Malmö – Las Palmas

Följande utspelade sig för några år sedan på ett charterflyg mellan Malmö och Gran Canaria, Las Palmas…

Jag och mina polare hade laddat upp med ett antal groggar och shots i baren på flygplatsen och stämningen var minst sagt på topp. Charter innebär, som de flesta vet , vanligtvis en massa supande och knullande vilket aldrig kan bli fel. Dessutom kändes det verkligen som en veckas dekadens var väldigt välbehövligt.
Hur som helst, några bord bort satt ett tjej gäng i 18 års åldern och givetvis hade det kastats en hel del blickar både fram och tillbaka. Jag och grabbarna satt och diskuterade om dessa tjejerna skulle till Gran Canaria eller till Prag, som var ett tidigare flyg. När väl utropet om boarding kom till just Tjeckien och Prag så satt tjejerna kvar vid sitt bord och vi drog en lättnads suck, dessa brudarna var ordentligt fräscha…

Några groggar senare så blev det tillslut vår tur att boarda flight SK564 till Las Palmas och jag personligen hamnade vid fönsterplatsen nästan längst bak i planet, en bra placering då jag där lätt kunde smyga med min medtagna sprit. Ännu bättre, två av tjejerna från det tidigare nämnda sällskapet hamnade bredvid mig. Båda brudarna är brunetter och det slår mig att tjejen som sitter närmast mig har väldigt stora bröst, förmodligen silikon tänker jag och ler smått för mig själv.

Planet lyfter och nu händer saker och ting ganska fort. Jag har suttit och små pratat med tjejerna en stund , vart de är ifrån? , hur länge de skall vara borta? etc.
Så småningom så börjar drick serveringen på planet och vi fäller alla ner brickorna där vi ställer våra förfriskningar. Direkt när min bricka är nere känner jag en hand på min kuk , ganska diskret men ändå ett fast tag. Jag får givetvis stånd direkt vilket uppmärksammas och jag känner hur knappen på mina jeans åker upp. Diskussionen med tjejerna fortsätter i vanlig takt och tjejen som sitter längst ut , dvs. mot gången, verkar inte märka att hennes väninna just nu runkar av mig i hastig takt. Hon e dessutom grymt jävla duktig på det, inget halvdant grepp utan ett ordentligt tag om min kuk samtidigt som hon då och då masserar mina kulor. Jag känner att det här kommer inte hålla länge och jag är riktigt nära på att komma. Jag funderar på om jag skall säga något eller bara njuta och låta mitt sprut kladda ner hennes hand. Jag bestämmer mig för att hejda henne i sista stund med ett lätt ryck med låret och hon förstår snabbt vinken.!
Just då vänder sig hennes väninna mot mig och viskar , ”jag vill också känna, res dig upp och gå på toaletten..”
Där sprack min teori att hon inte visste vad som försegått under brickan. Givetvis så följer jag hennes instruktioner och reser mig upp. Tjejen som nyss runkat av mig ler och blinkar mot mig samtidigt som hon säger ”-Vi avslutar vad vi påbörjade senare..”
Jag lämnar givetvis WCn öppen och det tar bara några sekunder innan jag från besök. Den här tjejen är ännu mer rakare på sak än hennes polare och så fort dörren stängs går hon ner på knän och tar fram kuken från min gylf. Hon börjar direkt nafsa på mitt ollon samtidigt som hon gnider kulorna med hennes hand. Sen blir det deep throat rakt av och hon suger så hon nästan har halva min kuk i hennes hals. Det märks tydligen att hon gillar det också, den här tjejen tycker om att suga kuk. Återigen är jag jävligt nära att komma och jag funderar, såsom sist, om jag skall säga något eller kommer över hela hennes ansikte. Tanken är frestande, jag älskar att spruta sperma över en bruds ansikte, vem gör inte det ? Hur som helst, jag hejdar mig återigen i sista sekund och lyfter istället upp henne på handfatet Hennes tighta jeans åker av jävligt snabbt och jag märker till min stora förtjusning att hon inte har några trosor på sig samt att hon !
e helt rakad. Jag ställer mig därför på knä och börjar slicka hennes blöta och varma fitta. Det märks hur jävla kåt hon e eftersom det är blött som ett hav därnere och hon stönar så högt att det förmodligen hörs ut. Jag drar sedan upp två fingar i hennes röv och detta gör att hon stönar ännu högre. Eftersom jag aldrigt tidigare provat anal sex så frågar jag rakt ut, det känns som rätt tillfälle, ”-Får jag ta dig i röven..?”
Svaret blir blixstsnabbt och hon vänder sig om och drar bakdelen mot min kuk som just nu e stenhård. Jag trycker in den där bak , även om det känns sjukt jävla tight så går det till slut och jag knullar henne stenhårt. Jag måste sätta en hand över hennes mun för just nu stönar hon så högt att förmodligen piloterna längst fram hör. Jag fortsätter penetrera hennes härlighet men det håller inte så länge och jag känner att jag kommer inom några sekunder. Därför drar jag ner henne och låter henne suga av mig tills jag sprutar en enorm sats över hennes mun, ögon och hår. Tjejen ser verkligen fortfarande ut att njuta och hon sväljer det mesta av min sats. Resten tar hon med fingrarna och för mot munnen samtidigt som hon ler emot mig så där lite retligt.

Väl tillbaka i flygplansstolen tar det inte många minuter innan brickorna fälls ner och vänninnan runkar av mig 2 gånger till innan vi landar. Jag kommer bägge gångerna och väl framme så är jag ganska öm i kuken

När vi hade kommit in på Las Palmas flygplats så letade jag upp mina polare ganska omgående och vi träffades till slut allihopa vid bagagebandet. De flesta var ganska onyktra, jag själv hade dock bara druckit typ 2 öl på den 5 timmar långa flygningen. Jag hade ju haft ganska fullt upp, med andra ord, och jag måste säga att jag var jävligt ivrig att berätta för polarna om typ den bästa flighten någonsin.
Efter att alla fått sitt bagage så letade vi upp Apollos buss som skulle ta oss till vårt hotell, La Paloma , som låg vid Playa Del Ingles. Jag höll givetvis lite extra utkik efter mina nya tjejkompisar men såg faktiskt inte till dem. Det visade sig senare att de faktiskt inte åkte charter utan hade tagit en taxi till deras hotell.
Väl på bussen så berättade jag , jävligt intensivt och stolt, om min flygresa och mina polare trodde först inte mig. Till slut visade jag dock en bild som jag tagit med min mobil inne på planets toalett. Den var ganska klar och rak och man såg tydligt hur bruden hade min kuk i sin mun.
– Fy fan ditt jävla svin, hur fan gick det där till ? Frågade danne , en utav mina bästa kompisar.
– Jag behövde inte ens jobba för det , svarade jag med ett flin och berättade sedan hur bruden på toalettens polare hade runkat av mig under resten av flygningen.
Alla mina polare var ganska överens om att vi måste leta upp detta tjej gäng under resans gång då de uppenbarligen var jävligt lösaktiga och det skulle då förmodligen inte vara några problem att doppa för någon utav oss.

Hotellet var 4 stjärnigt och polen var enorm med typ 2 barer. Klockan började närma sig 4 och det var inte ett moln på himmeln och temperaturen låg runt 35 grader. Underbart skönt med semester efter 2 månaders sommarjobb tänkte jag och vi satte oss sedan allihop i pol baren och beställde drinkar och bärs, det var ju happy hour.
Kvällen började sedan närma sig och vi blev allt mer berusade efter ytterligare några bärs på restaurang och sedan några groggar på hotell rummet. Till slut blev det dags för utgång och eftersom vi bodde cirka 10 minuters gång väg ifrån Playa Del Ingles nöjeskvarter så vart det bara att promenera , välklädda och berusade som vi var.

De flesta nattklubbarna var fullsmockade , det var ju högsäsong , Augusti månad. Inkastarna var över allt och vi tog första bästa stället, Scandic, eftersom vi hade sett att de hade strippor lite här och vart. Dessutom fick man en gratis grogg och shot vilket var behövligt då vi inte druckit något på en halvtimme.
Inne på Scandic så vart det gott om brudar, de flesta berusade lättklädda skandinaver, precis som det skall vara när man reser charter.

Efter en stunds dansande så drar jag till mig en tjej och efter lite småprat så sätter vi oss i baren.
– Jag känner igen dig, du åkte också ifrån Sturup, sa hon på ganska bred malmöitiska.
– Jag tror du satt med några av mina kompisar på flyget, fortsatte hon och pekade emot dansgolvet.
Jag kände genast igen tjejerna, iklädda enbart kort korta kjolar och vita toppar.
– Ja just det, svarade jag och blev genast ganska småkåt då jag såg hur dirty tjejerna dansade.
Det var en hel drös med snubbar runt dem och uppenbarligen gillade de uppmärksamheten då de småhånglade med varandra titt som tätt.
– Vad heter du då ? Fortsatte tjejen, kort blondin för övrigt , emedan hon la handen på min arm.
– Calle , svarade jag, ganska kort och tog sedan en klunk av min nybeställda öl.
– Malin, svarade hon och sträckte fram sin hand.
– Jag har hört att du har en jävligt skön kuk Calle, fortsatte Malin och blinkade lätt med sitt vänstra öga.
– Vad trevligt, var allt jag kom på att svara innan Malin drog sig till mig och vi började hångla ganska omgående.
Efter cirka 10 minuters hånglande vid baren så föreslog jag att vi kunde gå ut och ta en promenad vid stranden eller något. Malin var inte blyg för idén men hon var först tvungen att säga till sina tjej kompisar. Hon gick in på dans golvet och slet tag i tjejerna från planet och viskade något i deras öra samtidigt som hon pekade med sin högra hand mot mig. Tjejerna började då omedelbart fnissa och vinkade lätt. Jag vinkade tillbaka med min ölflaska och märkte samtidigt att jag började bli väldigt berusad.

Malin kom sedan tillbaka och föreslog att vi skulle gå till hennes hotell istället. Johanna och Rebecca, som tjejerna från planet tydligen hette, ville också följa med.
Inte mig emot tänkte jag och vi lämnade stället och började promenera mot tjejernas hotell som låg typ 20 minuter bort, nära stranden.

Emedan vi gick så frågade Rebecca om jag hade haft en skön flygresa och det gjorde att både Malin och Johanna brast i skratt.
– Jodå , den var helt ok , svarade jag och tände en cigg.
Till slut vart vi framme vid tjejernas hotell och vi smög in bakvägen så att receptionisten inte skulle ställa till med något liv.
Deras hotellrum innehöll en dubbel säng och en extra säng ute vid köket. De var tydligen 5 stycken sammanlagt men två utav tjejerna bodde på ett annat hotell.
Vi satte oss ner i soffan emedan Rebecca blandade 4 st gin och tonics.
Malin satte sig närmast mig och bara efter någon minut småpratande om allt och inget så la hon handen på mina jeans och letade ganska snabbt upp till min kuk. Jag hade haft stånd mer eller mindre sedan vi kom in till hotellrummet då jag var jävligt kåt. Alla 3 tjejerna var riktigt fina.
– Har du något emot om jag tar fram den , frågade Malin. – Rebecca och Johanna har ju redan fått känna på dig.
– Inte alls svarade jag och Malin knäppte upp mina jeans och drog ner mina vita boxershorts.
– Jag älskar rakade killar , fortsatte hon och började sakta runka av mig.
Rebecca och Johanna, som satt tillsammans i fåtöljen bredvid soffan , små fnissade och började istället hångla med varandra.
Malin fortsatte och runka min nu stenhårda kuk och efter ett tag så böjde hon sig ner och började lätt suga på mitt ollon. Bara några sekunder senare så hade hon mer eller mindre hela min kuk i sin mun och hon sög nu på ganska rejält samtidigt som Rebecca och Johanna börjat ta av varandra de lilla kläderna de redan hade.
Hade jag inte varit berusad så hade jag nog kommit på några minuter då synen av Rebecca och Johanna nakna , smekandes varandra , samtidigt som Malin sög min kuk , var oerhört påfrestande.
Rebecca och Johanna var nu mer eller mindre helt nakna och de grovhånglade med varandra samtidigt som deras händer var mer eller mindre överallt på varandras kroppar.
Samtidigt sög Malin min kuk som hon aldrig hade gjort något annat i hela sitt liv.
– Tycker du om att slicka fitta ? Frågade Rebecca mig helt plötsligt.
– Aa, var allt som kom fram till svar från min mun.
– Jag med , sa Rebecca och började sakta gå ner på Johanna och började först lätt nafsa på hennes klitoris. Efter ett tag började hon slicka ganska intensivt och man såg hur blöt Johanna var och hur hon njöt.
Malin slutade då suga av mig och reste sig istället upp och började klä av sig tills hon enbart hade trosorna kvar.
– Ät mig , sa hon och tog mina händer till hennes rumpa.
Jag förstod direkt vad hon ville och sakta förde jag ner hennes röda stringtrosor till knäna och började slicka hennes fitta sakta men intensivt.
Jag la henne sedan ner på soffan så jag fick ett bättre grepp och hon stönade nu rejält. Samtidigt så hade Rebecca och Johanna bytat position och Johanna hade nu tungan i Rebeccas röv samtidigt som hon pullade hennes fitta med två fingrar. Rebecca stönade högt , likaså Malin.
Jag var själv nu vrålkåt och kände att jag var tvungen att knulla ialla fall någon utav dem. Därför slutade jag slicka Malin och vände istället henne om så jag hon stod på alla fyra och hade sin röv emot min kuk.
Utan att tänka vidare så mycket så började jag sakta sticka in ett finger i hennes röv och det märktes att hon gillade det då hon bet tag i kudden på soffan ganska rejält. Jag tryckte därför in ett finger till och fingerknullade hennes röv snabbare och snabbare.
Till slut vart min kuk så stenhård att jag inte klarade att vänta längre. Därför drog jag ut fingrarna och satte sakta in kuken i hennes nu ganska vida anal. Efter någon minuts sakta penetrering ökade jag nu takten och knullade henne bakifrån ordentligt. Malin skrek nu högt vilket Johanna uppenbarligen hade märkt. Hon satte sig därför framför Malin på soffan och tryckte hennes ansikte emot hennes blöta fitta. Malin började intensivt slicka Johanna och hennes tunga gick ut och in samtidigt som jag tog ett ännu hårdare grepp om Malins röv och knullade henne hårdare och hårdare.
Rebecca , som fortfarande satt i fåtöljen, såg uppenbarligen ut att fullt njuta då hon smekte sig själv och använde isbitarna från drinkarna till hennes styva bröst.
Jag kände att jag gärna bytat och knullat med Johanna också men efter några minuter så kunde jag inte längre kontrollera mig utan drog ut kuken och sprutade över hela Malins röv.
Rebecca reste sig då ganska snabbt upp och började genast slicka upp min sats samtidigt som hon fingerpullade Malin som nu skrek ut sin orgasm emedan hon hade Johannas fitta i munnen.
Jag själv reste mig upp och tände en cigg, satte mig i fåtöljen och drack utav GT’n som tidigare gjordes. Tjejerna fortsatte orgien och jag satt kvar i nästan 1 timme och fascinerades av hur jävla kåta dessa brudarna egentligen var…….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *