En skön kväll i soffan

En solig och het sommardag. Var jag med min sambo, hennes 18-åriga syster Therese och hennes mamma och pappa ute vid havet för att ta oss lite sol. Det var riktigt varmt denna dag. Väl nere på stranden tog vi av oss våra tröjor och annat onödigt och bara njöt utav solen. Man kan ju säga det att man blir ganska törstig och mycket vatten gick det åt. På med solglasögonen och strandspana lite [hehe]. Något alla gör men kanske inte säger något om.

Kunde inte låta bli att kika lite på min sambos syster, Emma. Riktigt nätt men ändå muskulös kropp. Fantasierna flödar iväg. Vi äter oss en bit mat och småpratar allihopa. Kan inte låta bli att titta lite på Emma. Oj, kollade visst ner på hennes nedre bikinidel. Fantasierna flödar ännu mer. Ja-ja…Vi tar oss lite mer sol innan det är dags för hemfärd. Nu är man sådär riktigt små trött.

Vi åker hem till min Therese föräldrar för dusch, en bit mat och lite goda drycker. Vi sitter tills solen går ner jag slänger några kåta blickar på Emma, nog vinet som får mig att göra de. Hon tittar på mig lite mystisk. Men hon ser riktigt kåt ut. Klockan börjar närma sig tio på kvällen och vi besluta oss för att gå in. Therese bestämmer sig för att göra sig iordning och gå lägga sig. Hon ska nämligen upp tidigt och jobba imorron. Samtidigt hör jag svärföräldrarna göra sig iordning och säga godnatt.

Jag och Emma stannar kvar uppe för vi båda ville se en Sagan om Ringen som gick på TV. Vi fixar och ordnar lite godis och läsk till filmen. Går till TV-rummet och vi båda nästan slänger oss i den gråa stora Soffan. Jag sätter mig i hörnet så jag kan halvligga. Emma kommer lite efter och sätter sig i andra hörnet. Kan inte låta bli att tänka på hur vacker och sexig hon är. Hon har på sig ett vitt linne så man kan se hennes bruna överkropp och en tajt kort jeanskjol. Hennes bruna slanka ben är riktigt fina.

Innan hon sätter sig så spanar man in hennes härligt sexiga kropp. Kan inte låta bli ännu en gång att fantisera lite om den. Undrar hur hon ser ut naken? Oj, nu börjar den visst. Vi småpratar lite under filmens gång. Jag kollar lite på henne utan att hon märker något. Börjar tänka mer och mer på sexiga tankar. Tänk om hon kunde läsa min tankar nu. Det hade ju varit så mycket lättare att kommunicera.

Själv har jag ett svart linne på mig och ett par mjukisbyxor utan kalsonger. Medans vi tittar på filmen märker jag att hon vänder sitt huvud mot mig. Jag lossas som ingenting men tänker att hon kanske vill ha mig. Men det går ju inte. Therese är ju hennes syster och hon är ju syster med min sambo. Men man vet ju aldrig var som försigår i hennes huvud. I vilket fall känner jag hur min kuk börjar växa i mina byxor. Mmm…den börjar bli riktigt hård och stor nu. Omöjligt för mig att dölja det. Vad ska jag göra? Jag börja tänka på osexiga tankar, men det går inte för jag ser hur hon sneglar på mittpartiet på min kropp. Nu när hon gör det så börjar den växa ännu mera.

Börjar bli sprängkåt nu. Det rycker till lite i kuken så byxorna ”hoppar” lite. Nej, vad ska jag ta mig till? Jag märker att hon seglar mer och mer och jag blir bara kåtare och kåtare. Hon lägger sin egen hand innanför filten som hon har på sig. Märker att hennes arm börjar röra sig och där under filten börjar hon smeka sin fitta, kanske så att hon vill att jag ska märka det.

Hon börjar smeka sig och detta gör mig alldeles sprängkåt och min kuk är nästan på väg genom byxorna. Kuken fortsätter att rycka på sig och Emma sneglar mer på min kuk nu än filmen. Hon särar lite mera på sina ben nu och hennes handrörelse avslöjar henne lite. Jag börjar titta på henne mer och mer.

Hon fortsätter att snegla på mig. Jag får tag i en filt och drar upp den till midjan på mig själv, kollar om hon reagerar. Det gör hon. Jag frågar henne om filmen är bra och och nickar och svarar att hon älskar den. Samtidgt så drar jag ner min byxor under filten. För jag måste släppa ut min kuk nu. Men fortsätter att ha filten på mig. Hon märker inget att jag är nu naken från mitten ner till knäna. Jag stoppar in handen i min egen filt och tar tag i min grova kuk…tvungen att runka av mig lite…men jag gör de försiktigt och diskret.

Vi fortsätter att titta på filmen och jag fortsätter att smeka min stora och hårda kuk. Men av allt vin som man fått i sig slumrar jag till några minuter? Känner mig så trött. Vaknar bara en stund därefter och märker att filten trillat ner. Hela kuken utanför!

Drar upp filten lite snabbt och lossas som inget har hänt. Men märker att Emma ha sneglat på den. Märker att hon tagit av sig sin filt och spretar med sina ben. Kjolen hennes är uppdragen och inga trosor där under. Hon frågar mig nu om jag är trött och att jag har sovit.

-Jasså, säger jag. Lätt röd i ansiktet.

-Mmm…svarar hon och säger rätt ut.

– Vilken hård och stor kuk du har! Kunde inte låta bli att titta. Jag vet inte vad jag ska säga utan nästan stammar fram;
– Vill du smaka?

Hon hoppar närmre. Jag kan inte tro att detta är sant. Hon säger till mig att vara knäpptyst. Jag bara nickar och instämmer. Hon drar ner filten på mig. Stönar tyst och tar tag med sin ena hand runt om min stora kuk. Hon drar i den sakta, känner av den och jag tror jag är i sjunde himlen. Hon kryper upp i soffan vid sidan om mig. Hon runkar av mig medans hon sitter på sina knän böjd mot mig. Tittar på mig med en kåt blick som kan döda. Jag tar min hand och kör in den mellan benen på henne och masserar hennes fitta. Hon har en härligt rakad fitta. Märker att hon gillar det.

Hon börjar kyssa mina bröst och tar sig neråt…tar tag i kuken ännu hårdare och börja slicka den, ner till mina nyrakde kulor. Hon tar min kulor i munnen och suger på dem…mmm. Hennes tunga tar och slickar runt kulorna ordentligt och upp igen till ollonet. Sedan sveper hon hela kuken ner i halsen och upp igen, tio tal gånger…Bara rinner kuksaft från hennes mun och bygger nästan en bro av saliv ner till kuken. Medan hon suger och gottar sig på min hårda kuk drar jag upp hennes tajta jeasnkjol. Börjar massera hennes fitta med min ena hand. Hon är riktigt blöt…mmm… Trycker in två fingrar i henne…mmm…hon riktigt njuter.

Hon avbryter sugandet för hon börja stöna för mycket och måste hålla igen… Jag ber henne vända sig om och lägga sig ner med rumpan upp i vädret. Tror jag ser i syne. Vilken röv! Jag reser mig up i sidoläge och stödjer mig med min armbåge så jag får se hennes härlighet. Kysser och smeker hennes skinkor och tar sedan tag i hennes skinkor, drar dem åt sidan och börjar slicka hennes fitta. Som redan nu är så blöt att den bara rinner. Reser mig upp på knäna nu och tar tag med båda händer på skinkorna. Trycker in min tunga i hennes klitoris.

Hon stönar tyst och har en kudde för munnen så ingen ska höra. Jag tungknullar henne in och ut och suger på hennes härligt blöta fitta…mmm. Märker att de går för henne och det enda jag vill nu är att jag vill komma. Hon fattar vinken när jag slutat slicka hennes fitta. hon vänder sig om igen och tar kuken i sin mun. Det är så mycket saliv på den nu att det går nästan av sig själv. Jag stönar mer och mer nu och är på väg att komma. Hon runkar av mig in i de sista och jag sprutar ner både hennes mun och ansikte. Känns som jag sprutar flera liter.

Vi pustar ut båda två, tar på oss våra kläder och Emma går in i badrummet för att tvätta av sig och jag fortsätter att varva ner och bara njuter. När hon kommer tillbaka småler hon bara och vi fortsätter att kolla färdigt på filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *