Fel film och vit blus

Det här hände för ett år sedan våren 2000. Jag hade nyss fyllt 30 år, Jag och Peter hade varit tillsammans i 11 år, och gifta dom 2 senaste åren. Vi hade inte skaffat barn ännu men tankarna fanns om att göra det, Jag älskade Peter över allt annat.

Vi hade ätit en härlig Lördagsfrukost. Klockan var ca:10 när Peter sa att han skulle kolla på filmen som vi hade hyrt i går. Jag stod och klädde på mig, hade precist knäppt knapparna i min vit blus och rättat till kjolen när jag hörde att han svor till och ropade på mig. Jag gick in i sovrummet där vi hade en TV och video, han satt upprätt i sängen med en kudde som stöd mellan ryggen och väggen. Titta sa Peter vi har fått fel film, det jag såg var ett par som knullade på filmen, vi hade hyrt en Thriller och hade fått en porrfilm istället.

Jag sa åt Peter att han kunde ju roa sig med att titta på den nu när vi hade den hemma. Okej sa han men muttrade lite för sig själv, Kom och sätt och titta lite på filmen du också sa han åt mig.

Vi hade ju ändå inget planerat för dan så varför inte. Jag satte mig nära honom och lutade mig mot vägen med en kudde som stöd. Det pirrade till lite i underlivet när jag såg en flicka som blev knullade på filmen, jag titta lite på Peter och såg att det svällde lite i hans kalsonger. ”Lilla gubben” sa jag ”börjar lillen att resa sig”, ”mm” svarade han ”vill du att jag skall runka av dig” frågade jag ”Nej men håll om den med dina händer” svarade han.

Jag satte in handen innanför kalsongerna och slöt den om kuken, det kännes härligt att bara sitta där och känna hans närhet och hårdhet. Han kramade mig och sa ”det är så härligt att känna din varma hand om kuken”. Jag kände mig väldigt varm och tänkte sitter han nästan naken skall jag ochså göra det. Jag släppte taget om kuken och reste mig upp, han titta lite frågande på mig, jag tittade tillbaka och sa ”var inte orolig gubben jag skall bara lätta lite på min klädsel”. Jag tog bort kjolen och trosorna, började knäppa upp blusen när han sa ”låt blusen vara på men knäpp upp alla knappar, och kom och sätt dig igen”. Jag gjorde som han ville, satte mig lutande mot honom och lirkade av honom kalsongerna, höll ena armen runt hans rygg och den andra runt kuken. Han tog sin hand och började sakta massera min buske, ibland for ett finger in i springan, jag var ganska fuktig allt var ljuvligt skönt, sakta, sakta smekte vi varandras kön.

”Kom och sätt dig i min famn” sa Peter. Jag flyttade mig sittande på knäna mot hans mage, med ett stadigt tag om kuken sänkte jag ner min fitta över kuken, den gled lätt in i min blöta fitta. ”Rör dig försiktigt, vi skall reta varandra under hela filmen” sa Peter. Peter smekte min bröst och mitt sköte samtidigt som jag kände försiktigt på hans pung och red honom sakta. Vi satt och njöt i kanske 20 minuter när en flicka på filmen ridandes en kuk sög av en annan kuk. Peter frågade om det var något jag skulle vilja prova. ”kanske, men vem skall jag suga av då, blir du inte svartsjuk om jag tar en annans mans kuk i min mun” sa jag. ”Tror inte det” sa Peter. Medan han smekte mig lutade jag mitt huvud bakåt mot hans, smekte hans kind med min hand och sa ”jag älskar dig så mycket”. ”Vi ringer och kollar om Ulf är hemma” sa Peter. Ulf är killen som bor i lägenhet mitt emot oss. ”Vågar vi det” sa jag. Peter tog telefonen från nattduksbordet och ringde till Ulf. Jag red Peter sakta under tiden han pratade med Ulf. ”Han kommer strax” sa Peter. Han hade frågat Ulf om han kunnde komma och hjälpa oss en liten stund.

Vi hörde när Ulf stängde sin dörr och öppnade våran. ”Hallo” ropade han ”här inne” svarade jag hela tiden så knullade jag sakat Peters kuk och han smekte mig och viskade kärleks ömma ord.
När Ulf kom in i sovrummet så blev han stirrande på TV’n utan att se vad vi höll på med. Han hajade till och titta på oss. Jag såg att det växte till i hans shorts. ”Vill du vara med i våran kärleksakt, jag tar din kuk i min mun, medans peter knullar mig, du behöver inte om du inte vill”. ”Ja” sa Ulf lite tvekande.

”Kom hit och ställ dig så att du också ser filmen, och så att Lena kan ta din kuk i sin mun”. sa Peter Ulf ställde sig på sidan om mig och jag öppnade hans gylf och drog ner shortsen, han hade inga kalsonger under. Kuken sprättade till not shortsen föll ner.
Jag slöt min läppar runt ollonet och sög lite försiktigt. ”Vi skall reta varandra under hela filmen, sedan så tar vi och gör så det går för oss, tror du att du klarar av det Ulf” sa Peter. ”jag tror det” sa Ulf.

Jag höll en hand under hans pung och den andra runt kuken som sakta for ut och in i min mun. blusärmarna som var uppknäppta var lite ivägen så jag tänkte att den tar jag bort, jag släppta taget om kuken och började drar ur ena armen ur blusen (jag hade kuken kvar i munnen och gungade sakta på Peter’s kuk)

”Nej ta inte av dig blusen, du är så sexig med den uppknäppt” sa Peter, Ulf höll med. Jag tog och kavlade upp ärmarna 2 snabba vik lite slarvigt. ”Gud vad sexig du är” sa Ulf, Peter höll ett fast tag om min bröst och kramade min rygg ”jag älskar dig jätte mycket Lena” sa Peter. På filmen så sprutade en kille sperman i munnen på en tjej, Ulf frågade om jag skulle vilja göra det ”Nja, kanske” svarde jag.
Vi höll på så i kanske 30 minuter när filmen tog slut. Jag var lite trött i benen och i munnen av allt gungande och sugande.
Jag tog ut kuken ur munnen och sa ”Vänta grabbar jag kan inte hjälp det men jag är kissnödig, rör er inte jag är snart tillbaka”. Jag klev av från Peters kuk men och gick på toan.

När jag kom tillbaka så hade kukarna slaknat litegrann men med min blöta fitta så var det inget problem att gränsla Peter. Ulf stoppade tillbaka kuken där den hade varit innan toa besöket. ”Du är så enormt sexig med din vita blus och med ärmarna slarvigt uppkavlade” sa Ulf. ”Tack” svarade jag ”Hur skulle du vilja ha det, är det något du har drömt om” frågade jag samtidigt som Peter började knulla mig hårdare. Jag hade svårt att koncentrera mig på svartet för det var inte långt kvar till min orgasm. Ulf smekte min bröst och munknullade mig när det krampade till i fittan ”Ohhh” stönade jag. ”Nu kommer jag” sa Peter och skjöt satsen i min fitta.
När orgasmen eppat ut frågade Peter ”hur var det Ulf med din fantasi” ”jo” sa Ulf ”jag vill bli riden samtidigt som tjejen som knullar mig suger en kuk och tar sperman i munnen, jag vill se ansiktsutrycket när sperman sprutar in i munnen”. ”Vill du det Lena” frågade Peter. ”Okej det är ju din sperma jag skall behandla” sa jag ”Lägg dig på rygg Ulf så skall jag gränsla din kuk med min blöta fitta.” Ulf lade sig på rygg, jag satte mig över hans kuk och tog Peters kuk i munnen. ”ser du bra” frågade Peter ”Ja” stönade Ulf.
Jag red sakta med sög frenetiskt för jag ville att Peter skulle komma igen innan Ulf kom. ”Är ni beredda nu Lena och Ulf” sa Peter. Jag slutade att rida och öppnade munnen men hade kuken inne och runkade av Peter. Peter kom i kaskader och sperman for in i min mun, Det var så upphetsande att jag kom en gång till, och föll ihop mot Ulf’s kropp, kåt knullade jag Ulf’s kuk och kysste honom, våra tungor virvlade runt i varandras munnar. Jag sluttade kyssa honom och reste mig upp på armbågarna för att kunna knulla honom bättre, Jag titta på honom och såg att han hade sperma runt sin mun. ”förlåt mig Ulf” sa jag ”det gör inget” svarade han jag torkade bort sperman med min blusärmar.

Nu började han jucka kraftigt och stöna. ”Vänta du får inte spruta din sperma i min fitta, det får bara min älskling Peter göra”. Jag klev av honom och lade mig på rygg tvärs över sängen med huvudet vid sängkanten, ”kom och ställ dig framför mig Ulf” jag tog hans kuk i min mun samtidigt som min älskade satte på mig igen. Ulf munknullade mig samtidigt som Peter knullade min fitta. Jag kännda att Ulf’s kuk började svälla och han sköt in sin satts i min mun. Jag tog bort hans kuk och tog tag i Peters huvud och tvingade honom att kyssa min sperma fyllda mun. Peter var inte sen att sticka in sin tunga och slicka i sig sperman som fanns på min tunga. Ulf tog på sig kläderna och gick hem.
Vi låg länge och kramades i samma ställning som vi hade när Ulf gick. Peter hade ännu inte skjutit sin sats i mig, vi fortsatte att kyssas när peter sa att han vill munknulla mig en sista gång samtidigt skulle han slicka av mig. Jag låg kvar när han kom med sin kuk till min mun. Han slickade mig och det var en enorm upplevelse. Jag kännde att hans kuk började svälla och han hade svårt att stå still Satsen flödade och jag gjorde allt för att svälja den. Peter slickade mig till en skön orgasm.

Att knulla med 2 karlar smatidigt som blusen fladdrar runt kroppen var enormt.

Ulf kom ett par gånger och såg på video hos oss, han fick aldrig smaka min fitta några fler gånger, men däremot så runkade jag av bägge två ett par gånger i en vit buls med slarvigt uppkavlade ärmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *