Kuk på efterfesten

Det började redan på eftermiddagen, så vid den här tiden kände jag mig rätt sliten. Först lite wakeboard och vattenskidor, bad och sol. En och annan öl slank ned redan där, och det fortsatte i jämn takt när det blev dags för grillning hemma hos Adde. Efter en något trist försommar, minimalt med sol och inte alls så varmt som man hoppats på, blev sommaren riktigt ljuvlig. Den här lördagen var inget undantag, närmare 25 grader varmt och en stekande sol. Som gjort för en heldag, och vi hade tidigt under veckan bestämt oss för att det skulle festas den här dagen.

Jag heter Sebastian, men kallas av alla för Basse. Gick ut gymnasiet för två år sen, och har efter nio månader i lumpen direkt efter skolans slut jobbat med lite av varje. På golfbanan, på farsan företag och sen har jag mest dragit runt, kan inte påstå att jag älskar att jobba, men har väl å andra sidan insett att det är bra med pengar in. I våras tog det slut med den senaste tjejen, vi var tillsammans rätt länge, över ett år närmare bestämt. På ett sätt jobbigt och trist, men samtidigt jävligt skönt. Nu lever jag mitt eget liv, ingen som ska åsikter om vad man får göra och inte göra. Största problemet just nu är att jag fortfarande bor hemma, men jobbar på att fixa en egen lägenhet. Har i och för sig en egen del av huset, så jag ska inte klaga, där kan jag i stort sett göra vad som helst utan att farsan, morsan eller lillesyrran vet vad som händer.

Klockan hade passerat 22, och de flesta på festen var rätt dragna. Vi satt fortfarande ute, det var en riktigt härlig sommarkväll så det fanns inget som fick tankarna på att sätta oss inne. Addes familj bodde härligt vid havet, så det kändes så där häftigt som man bara kan önska sig, att se solen gå ner, sitta med polarna och bara njuta av livet. Men som vanligt fanns några som alltid var stressade iväg till krogen. Det finns ett ställe där vi oftast är, där är de flesta och framför allt de häftigaste i vår ålder. Frågan var väl inte om vi skulle dit, utan när.

Vid 22.30 rullade första taxin in, och den fylldes snabbt. Själv kände jag ingen som helst stress att dra iväg, så jag avvaktade ett tag till. De som blev kvar ett tag till var Anna, som är tillsammans med Adde. En förbannat trevlig tjej, kanske inte den snyggaste av tjejerna på festen, men sådär härlig som man bara vill att ens egen tjej ska vara. Hennes bästa kompis, Amanda hade druckit aningen för mycket, och var rätt tyst, till och med på väg att somna, något vi skrattade gott åt. Kvar var också Robin, som är Addes lillebror, en rätt kaxig 18-åring, han uppträdde precis som en hockeyspelare ska göra. Vältränad, rapp i käften men samtidigt med en rätt skön attityd. Dessutom två polare till honom, som jag inte kände särskilt väl. Nicklas och Jesper, tydligen ett år äldre än Robin, också de hockeyspelare, så just för tillfället gick snacket om vilket lag som egentligen borde ha vunnit SM-guldet.

En halvtimma senare kommer även vår taxi, och efter att snabbt ha städat av på altanen och nedbäddning av Amanda, fick vi höra taxichauffören tuta stressat. Saken blev inte bättre av att vi nu var fem stycken som skulle med, men efter ett diplomatiskt ingripande av Anna fick vi tränga ihop oss. Anna fick sitta fram, medan vi grabbar fick trycka ihop oss i baksätet. Eftersom Robin var yngst fick han ligga ovanpå oss andra, vilket taxichauffören uppskattade måttligt. Bilen studsade upp för backen från gården, och jag ryckte till när jag kände Robins armbåge mot mitt skrev. Det pirrade till för någon sekund, samtidigt som vi var mitt inne i en diskussion vilken väg som var närmast till krogen. Efter någon minut kände jag återigen något som rörde vid mina jeans, och den här gången pågick det längre, och det var inte armbågen utan en hand som försiktigt rörde sig där nere. Till min stora skräck kände jag hur kuken reagerade, på bara någon sekund hårdnade den, och jag kände viss panik. När vi närmade oss krogen kunde jag fortfarande inte släppa tanken på vad som hänt i taxin, det var med skräckblandad förtjusning jag tänkte på saken.

På krogen träffade vi resten av gänget och det gick rätt vilt till. En riktigt kul kväll, där det fortfarande var ordentligt varmt så de flesta satt på någon av krogens uteterrasser. Jag stötte ihop med Jossan, min gamla tjej. Vi har visserligen passerat det där märkliga stadiet efter att ett förhållande tagit slut, men det kändes ändå lite märkligt att se alla grabbar som gjorde försök på henne. En och annan snygg tjej gjorde intryck på mig, men det fanns ingen som riktigt kändes rätt. Satt mest och snackade med gamla polare, och skrattade åt det mesta. Var så där lagom berusad, så man fortfarande hänger med och inte mår klent.

Med en timme kvar till stängning så dök Robin och hans polare upp. Tydligen hade de hamnat i lite tjafs med några killar, men det hela hade lugnat ned sig. Vi satte oss vid samma bord och jag slogs återigen av det som hade hänt i taxin. Samtidigt som grabbarna pratade om någon tjej som passerade kom jag på mig själv med att sitta och titta på Robin på ett helt annat sätt än jag någonsin gjort. Det som hade hänt i taxin hade helt klart berört mig.

Lite senare gick Nicklas och Jesper för att köpa kvällen sista öl, även till mig och Robin. Vi satt själva kvar när Robin frågade:
-”Har du hittat nån brud ikväll då?”.
-”Nej”, svarade jag. ”Finns väl en del heta, men inget jag jagar för tillfället”
Det blev tyst ett tag innan Robin återigen ställde en fråga, eller rättare sagt en kombination av fråga och konstaterande:
-”Du som är så jävla snygg borde väl fan hitta en brud” sa han med visst eftertryck.
Kom på mig själv med att fundera rejält på vad han just sagt, och aningen generat svarade jag:
-”He he, tack för det du, men jag är inte på jakt efter en tjej just nu, gillar singellivet”
-”Det är fan sant” svarade Robin. ”Då kan man knulla med vad man vill, när man vill”
Strax därefter var killarna tillbaka, och nu var även Adde med. Vi drack den sista ölen när Adde konstaterade att det var läge för efterfest i deras hus, och han hade även sagt till en del som inte varit med på förfesten. Nu gällde det bara att ragga ihop någon som kunde köra, eller ordna taxi.

I taxin på väg till Addes och Robins hus kunde jag bara inte släppa tanken på det som hade hänt, framför allt inte på det Robin hade sagt. ”Då kan man knulla vad man vill”, vad menade han egentligen med det? Aldrig tidigare hade jag känt någonting för en kille, än mindre haft sex med en kille. Men här hade jag under ett par timmar varit med om flera saker, främst när han smekte mitt skrev i taxin, och blickarna samt det han hade sagt på krogen. Kunde det vara så att han gillade killar, eller att han var bisexuell. Tankarna fladdrade iväg, men det kunde väl inte vara så att han var bög? Eller? Strax därefter var vi framme hos dem. Kort efter var musiken igång, nya öl på bordet och efterfesten var ett faktum. Som vanligt fanns några som skulle bada, trots att det var mitt i natten, men det kändes faktiskt rätt lockande. Det var fortfarande varmt i luften, och jag kände mig lite klibbig, så jag hängde på. Det var nakenbad som gällde, och vi var fyra grabbar som slängde oss i vattnet. Några av tjejerna satt med en cider på bänkarna vid bryggan, men de flesta satt kvar på altanen där allsången nu tagit fart. Adde hade gitarren framme och alla hängde på.

När vi plaskade runt i vattnet kunde jag konstaterade att nu även Robin kastat sig i. Han var ganska berusad, och trots att jag inte heller var särskilt nykter slogs jag av tanken på faran med att bada i detta tillstånd. Det var ju ganska mörkt vid det här laget, och man vet ju aldrig vad folk får för sig. En av killarna fick för sig att hoppa gång efter annan från klippan intill bryggan, till tjejernas stora förtjusning. Plötsligt kände jag någon som simmade alldeles intill mig, och jag såg snabbt att det var Robin.
-”Fan va härligt att bada, eller hur?” hörde jag honom säga.
-”Ja, det här är fan livet” konstaterade jag helt ärligt.
I samma ögonblick som en av killarna showade på bryggan inför tjejerna, och all uppmärksamhet var riktad åt det hållet, kände jag en hand på min stjärt. Inte hårt, inte mjukt, men det kändes att det inte var ett missöde, den låg kvar mot min kropp alldeles för länge. Och precis som i taxin reagerade jag på samma sätt, kuken blev stenhård och paniken växte.

Plötsligt simmade Robin iväg mot bryggan och av någon anledning tvekade jag lite innan jag hängde på. Vi höll tag i bryggan, där vi tittade på killarna som nu gått över till att även kasta i varandra från klippan. Nu kände jag en hand som omslöt min hårda kuk, en rejäl porrkuk som någon kallat den, runt 20cm, rak och grov. Det var Robin, jag kollade mig snabbt omkring, ingen reagerade, alla var fullt upptagna med att kolla på killarna som roade sig med hoppen. Känslan var mäktig, aldrig tidigare hade någon kille rört vid mig, än mindre min kuk i fullt stånd.

Jag stod orörlig, här var så pass grunt att vi kunde stå på botten. Handen smekte min kuk, och började så smått att runka den under vattenytan. Hjärtat bultade kraftigt, och samtidigt som jag njöt av det hela så var jag också smått panikslagen att någon skulle se vad som hände. Jag tittade på Robin och hörde honom viska:
-”Är det okej, eller ska jag ta bort handen?”
-”Nä, det är lugnt” svarade jag, förvånad över mitt eget svar.
Strax därefter tar han tag i min hand och för den till sin egen kuk, och jag kände viss tvekan, men greppade sedan hans kuk som var förvånansvärt stor. Jag hade sett Addes kuk många gånger, och den såg rätt liten ut. Och någonstans så hade jag nog trott att även lillebrorsans kuk skulle vara likadan, men det var den absolut inte. Nu stod vi där med handen som omslöt den andres kuk. Nu hördes rösten av någon som ropade från altanen att det fanns grillade korvar för den som var sugen. Blixtsnabbt reagerade Robin som tyst sa:
-”Är du sugen, eller vill du smaka riktig korv?”
-”Ha ha.. Fan va slut du är”, mitt skratt var ärligt och det fick situation något avspänd.
-”Lust att hänga med till gäststugan en sväng?” frågade Robin.
-”Okej, men ingen som fattar nåt då?” frågade jag.
-”Nä fan” svarade han, ”Nu ska alla jävlar äta och sjunga med i Addes falsksång”.

På något märkligt sätt lyckades jag få ståndet att lägga sig, och drog på mig kläderna, halvblöt över kroppen och helblöt i håret. Robin hade gått före mig, och jag gick där jag tänkte att ingen skulle se mig. Jag kom fram till gäststugan och kände på dörren som var upplåst. När jag kom in låste Robin dörren bakom mig. Innan jag knappt reagerat stod Robin på knä framför mig och knäppte upp gylfen på mina jeans. Jag hade inga kalsonger under, och kuken stod redan som ett spett. Han började sakta och mjukt runka min kuk, och jag kände det underbara välbehaget. Efter lite försiktigt smekande gapade han stort och tog min kuk i munnen. Jag särade lite på benen och kände hans händer smeka min pung och skåran mellan skinkorna. Det var något magiskt i det här, jag hade aldrig någonsin känt en så underbar känsla i kroppen. Han sög nu min kuk som var i minst sagt full erektion. Tungan lekte med mitt ollon, och det kändes jävligt upphetsande. Nu tog han min kuk djupt in, jag fick känslan av att killen hade gjort det här förut. Mina händer strök hans blöta hår, fingrarna smekte hans ansikte.

Några minuter senare låg vi på sängen som fanns i gäststugan. Det var fortfarande hyfsat mörkt ute. Tanken jag haft tidigare på att någon kunde komma in och se oss så här, hade försvunnit. Det var helt enkelt för skönt, jag kunde inte tänka på något annat än det vi just nu sysslade med. Vi var båda helt nakna nu, och i skenet från det lilla ljus som kom utifrån kunde jag se hans vältränade kropp. Han var helt slät, och hans kuk var även den i stort sett hårlös. Min kuk var också rakad, men inte lika mycket som hans. Jag låg på rygg i sängen, när han satte sig upp. Under hela tiden så här långt så hade vi inte sagt ett ord till varandra, och jag kände ingen anledning att prata just nu. Han ställde sig på alla fyra över mig, och förde sin kuk till mitt ansikte. Nu var alla känslor av obehag borta, jag var för kåt och alldeles för upphetsad för att tänka på något annat än killen som var i samma säng som mig.

Hans grova kuk dinglade framför mitt ansikte, och han förde kuken mot min gapande mun. För första gången någonsin var nu en kuk på väg in i min mun, och jag blundade. Det smakade ingenting, möjligen en aning salt efter badet. Mina läppar och min tunga började så smått att jobba med hans kuk. Han rörde försiktigt på kroppen så kuken fick knullande rörelser. Jag hörde honom stöna, och jag sög allt mer intensivt på hans underbara kuk. Han rörde sig allt kraftfullare, pressade sin kuk djupare i mitt gap, samtidigt som jag med händer och fingrar smekte hans stjärt, lår, mage och rygg. Här ligger jag, Basse 21 år, som aldrig någonsin haft tanken på sex med en kille, med en rakad grov kuk som munknullar mig. Och jag kände inget som helst dåligt samvete, jag var bara oerhört upphetsad av situationen.

Robi ns munknullande av mig fortsatte ett bra tag, och även mitt smekande av hans kropp. Med den andra handen runkade jag nu min egen kuk, som märkligt nog tydligen kunde bli ännu hårdare, det trodde jag inte. Strax därefter drar han kuken ur min käft, och det var som att skiljas från något underbart. Han satte sig över mitt bröst, tittade på mig med den kåtaste av blickar. Berusad av alkohol, värmen och detta oerhört sexuellt laddad ögonblick fick mig att le med porriga ögon. För första gången på lång tid öppnade Robin munnen:
-”Fan va läckert, gillar du det här?” frågade han
-”Mmmm”, var det enda jag fick fram.
-”Har varit ruggigt kåt på dig länge Basse, men fan inte vågat”
Visste inte riktigt vad jag skulle svara, det kändes bara jävligt häftigt. Robin reste på sig, gick fram till fönstret. Han spanade för någon sekund, sen vände han sig mot mig och sa:
-”Jag vill att du knullar mig, och det rejält”
Jag tände direkt på tanken. Det vi gjort så här långt var bara ett förspel, bara en lek, men nu skulle det bli allvar. Med Jossan hade jag testat analsex, men vi fick avbryta, hon klarade helt enkelt inte att ta emot min grova kuk. Det var det första jag tänkte på, och ställde därför frågan:
-”Klarar du verkligen att bli knullad av min kuk då?”
-”Det är det minsta problemet, tro mig, jag har testat förut” svarade Robin med kåt blick.

Han vinkade lätt åt mig, och jag reste mig ur sängen. Här stod vi, två vältränade grabbar, helt nakna, och med stenhårda kukar. Han vände sig mot fönstret, och särade på benen. Jag gick sakta fram till honom, smekte hans rygg med den ena handen och greppade hans kuk med den andra. Han förde sin hand till min kuk, fortfarande vänd med ryggen mot mig. Han drog i kuken, drog mig närmare honom och jag hörde honom tyst viska:
-”Jag vill att du knullar mig, här och nu”
Det enda som fick mig att tveka var att fönstret vette ned mot huset, där på altanen satt alla våra polare, och festen pågick för fullt, men det var åtminstone 50meter bort, och det var mörkt och släkt i gästhuset, ingen visste att vi var där. Samtidigt kändes det jävligt kinky på något sätt, det gjorde bara saken ännu häftigare. Att knulla min första grabb, min bästa polares hockeyspelande, snygga, vältränade lillebror, att knulla honom bakifrån samtidigt som vi såg festen pågå.

Han spottade i sin hand, och förde saliven till hålet, samtidigt som han smekte min savande kuk. Nu var det fritt fram, jag tog ett steg närmare så min kropp pressades mot hans. Försiktigt förde jag min kuk mot hålet, vi var ungefär lika långa, så fick böja mig lite för att kunna sätta ollonet mot hans trånga hår. Sakta förde jag upp kuken i hans underbara pojkfitta, det kändes varmt, trångt och förbannat upphetsande. Centimeter för centimeter fyllde jag honom, och jag stönade ljudligt samtidigt som hans ljud avslöjade att detta verkligen var något han älskade. Väl inne ökade jag takten, och han satte emot, knullandet ökade och vi blev allt intensivare. Han lutade sig framåt, och efter ett tag hörde jag honom säga:
-”Knulla mig hårdare, tuffare, djupare”
Jag behövde inte fundera, sällan har någon kommentar i mitt sexliv fått mig så upphetsad. Mina höfter fick jobba allt hårdare, nu förde jag kuken ända in till roten. Hans stönande ökade markant och kände mig het, porrig och jävligt uppeggad.

Vi fortsatte knullandet, jag kände hur svetten började droppa i min panna. Robins kropp var blänkande av svett, värme och våra sexuella aktiviteter började kännas av. Min kuk gled perfekt in och ut ur hans vältränade hockeyröv, och jag ville aldrig att detta skulle ta slut. Mitt första sexuella äventyr med en kille började gå mot sitt slut, frågan var hur länge till jag skulle kunna hålla mig innan jag skulle fylla honom med varm sperma. Samtidigt som min grova kuk penetrerade hans pojkfitta runkade jag hans härliga balle. Nu började min kropp reagera, och jag viskade i hans öra att jag snart skulle spruta hans röv full.
-”Jag vill ha din sats i käften” väste Robin
Jag drog kuken ur hans röv, den var varm, glänsande och full med sperma. Robin gick återigen ned på knä, han tog min kuk och sög frenetiskt. Nu närmade sig ögonblicket, jag kunde inte längre hålla emot. I samma ögonblick som det började svartna för mina ögon ser jag hur hans kuk exploderar, sperman landar på golvet med stänk även på mina ben. Med ett högt stön, rentav vrål, fyllde jag hans käft med het sperma. Han svalde glupskt, samtidigt som hans blick var fylld av kåthet när han tittade mig i ögonen. Jag stod kvar, utmattad och uttömd, när Robin slickade min kuk ren. När jag släppte blicken från hans nedkladdade ansikte, kände jag mig fullständigt slutkörd. Jag blundade och tänkte på vilket underbart jävla äventyr jag upplevt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *