Första Gången Wetsex

Efter en lång varm arbetsdag vid datorn, med ständiga vattenpauser, känner jag att jag behöver en uppfriskande dusch. Jag ställer mig under dom heta strålarna och låter dom hamra på mina värkande axelmuskler, njuter av ångan som fyller badrummet. Det enda negativa är att allt drickande under dagen fyllt på min blåsa, så jag är lite för kissnödig för att kunna njuta av duschen.Eftersom jag står vänd från dörren, märker jag inte att du kommit hem, inte förrän jag känner dina händer på mina axlar, med mjuka fingrar som masserar mig..det är en ren njutning och jag känner snart hur det börjar pirra av förväntan i min kropp..Jag svankar mot dej och känner att inte heller du är oberörd, din kuk nosar mot min av det heta vattnet rödflammiga bakdel. Ännu än gång ångrar jag att jag inte gick på toa innan duschen, vi brukar ta lång tid på oss i våra duschlekar..

Jag lutar mig bakåt mot dej, och dina händer lämnar mina axlar för att återkomma runt mina bröst, smekande dom med en vaniljdoftande tvål. Du masserar mina bröstvårtor till dom står rakt ut och trycker din kuk mot min bak för att låta mig förstå hur du känner. Min kissnödighet är påtaglig nu, och jag skruvar på mig, men du tror att det är av kåthet och låter därför först ett, sedan ett andra och tredje finger leta sej i n i min våta fitta.

Du rör dom sakta in och ut i mig, och jag stönar lågt..med dina fingrar kan du känna den där extra spänningen, jag kniper runt dom och du tittar på mig och frågar om jag är kissnödig…jag kan bara nicka till svar, och du säger: kissa på mej då, kissa på mina fingrar!! Jag vet att det här är något du drömt om länge, men som vi aldrig tidigare levt ut. Jag slappnar av och låter det komma. Dina fingrar rör sej sakta ut och in, och din tumme masserar min klitta samtidigt som jag låter det rinna. Bara några droppar, men när jag vänder mig om och möter din kåta blick ser jag att du njutit av att känna den extra värmen….

Du riktar duschmunstycket mot min mun och uppmanar mig att dricka, dricka mera, så att jag kan kissa mera. Tanken på det gör dej galen av kåthet, du böjer mig framåt och med en enda stöt glider kuken in i det våta…du knullar mig hårt med händerna på mina tvålblanka höfter och med kuken känner du hur trång jag är, med fylld urinblåsa. Plötsligt kan jag bara inte hålla mig längre, och mitt kiss rinner ur mig i takt med att du pumpar snabbare och snabbare, din pung slår mot min klitta och kisset rinner nerför våra ben.

När du fyller mig med stråle efter stråle av din heta sperma skriker vi båda ut vår njutning, och vet, att det här var första steget mot nya underbara wetsex lekar….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *