Partnerbyte med Sanna #1

Hon hade tittat under tiden jag hade nypt Sannas bröst. Det var ett kåtskimmer över hennes ögon. Hon vände sig om och tittade på Andres, för att sedan vända sig mot mig. Hon för ena handen bakom mitt huvud och drar mig mot sin mun. Hon fullkomligen slukar min mun. Tungan far fram i min munhåla. Jag låter nu min hand trevande dra sig fram emot hennes bröst.

Efter vår skärgårdsvistelse med mycket älskande både ute och inne, så beslöt vi till slut att åka hemåt. Vi lastade ner all packning i båten och tuffade hem. Väl framme vid vår marina så styrde vi in båten till vår ankringsplats. Vi gick med avslagen motor och paddlade lätt med en åra sista biten. Som vanligt var det många båtar förtöjda, så vi tog det verkligen lugnt.
När vi nästan var framme så tittade vi in i båten intill. Kapellet baktill var inte fördraget. Där låg en man och kvinna och älskade med varann. Hon satt och red mannen som låg på rygg. Hon satt med ryggen mot oss, så följdaktligen såg ingen av dom oss. Sanna tittade mot mig och log. Sen fortsatte hon att titta intresserat. Jag såg direkt att Sanna tände till och visste att detta kommer att sluta med ytterligare jobb för ”lilleman”. Kunde inte själv låta bli att titta då båda närmade sig orgasm. Kvinnan tjöt och ylade. Mannen manade på och hetsade henne mer och mer. Plötsligt dök en av mannens händer upp bakom ryggen på henne och drog sig ner över hennes ryggslut. Långsamt gled den ner mellan skinkorna och långfingret la sig tillrätta mitt över hennes bakre hål. Mjukt förde han in fingret i hennes anus samtidigt som han berättade det och hur skönt det var att han kände sin kuk genom hennes vägg. Plötsligt skrek kvinnan ut sin orgasm och reste upp stjärten i vädret. Nästan samtidigt skrek mannen ut att nu kommer jag med. Stötarna upphörde och mjukt sjönk dom ihop i en hög. Sanna stod som förstelnad. Jag hade en rejäl stå kuk vid det här laget men insåg att nu var det bäst att ta tag i angörningen innan de tittade upp och situationen vart pinsam för oss. Mjukt förde jag in oss mot bryggan och Sanna piggnade till och hoppade upp på bryggan med tampen. Snabbt och vant surrade hon fast oss. Raskt gjorde vi i ordning båten för att lämna henne tills nästa semesterperiod. Under tiden vi höll på hörde vi hur paret intill förde ett dämpat samtal. Smussel och lågt skratt hördes ibland. Plötsligt tittade mannen fram och såg på oss båda.
– Hejsan! Just lagt till eller ska ni ut?
– Tjena. Nä, vi har varit ute nu i två veckor, så nu är det dags att få sova i riktiga sängen igen, sa jag.
– Förstår det!
– Fast jag längtar mest efter riktigt kaffe. Vi har inte el därute på ön, så vi har mest kört pulverkaffe, sa Sanna.
– Det är oftast det jag längtar mest efter en lång tid ute till havs. Om ni vill så har vi kaffe påsatt just nu men jag för står om ni vill hem direkt…
Frågan låg i luften och dallrade. Jag tittade på Sanna och såg att hon inte kunde slita blicken från mannen. Anade att detta var på väg till en ny bekantskap.
– En kopp riktigt kaffe vore gott innan vi drar hemåt, hörde jag Sanna säga.
– Kom över när ni är klara. Jag ska säga till min gumma att duka för två till, sa mannen och försvann ner.
Vi gjorde klart allt och jag gick upp på bryggan. Nära intill Sanna, så viskade jag lite tyst:
– Vad är det frågan om? Var han intressant eller?
Sanna gav mig en blick som kan få en eunuck att få kåtslag:
– Jag är så kåt efter att ha sett dom. Jag vill ha din kuk i min stjärt samtidigt som han sprutar mig full i musen, om det är okay med dig, älskling? Sa hon och gav mig en puss på mun.
Min kuk reste sig ytterligare en bit. Jag älskar att se Sanna så här kåt och hellre är jag med samtidigt som hon är med någon annan än inte alls. Samtidigt som hans kvinna verkade ju inte mindre kåt än Sanna att döma av orgasmskriket.
– Okay men bara om det är okay med den andra kvinna. Inga svartsjukedrama, okay? Lova!!
– Visst! Ska prata med henne innan. Är det okay?
– Kör till!!
Vi äntrade den andra båten och där satt de båda och väntade med ett leende på läpparna. Det visade sig snabbt att de båda var kanon trevliga. De hette Anders och Sofia. Båda två var runt 30 år. Hon var väldigt söt. Ljus ganska långt hår. Klar blå ögon och en vacker mun, som var rödmålad. Kroppen var så där lagom mullig. Inte smal men inte rund. Bara så där klämglad. Hon hade på sig en gul T-shirt och ett par svarta träningsoverallbyxor. Såg direkt att hon inte hade på sig någon BH. Bröstvårtorna var lätt styva. Hon såg ut att ganska stora vårtgårdar. Älskar det!! Brösten var fortfarande rätt så toppiga men ändå runda. Mums!
Anders var en ganska lång kille. Säkert 185 cm. Mörkt hår och bruna ögon. Han var ganska vältränad och även han hade en T-shirt. Fast hans var vit. Även han hade ett par träningsoverallbyxor på sig. Vi satte oss ner i deras ruff och fick oss en härlig kopp kaffe. Sanna och jag på ena sidan och de båda på andra sidan. Pratet flöt snabbt och vi skrattade och hade riktigt roligt med våra nya bekantskaper. Rätt var det var så kände jag Sannas hand trevade sig fram mellan mina ben. Rätt snart var hon uppe i skrevet och smekte mig snabbt hård. Då drog hon med sina naglar utmed min nu stora ”lilleman”. Försökte att verka normal men såg att både Anders och Sofia gav varandra en blick emellanåt. Jag tror dom anade vad Sanna höll på med. Efter ett litet tag frågar Andres om jag ville kolla deras motor. Självklart skulle jag det. Vi reste oss och jag såg att både Sofia och Sanna tittade storögt på mitt stånd. Vi killar gick upp och Anders berättade om motor och kapaciteten osv. Vi var väl borta i ca: 10-15 minuter. Vi hörde hela tiden hur tjejerna pratade och fnittrade hela tiden. Strax innan vi beslöt att återvända inser jag att det blivit tyst nere hos tjejerna. Jag kom ner först och ser hur Sofia sitter PÅ bordet med bena på Sannas axlar. Sannas ansikte är helt begraven i hennes sköte. Av ljudet från Sofia var det inte oskönt. Jag stannade upp och kände hur Anders närmade sig bakom min rygg. Vi båda stod som förstelnade och jag hörde hur Anders andhämtning ökade. Långsamt vände Sofia på sitt ansikte och såg rakt på oss båda. Hela hennes ansikte sprack upp i ett jätteleende. Plötsligt tittade Sanna upp från Sofias mus och såg oss båda stå där som fågelholkar.
– Va, länge ni var borta, sa Sanna.
– Ja, vi beslöt att roa oss själva, sa Sofia.
Lika snabbt som Sanna tittade upp, försvann hon igen. Sofia stönade till och slöt ögonen. Jag hörde hur Andres flämtade till. Jag gick närmare och tittade ner mot Sanna som slickade för glatta livet. Hennes tunga gav Sofias klitoris en ordentlig behandling. Tänkte att nu kan Andres sätta stopp om han vill men av hans andhämtning att döma så skulle det nog bli mer. Jag lutade mig fram och stoppade in min ena hand i Sannas blusöppning. Fann fram till ena av hennes bh-lösa bröst direkt. Slöt handen runt den och kände hur styv hennes bröstvårta var. Stenhård! Greppade tag i vårtan mellan tummen och pekfingret. Drog lite hårdhänt i den och stönen lät inte vänta på sig. Drog ut min hand efter en stund och tittade upp i Sofias ögon. Hon hade tittat under tiden jag hade nypt Sannas bröst. Det var ett kåtskimmer över hennes ögon. Hon vände sig om och tittade på Andres, för att sedan vända sig mot mig. Hon för ena handen bakom mitt huvud och drar mig mot sin mun. Hon fullkomligen slukar min mun. Tungan far fram i min munhåla. Jag låter nu min hand trevande dra sig fram emot hennes bröst. Hittar fram till hennes sköna, mjuka kullar. Smeker dom mjukt runt och avslutar med att dra lite mjukt i hennes båda vårtor. Hennes stön ökade lite i styrka. Lät ena handen glida under hennes tröja och rask hade jag hennes bröst i handen. Nu rullade jag hennes vårta lite hårdare. Vårtorna styvnade markant. Jag hade rätt i min första iakttagelse. Hon hade stora vårtgårdar som kändes i hela handloven. Slet mig loss från hennes sugande mun och böjde mig ner . Lyfte upp hennes tröja och lät ena bröstet nå friheten. Snabbt var jag där med min mun och slukade hela vårtan. Vilken vårta! Vilket bröst! Nu började Sofia småskrika.
– Ååååå…snart…mera…sug på mig….aaaa…NU…AaaaaAAAA…. AAAAHHHHHHH…..AAAAAAAA
Hela Sofia spändes och hon lutade sig bakåt. Hon höjde sitt underliv samtidigt som hon skrek. Jag försökte hänga med hennes kramper men insåg att jag snart skulle rasa över hela bordet om jag inte slutade tillfälligt. Lät bröstet glida ur min mun med ett sörplande. Ser ner mot Sanna och hon har följt med upp en bit på bordet. Ansiktet är fortfarande inborrat i Sofias mus. Sofia kniper ganska hårt med låren om Sannas huvud. Lite svårt att ta sig loss kanske. Tittar vad Anders gör. Ser han sitta vid ena kortsidan med byxorna nere vid anklarna. I handen har han sin kuk. Han runkar för fullt. Ögonen har han vid Sofias mus.
Långsamt släpper krampen för Sofia och Sanna kommer till slut loss. Hon tittar upp med en blöt mun och hon ler för fullt. Hon klättrar vigt upp en bit och ger Sofia en blöt kyss. Det är en riktig tryckare. Blir lite ”avis”.
– Tack! Den var underbar, säger Sofia.
– Det var så lite. Det är bara att bjuda igen sen.
– Det lovar jag men nu har vi två andra som ska behandlas.
Sanna och Sofia tittar på oss båda och tittar sedan på varandra.
– Min man verkar stridsberedd direkt. Ska vi dela upp oss eller ska vi båda ta dom en och en, säger Sofia?
– Det verkar roligare just nu, om vi tar en och en.
Sanna reste sig upp och gick över till Anders som fortfarande satt med sin kuk i näven. Hon gav honom en riktig kyss samtidigt som hon tog tag i hans kuk med ena handen och mjukt började dra i den. Sofia kom strax efter och la sig ner mellan Anders ben. Sanna slutade att runka han till förmån för Sofias mun. Sofia slukade hans kuk direkt. Sanna hasade sig neråt en bit. Kysste och slickade allt hon kom åt. Halsen, bröstkorgen och speciellt hans bröstvårtor. Hon bet tag lite försiktigt i dom. Han stönade för fullt. Plötsligt reste sig Sanna upp och står över Anders. Hon drar ner sina bomullsbyxor och blottar sina trosor. Ser på håll att hon är jättefuktig. Som alltid tänker jag. Anders hjälper Sanna kliva ur byxorna. Direkt efter drar hon ner trosorna. Denna gång är Anders ännu mer hjälpsam. Rask var Sanna befriad från klädesplagg från nederdelen av kroppen. Sakta sänker hon sig ner över Anders ansikte. Innan hon sätter ner sin fitta, ser jag hur han slickar sig om munnen i förväntan. Sofia tittar upp just ner Sanna sätter sig tillrätta.
– Slicka hennes fitta ordentligt! Låt henne känna din sköna tunga!!
Sanna stönar. Tydligen har han hittat rätt direkt. Snabbt befriar sig Sanna från sin blus och sitter helt näck ovanpå Anders. Vilken underbar syn! Medan Anders slickar för fullt smeker och drar Sanna sig själv på brösten. Nyper ett ordentligt tag i vårtorna och drar samtidigt som hon stönar högt. Sofia som bearbetat Anders kuk igen, tittar åter upp. Hon ställer sig upp och klättrar upp i soffan. Rättar in kuken mot hennes fitta och sänker sig sedan ned. Den glider lätt in. Snabbt drar Sofia till sig Sanna och tar tag i hennes bröst bakifrån. Smeker och nyper om vartannat. Vid det här laget kan jag inte hålla mig längre utan knäpper av mig mina byxor. Släpper ner dom och låter boxershortsen falla lika snabbt. Drar mjukt ett par gånger. Börjar sen sakta runka till denna underbara syn.
Sanna stönar nu högre och högre. Hör att hon har inte långt kvar.
– Vänta! Vi byter plats, säger Sanna plötsligt.
Efter lite krånglade och manövrerande kommer båda på plats. Anders kuk glider in i Sanna hur lätt som helst. Sofia sätter sig över Anders ansikte men vänd mot Sanna. Båda tjejerna förenas i en lång het kyss. Samtidigt smeker dom varandras bröst. Smeker är nästan för snällt ord. Båda drar och nyper i bröstvårtorna som står rakt ut. Sanna gnuggar och rider om vartannat. Börjar ana att det drar ihop sig i hennes sköte. Utan någon direkt förvarning sliter Sanna sig loss från Sofias mun.
– NU….AAAAA…..AAAAAAAAA….AAAAAAAHHHHHHHHHHHHAAAAAAAA
– Nu kommer jag….nu….NUUU….AAAhhhh…..AAAAAAA….ooooooo
Anders spänner bena och skickar nästan upp Sanna i taket när han höjer sitt skrev. Sofia har lutat sig fram lite och slickar Sannas bröst medan hennes orgasm ebbar ut. Sanna lyfter upp Sofias ansikte och dom båda återförenas igen i en lång kyss. Anders gungar mjukt med sitt skrev tills han blir helt stilla. Först då slutar tjejerna med sitt kyss. Båda ler lyckligt mot varandra och vänder sedan samtidigt på sina huvuden mot mig.
– En kvar, säger Sanna
– Mums, han vill jag smaka, säger Sofia.
– Börja du.
– Gärna!

Fortsättning följer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *