Otrogen av en händelse

Tänk vad lätt hänt det är att man är otrogen. Jag älskar verkligen min flickvän Marie över allt annat här på jorden men det som hände förra fredagen bevisar kanske inte det.

Jag och Marie hade bestämt oss för att denna fredag skulle vi bara ha en mysig hemmakväll och kolla på TV istället som i vanliga fall gå på någon fest.

Till en början var allt hur bra som helst, vi satt i soffan och hade delat ett par öl. Ingen av oss var fulla, kanske lite påverkade, men inte mera. Vi satt där och tittade på TV:n då det plötsligt ringde på dörren. Det var syrran som bodde granne med Marie. Syrran kom in och frågade om vi skulle följa med henne och hennes kille till stan och kolla på Peter LeMarc. Eftersom han inte hör till mina större idoler och dessutom hade andra planer vart min och Maries kväll skulle sluta så svarade jag nej. Döm om min förvåning då Marie svarade tvärtemot.

Eftersom jag är envis höll jag fast vid mitt nej. Marie var lika envis hon och höll fast vid sitt ja. Därför slutade det med att Marie följde med dom och att jag sur och tvär stannade kvar hemma. Dom åkte iväg och kvar satt jag och tyckte synd om mig själv. Men så ringde telefonen. Det var Håkan, en gammal kompis, som frågade vad jag gjorde. Jag sa saom det var och han föreslog att jag skulle komma över till honom eftersom han hade fest, och jag var inte svårövertalad denna gången.

Det var ganska livat då jag kom dit och sprit bjöds det på från både höger och vänster, så det tog inte så lång tid innan jag blev ”packad”. Rätt som det var fick jag för mig att nu hade jag fått i mig tillräckligt, och lite till, så mycket att jag trodde jag skulle spy, så jag smet in på dass för att vara beredd. Jag satte mig att vänta men ingenting hände. Efter en stund knackade det på dörren och en tjej ville komma in och kissa. Jag öppnade dörren och skulle gå ut. Men så tittade hon på mig.

– Ska du spy? Frågade hon vänligt.
– Njae, jag mår kasst och satt här om det skulle hända något.

Hon sa att hon minsann inte var blyg, så jag kunde ju sitta på badkaret samtidigt som hon kissade, för säkerhets skull. Så jag gick in på toan igen. Trots att jag mådde lite dåligt kunde jag inte låta bli att tjuvkika då hon drog ner jeansen och trosorna.

– Jag mår också lite dåligt, fnissade hon medan hon spolade.

På skämt sa jag åt henne att hålla mig sällskap här inne ett tag då. Hon satte sig ner på golvet och vi tittade på varandra. Likt en dålig B-film så reste hon sig efter några sekunder och närmade sig mig. Våra läppar möttes i en het kyss, en kyss som gjorde mig vansinnigt kåt.

Kyssarna blev allt hetare och hetare och jag kände att jag ”var bara tvungen att ha henne”. Jag började leta efter knappen i jeansen, hittade den och knäppte upp. Varligt började hon att massera min kuk på utsidan av jeansen.

– Kan du inte låta din apparat komma fram, frågade hon plötsligt.

Jag var inte sen att få av mig mina jeans och hon drog av sig sina egna samtidigt. Sena sjönkk hon ner på knä framför mig.

– Mmm, vad fin den är, sa hon och tog den mellan sina läppar.

Kuken stod som aldrig förr och jag kände att jag inte kunde hålla tillbaka satsen så många sekunder så jag drog mig ur hennes mun så det roliga inte kulle ta slut så fort.

Försiktigt lade jag ner henne på golvet mellan badkaret och väggen. För att retas med henne och samtidigt lugna ner mig själv lite så lät jag kuken leka lite vid hennes välansade lilla mutta.

– Åhh, kom in i mig, bad hon otåligt.

Jag svarade med att trycka in kuken till roten. Hon gnydde till under mig. Jag pumpade för allt jag var värd. Då kände jag ännu en gång att jag var på väg så makade hon upp sig lite, så pass att kuken föll ur.

Sedan ställde hon sig på alla fyra och jag tog tag i hennes ända och stötte in kuken. Detta gjorde henne om möjligt ännu kåtare för hon började att stöna, högre och högre för varje stöt.

– Jag kommer, jag kommer, åhhhh…

Dessa ord blev för mycket för min stackars kuk och jag drog ut den snabbt och sprutade en jättesats över hennes rumpa samtidigt som hon utmattad föll mot golvet och jag efter liggandes på sidan av henne. Vi låg tysta medan vi hämtade oss och jag var nära att somna när någon plötsligt bankade på dörren och ville in och pinka.

Tjejen som jag varit otrogen med och vars namn jag inte ens visste försvann ut i köket och jag som fick skuldkänslor mot Marie tog snabbt på mig ytterkläderna och skyndade mig hem.

När jag kommit hem så hade Marie redan kommit hem. Hon frågade var jag hade varit, jag svarade att jag varit inne i stan och tagit några öl. Ett par snabba sekunder hade jag lust att erkänna allt, men det man inte vet har man ju inte ont av…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *