över till sin väska, putade lite extra (?) med rumpan och plockade fram en tub med solkräm.

– Det är bäst att se till att man inte bränner sig, har du lust att smörja in mig på ryggen, frågade hon.

Givetvis ställde jag upp på en sådan uppgift och snart lade jag ”en orm” av solkräm mellan Karins skulderblad. När jag sedan började själva insmörjningen trasslade jag givetvis omedelbart in mig in bikiniöverdelens ryggband.

– Jag öppnar den här, så jag kommer åt bättre, sa jag och Karin höll med.

– Visst, se till att du kommer åt ordentligt, svarade hon.

Med smekande rörelser började jag nu smörja in Karins bara rygg. Hennes njutningsfulla hummanden fick mig att bli djärvare i mina smekningar. Även Karins bålsidor fick sin insmörjning och jag kunde känna bröstens rundning med mina känsliga fingertoppar.

Efter en stund kom jag ner till korsryggen och bikinitrosans överdel. Karins önskan om att jag skulle göra ett ordentligt jobb sporrade mig att sticka mina fingrar lite under troslinningen och känna rumpans mjuka hull.

– Mmm, sa Karin och njöt.

När jag var nöjd sa jag att jag fortsätter med benen och la en orm på baksidan av Karins ena lår.

– Mmm sa Karin igen, klart påverkad av min behandling.

Med kraftiga tag skred jag till verket, Mina smekningar förde mina händer upp mot Karins rumpa som putade inbjudande mot mig. Tack vare bikinitrosans höga skärning kom jag åt förvånansvärt stor del av den åtråvärda kroppsdelen och mina fingrar puttade bikinilinningen allt längre in mot rumpskåran.

Efter ett gediget knådande av Karins skinkor var det dags för lårens insidor. Hon särade snällt lite på benen så att jag skulle komma åt ordentligt. Givetvis passade jag på att ”av misstag” komma åt hennes mutta som putade ut lite under bikinityget. Karin ryckte till lite och särade en aning till på låren. Vid nästa ”touch” kände jag hennes fukt.

– Men här gäller det inte att förhasta sig tänkte jag och fortsatte insmörjningen nedåt låren och vaderna.

Jag avslutade jobbet med baksidan med en lätt fotmassage innan jag lite frågande sade;
-Då var baksidan klar!

-Mmm, jätteskönt, mumlade Karin till svar.

Här gäller det att smida medan järnet är varmt, tänkte jag och sade;

– Vänd på dig, så tar jag framsidan också.

Karin vände sig snabbt och glömde givetvis att sätta på sig bikinitoppen innan.

– Det är väl OK att sola topless, sade hon och krånglade sig ur topen, skickade en snabb blick mot båten i viken innan hon lade sig tillrätta på rygg.

Jag lade en solkrämsorrm på Karins mage och började smörja. Snabbt insåg jag att Karins vackra bröst nu var nästa mål för min insmörjning. Jag tog mod till mig, la två ormar på Karins båda bröst och tog ett ordentligt tag med båda händerna och började knåda de fina lökarna.

– Vilka fina bröst du har, sade jag medan jag fortsatte den mycket noggranna insmörjningen av tuttarna genom att gnida Karins styva bröstvårtor mellan mina fingrar.

– Mmm, kul att du gillar dem. De tycker verkligen om din behandling, sade Karin och njöt med slutna ögon.

Efter ytterligare några knådningar insåg jag att det var dags att dra vidare. Efter att snabbt ha smort in Karins axlar var det så tid att gå neråt på den välsvarvade kroppen. Smorde in nedre delen av magen och var liksom på baksidan noga med att sticka in fingrarna lite under troslinningen för att komma åt ordentligt. Med fingertopparna kände jag toppen på Karins hårbuske som fortfarande gömde sig under de allt fuktigare bikinitrosorna.

När det så var dags för låren tog jag rejäla tag på insidorna. Karin särade lite på benen och jag kom åt att lite lätt gnugga händerna mot Karins fuktiga mutta. Jag måste erkänna att lårens insidor blev ordentligt insmorda, men längre vågade jag inte gå när båtens passagerare när som helst kunde spana in oss.

Efter en förhållandevis ointressant smörjning av de nedre delarna av Karins ben var så proceduren avslutad.

– Nu är det min tur, sa Karin glatt och reste sig på knä.

– Men då får du allt ta av de där, fortsatte hon och pekade på mina shorts.

– Visst, sa jag, men kalsingarna får allt sitta kvar så länge den där ligger kvar, fortsatte jag, samtidigt som jag nickade mot viken.

När jag tagit av mig shortsen visade en snabb blick neråt en tydlig bulle på mina blottade underbrallor. Karin putade med de bara brösten, log och gjorde en gest med högerhanden mot det badlakan där hon nyss legat.

När jag förväntansfullt lagt mig tillrätta på magen började den toplösa ängeln att massera mina skuldror och rygg. När hon närmade sig korsryggen hördes ett vrål från viken och den stora motorbåten som nyss legat för ankar försvann i kaskad av vatten i riktning söderut. Efter en liten stunds paus frågade Karin;
– Nu är det väl ingen som ser oss?

Jag kunde naturligtvis inte annat än hålla med och Karin fortsatte frankt;
– Va fint, då kan vi sola nakna.

Samtidigt som jag mumlade jakande till svar såg jag i ögonvrån hur Karin snabbt reste sig, hoppade ur sina bikinitrosor och slängde dem på sin väska.

– Upp med rumpan nu, så hjälper jag dig av med kalsingarna fortsatte hon innan jag själv hunnit reagera.

Att dra ner mina kalsingar med mig liggande på mage var dock lättare sagt än gjort, eftersom de naturligtvis fastnade i min styva lem. Efter några ögonblicks trasslande låg jag dock naken och väntade på den spännande fortsättningen. Karin började massera mina fasta skinkor med en underbar känsla och ett fast grepp. Hon särade lite lagom på dom och tryckte ett finger ner i skinkskåran ner mot anus. Trycket på fingret lättade precis när det nådde anus och med ömma rörelser masserade hon min anusöppning ett ögonblick innan Karin fortsatte massagen mellan anus och pungen tills hon nådde baksidan av densamma. Här stannade hon upp, kände lite på styvnaden och baksidan av pungen. Det hela kändes enormt upphetsande och min ståndare var hårdare än någonsin, klämd som han var mellan min mage och handduken.

Efter några ögonblick kände jag dock en klick solkräm landa på baksidan av låret och Karin fortsatte insmörjningen där. Den värsta upphetsningen la sig medan Karin smorde in baksidan på låren och jag började spänt fundera på fortsättningen, snart är ju min baksida klar…

Strax väcktes jag i mina funderingar av att Karin rapporterade att det var dags att vända på sig innan insmörjningen kunde slutföras. Jag kravlade runt och min blick möttes av Karin och ett blixtrande leende.

– Du gillar visst det här också, ser jag, sa hon och nickade menande mot mitt blottade stånd. Nu sträckte hon fram handen och tog ett trevande tag om min lem.

– Mmm, hård å go´, sa hon och släppte den med en smekande rörelse och fortsatte, men först har jag ett uppdrag att slutföra.

Tog fram solkrämen igen och smorde in min bröstkorg. Karin ägnade extra intresse åt mina bröstvårtor på samma sätt som jag ägnat hennes. När hon lite senare smorde in min mage var hon till min stora glädje tvungen att lyfta undan min pulserande lem. Hon höll den fast och runkade den lite försiktigt samtidigt som hennes andra hand smekande smörjde in nedre delen av magen. Snart släppte hon dock snoppen och greppade pungen istället samtidigt som hon masserade mina ljumskar.

När Karins massage nu närmade sig sitt slut tittade jag upp och såg den vackra nakna kvinnan sitta vid min sida och smörja in mina ben. Hon satt på knä och brösten gungade upphetsande i takt med Karins massagetag. Eftersom Karin nu bearbetade mina ben satt hon lite vänd från mig, så om jag vred lite på huvudet så fick jag bakifrån lite insyn mellan hennes ben. Det såg fuktigt ut… Jag sträckte ut handen och smekte baksidan på Karins lår och rumpa. Helt lätt bara så hon precis kände det. Sträckte jag på handen nådde mina fingertoppar precis de yttersta av hennes fuktiga könshår.

När Karin smort in mina ben tog hon på nytt tag om min lem, runkade den sakta och sa;
– Är det OK om jag leker med den här godsaken ett tag?

– Visst, sa jag, tog ett fastare grepp om Karins baklår och drog henne mot mig så att jag bakifrån kom åt hennes mutta.

Samtidigt som Karin runkade mig gick nu mina fingrar på upptäcktsfärd i Karins nedre regioner. Smekte hennes blygdläppar, nosade i hennes våta öppning och fann hennes clitta. Jag fortsatte att dra Karin mot mig och fick henne att flytta sitt ena knä över mitt huvud. Jag kom nu att ligga som en bilmekaniker under bilen med Karins öppna och drypande mutta framför ögonen. Med båda händer greppade jag nu hennes skinkor och tryckte hennes underliv mot mitt ansikte. Samtidigt ändrades känslan kring min lem. Karin hade tagit den i sin mun. Vi låg nu i en 69a och jag begravde näsan i hennes våta öppning samtidigt som jag sög på hennes clitta. Vi njöt nu båda i fulla drag av varandras behandling.

Samtidigt var inte mina händer sysslolösa utan smekte Karins skinkor, nuddade hennes anus och klämde sig in mellan våra sammanpressade kroppar för att lite vänskapligt nypa i hennes bröstvårtor.

Efter en stund lättade Karin plötsligt, vände på sig, styrde lemmen rätt med handen och satte sig på den, samtidigt som hon sa;
– Jag vet att vi inte borde göra det här, men jag kan inte låta bli.

Själv struntade jag just nu i givna löften och gick fullständigt upp i känslan av att till botten fylla upp denna underbara kvinna.

Karin började nu röra sig rytmiskt, så att hennes clitta gneds mot mitt blygdben. Det hela var enormt upphetsande och mina händer utforskade ivrigt Karins rumpa, lår och rygg. När hon reste på sig kom jag också åt att krama hennes go’a bröst som rytmiskt gungade framför mitt ansikte. Ganska snart kände jag orgasmen närma sig i takt med att Karins rörelser blev snabbare. För att inte göra slut på nöjet för snabbt tog jag nu ett fast grepp om Karins rumpa och tryckte henne mot mig för att bromsa henne samtidigt som jag viskade;
-Ta det lugnt, annars går det redan för mig.

Hon förstod och vi kom att ligga helt stilla, flämtande och med min lem till botten begravd i henne. När det värsta lagt sig började jag så försiktigt röra mig igen och Karin var naturligtvis inte sen att svara. Snart var det igen nära för mig och vi gjorde en ny inbromsning. Denna gång kysstes vi djup och intensivt medan min snopp fick vila sig lite. När jag strax igen försökte bromsa Karin en tredje gång ville hon inte svara på mina signaler.

– Oh, jag kommer själv nu och jag har ätit mina P-piller, så jag vill att vi kommer tillsammans nu, sa hon och ökade istället tempot.

Snart kände jag de välbekanta ilningarna i pung och ben samtidigt som jag kände hur trycket runt lemmen ökande. Orgasmens vågor slog nu emot oss båda, jag sprutade min sats djupt in i Karin samtidigt som vi krampaktigt slingrande våra kroppar om varandra och stönade ut vår njutning tillsammans.

När våra orgasmer så småningom ebbade ut låg vi kvar och kelade, jag fortfarande kvar inne i Karin och smekandes alla delar av hennes underbara kropp jag kom åt. Speciellt smekte jag rumpan med lätt hand samtidigt som Karin flämtande tog igen sig efter ansträngningen. Trots att min lem slaknade allt mer höll jag mig kvar tills den till slut gav upp och slank ut i det fria med ett sörplande ljud som fick oss båda att fnissa till.

Nu var det så dags för det nakenbad som vi båda tidigare längtat efter. Nu var det naturligtvis inte riktigt så spännande som vi tänkt, för nu kände vi ju redan varandras kroppar mer än väl…

Efter ett uppfriskande bad lade vi oss nakna tillsammans på handduken i skedställning.

– Ni vet väl vad jag menar?

Karin låg på sidan och jag bakom henne, som två skedar i en besticklåda. Min snopp låg mellan Karins skinkor och min övre hand kom fint åt att smeka Karins mage och bröst. Det tog inte många minuter innan det på nytt började rycka mellan benen och jag kände hur lemmen växte mellan Karins skinkor. Karin kände naturligtvis också och tryckte sin rumpa mot mig. Lemmen klämdes nu skönt mellan Karins skinkor och min mage. Jag juckade lite försiktigt samtidigt som min smekande hand flyttade sig neråt mellan Karins ben. Hon lyfte snällt på ena låret så jag skulle komma åt bättre. Jag smekte hennes hårda clitta och de våta blygdläpparna när Karin vände sig mot mig, tittade mig trånande i ögonen och sa;
– Nu vill jag älska igen.

Nu var jag inte nödbedd utan förde snabbt min lem ner mellan Karins skinkor och tryckte in den mellan hennes lår. Där tog hennes hand vid och förde den längtande staken mot sitt kärlekshål. När jag kände den varma öppningen mot ollontoppen tryckte jag till och Karins belåtna stön bekräftade att jag var på plats igen.

Jag använde nu min lediga hand för att samtidigt som jag juckade försiktigt smeka Karins clitta. Med mina fingrar kunde jag också känna roten på min lem och pungen glida in och ut ur Karin. Håret på min pung var alldeles vått av våra kåtsafter…

Snart bytte vi ställning. Utan att tappa greppet lyckades vi resa oss så att jag kom att ta Karin bakifrån, stående på knä med hennes underbara rumpa framför mig. När jag böjde mig lite framåt kom jag fortfarande åt att smeka Karins clitta. Eftersom jag själv nyss haft utlösning var jag extra uthållig och kunde smeka Karin till flera orgasmer innan jag närmade mitt klimax. Karin hade nu passerat sin topp och bad mig nu släppa hennes, vid det här laget, ömma clitta. Jag reste mig därför, greppade hennes go’a skinkor med bägge händer och juckade mig snabbt mot orgasmen. När jag strax kände orgasmen komma fyllde jag henne till botten och exploderade i en underbar orgasm som kändes ända ut i tårna.

Vi föll utpumpade ihop, såserna rann ur Karin och min nöjda lem slaknade så sakta. När vi tagit igen oss en smula fick vi naturligtvis återigen ta ett skönt nakenbad (visst är det mycket skönare att bada naken, synd att man inte får tillfälle så ofta), innan vi vaknade upp ur vår sanndröm och insåg att det var hög tid att bege sig tillbaka till stugan och verkligheten…

Lite skamsna men lyckliga begav vi oss sakta tillbaka.

Naturligtvis har vi aldrig berättat om äventyret för min fru och vi har inte heller gjort om det, då vi båda kände oss rejält skamsna efteråt. Men jag tänker nästan dagligen på äventyret och jag blir lika upphetsad varje gång, liksom jag hoppas ni läsare också blivit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *