Leken på Gotland

Efter en stund kom hon in i rummet efter att ha varit och bytt om. Hon snurrade runt och alla konstaterade att det syntes mycket med vita. Lisa suckade och gick in i rummet intill och bytte om och det visade senare att det var jag som hade rätt. – Vänd dig om, sade jag hårt och kallt till Lisa. Hon gjorde som jag sade – Luta dig mot väggen och svanka med stjärten, sade jag

Allting doftade gott och jag svävade på moln denna dag då jag och ett par kompisar skulle till Gotland. Det var sista svängen i trean på gymnasiet och denna varma dag i maj var det dax för mig, Johan, Jonna (Johanna), Lisa och Nathalie att göra en liten klassresa till Gotland för att komma bort från skolan och alla prov.

Vi tog båten som gick 23:30 p.g.a. ekonomiska skäl och vi var framme i Visby vid fem snåret på morgonen. Resan hade gått bra och ingenting att rapportera, vi sov nästa hela resan eftersom klockan var just den tiden den var.
Vi gick mot bussen. Jag började känna tröttheten och blev inte gladare när jag såg kön till bussen men vi beslutade oss ganska snabbt att vi skulle till varje pris ta oss ombord på bussen. Det blev snabbt varmt i denna buss som vid detta tillfälle osannolikt nog var full.

Nu har jag berättat nog, nu till historien:

När jag stod på bussen och vi hade åkt en stund så kände jag en hand som sakta drog ned min gylf och sakta börjar runka min kuk och till detta hör att jag inte hade några kalsonger på mig.
Jag ryckte till och som många med mig hoppades att det inte var en kille, jag har personligen ingenting emot homosexuella men ändå. Jag vände mig om för att titta efter och jag tittade då in i två blå ögon, som om de var havet. Man skulle med lätthet kunna drunkna i dem. Jag log åt denna varelse som stod framför mig och kunde inte röra mig. Hon fortsatte runka mig med långa drag. Jag försökte prata med henne men blev bara hyssjad. När det plingade för att vi skulle gå av bussen så gick det för mig och satsen flög i väg, rakt på en äldre man som stod med ryggen mot oss, han tittade bakåt men såg ingenting. Jag skyndade mig att dra upp gylfen och hitta mina saker och gick av bussen.

När vi hade gått en bit kom vi fram till mitt sommarställe som består av två småhus och ett ute dass. Vi bröt upp och jag och Johan gick till den ena och tjejerna gick till den andra stugan. För att packa upp och sova för alla var lite trötta efter resan fast vi hade sovit. Lägg till att klockan var ”bara” halv sju på morgonen. Jag kan nu passa på att presentera mig och mina medresenärer. Jag heter Peter.178 cm lite halvknubbig eller kosmetiskt överviktig som det heter. Kort brunt hår och ganska muskulös. Johan 174 cm, spinkig och vältränad. Färgat blond hårfärg. Jonna kanske en 165 cm med de mest upphetsande bröst jag har sett. Stora som ballonger. Hon är från något land i Asien ( kommer inte för tillfället på vilket). Svart hår.
Lisa 172 cm, små uppnosiga bröst med en rund och glassformad rumpa som största vapen. Dessutom är hon blond och hon lever upp till ryktet om denna hårfärg. Till sist Nathalie lite mullig, 169 cm. Har en attityd som får min kuk att resa sig så prognosen för sex är goda.

Jag kunde inte släppa tanken på vad som hände på bussen och min kuk reagerade efter detta. Jag var tvungen att gå ut och gå. När jag kom tillbaka såg jag att även Johan hade vaknat och vi började att prata. Efter en stund, kan ha varit timmar eller minuter så känner vi oss inte trötta mer så vi går med tunga steg mot tjejernas hus. Knackar på inget svar. Ser att dörren inte är låst och går in.

Vi stannar upp i farstun. Varför? För framför våra ögon ligger Jonna helt naken på mage och sover! Vi står och funderar på vad vi ska göra och vi kommer med idén att vi kan leka lite med henne. Johan såg att Lisa låg med öppen mun…
– Titta Peter, säger han medan han drar ned gylfen.
– Vafan Johan, säger jag utan att låta övertygande.
Ut ur Johans gylf kommer en kuk som är ca: 23 cm. Han runkar den en stund innan han siktar in sin kuk mot Jonnas öppna mun. Omedvetet eller ej så börjar Jonna direkt att forma läpparna efter Johans kuk. Han kör nu kuken in och ut ur Jonnas öppna mun. Jag tar mod till mig och lägger med stort besvär en kudde under hennes mage och då ser jag en rakad fitta som har börjat rinna.! Börjar med att slicka hennes fitta som smakade salt och varmt. När vi ska byta plats efter ett par minuter hör vi att någon av de andra tjejerna gäspar och vi hör kliv. Vi gömmer oss snabbt och faktiskt tyst, framför allt är jag inte så smidig när det gäller snabbt och tyst. Det var Natalie som kom, hon gick obemärkt förbi Jonna i sin lite konstiga ställning. Hon drack lite vatten och kom närmare. Natalie närmar sig Jonna, vi ser att hon ser att Jonnas fitta är dyblöt. Vi blev helt förstummade när Natalie trycker in sitt långfinger i anus på Jonna och hon är inte sen med att göra gny. Sedan hann vi inte se mer för vi var tvungna att smyga där ifrån…

Resten av dagen flöt på alla var glada…

Och kvällen var trevlig och alla börjar att bli fulla. Vi grillade, pratade och senare började vi spela kort. Av någon anledning kom vi in på vad för färg det skulle vara på stringtrosan för att de skulle synas så lite som möjligt när man hade på sig vita byxor.
– Vita, sa Lisa och log nervöst när alla uppmärksammade att hon svarade.
Jag skulle normalt sitta tyst men alkoholen hade gjort sitt
– Svarta ska det vara, sade jag
– Är du dum, eller?, frågade Lisa och såg överlägsen ut.
– Du tror mig inte, sa jag
– Nej ,svarade Lisa
– Vågar du bevisa det?, frågade jag överraskad av mitt hårda sätta att prata.
– Okej, svarade hon tveksamt.
– Vad får jag om jag vinner?, frågade jag
– Vadå vinner? Frågar hon.
– Vad är min belöning för att jag vinner för det kommer jag att göra, sade jag.
– Vad vill du ha?, frågade Lisa och log ännu mer nervöst.
– Dig, svarade jag kallt
– Okej, svarade hon tveksamt.
– Bra min lilla syster har ett par vita byxor och du har väl svarta och vita string, sa jag lite överlägset.
– Ja, fick jag till svar.

Efter en stund kom hon in i rummet efter att ha varit och bytt om. Hon snurrade runt och alla konstaterade att det syntes mycket med vita. Lisa suckade och gick in i rummet intill och bytte om och det visade senare att det var jag som hade rätt.
– Vänd dig om, sade jag hårt och kallt till Lisa.
Hon gjorde som jag sade
– Luta dig mot väggen och svanka med stjärten, sade jag
Hon gjorde som jag sade ännu en gång.
– Dra ned dina byxor, var min nästa uppmaning
Hon drog ned dem under knäna.
Jag gick fram till henne och ställde mig ett par cm ifrån henne. Jag drog undan stringen och började smeka hennes klitta.
– Säg att du är min hora, väste jag till henne.
– Jag är din hora, sade hon tyst
– Vem är du?, frågade jag.
– Jag är din hora, nästan skrek hon.
Jag tittade bakåt och såg att alla satt med öppen mun. Jag slet sönder hennes stringtrosor och jag hör något om morsan och arg men bryr mig inte………
Jag vinkade till mig Johan…..
– Vill du knulla horan?, frågade jag tyst
Johan bara nickade och förstod vad jag ville komma med frågan. Han ställde sig framför Lisa kysste henne. Han tog fram sin kuk och började runka fortfarande kyssandes Lisa.
-Lisa, sätt dig med knävecken på Johans höfter, sade jag som en porrfilmsregisör.
Hon gjorde som jag sade. Man såg att hon tyckte om det. Jag tog fram min kuk och frågade om någon av de andra ville smaka kuk innan den åkte iväg på större uppdrag. Jonna anmäler sig snabbt och faller ned på knä. Hon tar kuken försiktigt i munnen och suger ömsom långa- ömsom korta drag. Jag kände efter ett par minuter att jag var nära att komma. Drog mig ur när jag kände detta, tackade och gick bort mot Johan och Lisa som höll på för fullt.
– Har du värmt upp horan , frågade jag
– Ja, svarade Johan
– Sära på henne skinkor, beordrade jag
– Vad ska du göra, lyckades Lisa få fram
– Ingenting som du inte redan har gjort, svarade jag med ett leende

Jag strök med kuken mot hennes goa och fina rumpa, jag hörde att Johan hade höjt tempot.
Jag retades lite med att trycka in ollonet under denna ritt, jag lyckades också massera hennes klitoris. Efter en stund bad hon mig att knulla henne hårt. Jag tryckte då in kuken till sin fulla längd och ökade tempot. Snart hittade vi en bra takt och rytm.
– Du kommer när jag säger till, uppmanade jag Lisa.
– Okej, fick jag nöja mig till svar.
Jag ökade tempot ytterligare och kände att jag var nära att komma.
– Jag tänker komma inuti dig, sade jag
Jag fick inget svar. Jag sade till henne att hon kunde komma för det var nära nu.
Och vi kom alla tre i en skön orgasm. Alla hamnade i en hög på golvet och det tog inte lång tid innan alla vi hade somnat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *