Marinerad fläskfilé

Brittas mamma Kerstin visade sig vara rätt spännande. Hon var ganska ung för att vara mamma till en tonåring men ändå hade hon en air av att vara erfaren utan att ha blivit cynisk. Eller så var jag bara kär. Kerstin hade en liten men välproportionerad kropp, möjligen var brösten ännu lite mindre än de borde ha varit. Leendet var varmt och inbjudande men de stora lite ojämna hörntänderna gjorde att hon såg lite farlig ut. Och hon var rolig på ett lite fräckt sätt. Jag trivdes tillsammans med henne.

Det visade sig att Britta och hennes föräldrar bodde i en stuga bara femtio meter från mig. Kerstin och hennes familj hade hyrt stuga här på ön förut så hon hittade bättre än jag.
Vi två hade gått längst ut på en klippa som Kerstin könde till för att sola och bada. Jag föreslog att vi kunde vara nakna eftersom vi var så långt ute bort från alla andra. Hon tog av sig bikinin med nonchalant självklarhet och lade sig på rygg på sitt badlakan iklädd bara sina ärtiga solglasögon. Jag bredde ut mitt eget lakan och klädde av mig jag med och såg hur hon smorde in sig med sololja. Hennes buske var inte rakad, men det var inte särskilt mycket hår heller, det var ljust som på hennes blonda huvud. Hon sträckte ut flaskan och bad mig smörja henne på ryggen. Böjd på knä smörjde jag långsamt och omsorgsfullt in oljan på hennes axlar och nedåt ryggen. Men jag tittade mest på hennes lilla stjärt. Det var en fullvuxen kvinnas stjärt, inte som hennes valp till dotter, och den var fint rund men ändå liten. Den påminde mest om en persika, fast utan håret! Den stack upp så fräckt och inbjudande.
När jag var klar med ryggen som sådan fortsatte jag omärkligt ner på stjärten. Skulle hon protestera? Utan att säga något eller ens röra sig lät hon mig gnida in sololjan i hennes skinkor. De var så fasta och ändå så mjuka, och huden så slät. Jag var onödigt länge i trakten av stjärtspringan utan att hon reagerade så jag fortsatte nedåt. När jag var praktiskt taget mellan benen på Kerstin reagerade hon äntligen. Genom att sära lite på benen! Jaha, det gick ju bra så här långt. Inte gå för fort fram nu! Jag smorde låren, först baksidan men alltmer på insidan, och så lyfte hon på stjärten! Inte mycket, men några centimeter upp, och med benen så pass särade att jag kunde se hela härligheten. Jag ville ta henne rakt upp och ned men jag ville också retas lite till så jag applicerade mer sololja på benen som om jag ingenting märkt, men drog mig mer och mer inåt, uppåt de slanka låren.
Men nu var det Kerstin som retades med mig, hon vände sig om och satte sig på sin ljuvliga stärt. Hon tog fram en cigarett ur sin handväska och tände den långsamt, lade sig på rygg och rökte i tysthet. Nu började jag tro att jag kunde förstå hur karlar kände det ibland. Hon fimpade och satte sig upp.
-Ska vi inte bada? frågade hon
-Jovisst, svarade jag fåraktigt.
Lite tafatta tog vi oss ned längs klipporna och steg i vattnet. Det hade blivit betydligt varmare i vattnet de senaste dagarna men fortfarande inte vad jag skulle kalla badvänligt.
Kerstin tog några kraftfulla simtag ut men jag trampade vatten och frös.
-Kom ut hit, ropade hon.
Och jag följde efter som en kärlekskrank yngling.
-Du fryser ju! utbrast hon.
-Ja, det är ju skitkallt, svarade jag surt.
Då slog hon armarna om mig i en kram och gned armarna mot mig rygg.
-Bättre så?
-Ja, lite, log jag tillbaka.
En av hennes händer gick ner mot min stjärt, den andra om min nacke, så lade hon sina läppar på mina och penetrerade min mun med sin tunga. Jag frös fortfarande ärligt talat, men ville inte sluta kyssas. Vi flöt och kramades och kysstes, jag lade mitt ena lår mellan hennes ben och hon gned sig mot det.
-Kerstin, jag fryser! Vi går upp, sade jag när jag inte orkade längre.
Och så simmade vi in mot klipporna, jag lite efter, dels simmade jag inte lika snabbt som Kerstin, dels ville jag vara bakom henne och se hur hon gick uppför klipporna, hur hennes små skinkhalvor rörde sig. Hon satte sig på sitt badlakan, tog på sig solglasögonen och log brett så att bägge hörntänderna syntes.
-Lägg dig ned, sade jag till henne med svag röst. Hon lydde.
-Säg att du är vacker, bad jag henne.
-Du är vacker.
Det lät inte helt övertygande, men det var ju inte så jag menat heller.
-Nej, dumsnut, säg jag är vacker.
-Jag är vacker.
-Fortsätt!
Kerstin smålog och upprepade jag är vacker, jag är vacker… och smekte sig lättjefullt mellan benen. Själv började jag också onanera där jag stod och såg på henne, hur vattendropparna låg spridda som pärlor på henns kropp, ja, hon var vacker. Jag lade mig på mage mellan hennes ben, tittade upp och frågade
-Har du varit med en kvinna förut?
-Nej, jag är oskuld, fnittrade hon och fladdrade kokett med ögonfransarna.
Jag ålade mig fram så att jag kom åt att slicka henne. Kerstin tyckte nog att det var skönt för hon vred sig som en mask och lät små obegripliga ljud komma ut. Hon lade sina små händer på mitt huvud och eftersom hon blev mer upphetsad höll hon mitt huvud allt hårdare. Och så blöt hon var, jag lapade i mig hennes safter som om det var nektar. Kerstin greppade om mitt hår och höll så hårt att det gjorde ont, men jag låtsades som ingenting.
När hon kommit låg hon alldeles slapp som om hon var medvetslös. Men efter en liten stund öppnade hon ögonen satte sig upp på armbågarna och sade:
-Mm, det var verkligen skönt. Det är som om jag har aldrig blivit slickad förut. Måste nog ge maken ett och annat tips. Nu är det min tur.
Men hon tvekade lite, jag förstod att hon inte var beredd att slicka en kvinna, så jag sade:
-Du behöver inte slicka mig. Det räcker om du tittar på när jag smeker mig. OK?
Kerstin nickade. Det var en särskild krydda att hon såg på mig när jag onanerade, särskilt när jag såg på hennes ögon att hon blev kåt igen. Hon böjde sig fram mot mig och smekte mina bröst, och kysste dem. Hon kysste min hals och min mun. Jag gned vidare tills hennes hand föste undan min och hon lät sina fingrar glida längs min fuktiga springa. Så låg vi och kysstes och smekte varandra, över ryggen, över stjärten, och in mellan benen.
Hon slutade smeka mig ett ögonblick när hon fick sin andra orgasm, men hon hämtade sig lite snabbare än förra gången och ägnade min mutta förnyad uppmärksamhet. Energiskt lät hon sina smala fingrar smaskande vispa runt inne i mig kysste mig och bet mig lätt i läpparna tills jag kom jag med.
Sedan tog vi ett dopp till, ganska snabbt för min del men Kerstin simmade ett bra tag. Vi låg och torkade i solen och pratade ett par timmar.
Nästa dag kom hon fram till mig där jag satt och solade utanför min stuga.
-Vi ska grilla ikväll. Vill du vara med?
Jag har alltid tyckt att grillat är överskattat. Men jag var också så betagen i Kerstin att jag var med på det mesta som betydde att jag fick vara nära henne. Så jag sade ja, gärna.
-Och du vill kanske hjälpa mig lite med maten?
-Javisst, hurdå?
-Jag har köpt fläskfilé och det vore väl gott att marinera den lite innan vi grillar den. Kom och hjälp mig att marinera fläsket!
Jag följde fåraktigt efter henne till deras stuga. Kerstin låste dörren inifrån och omfamnade mig och kysste mig direkt innanför dörren. Hon stack in handen innanför mina trosor och smekte mig lätt. Själv rullade jag hennes axelbandslösa klänning övber brösten, böjde jag mig fram och slickade på hennes små bröst, bröstvårtorna styvnade snabbt under min tunga. Vi darrade bägge av kåthet men Kerstin gick plötsligt bort till kylskåpet.
-Vad gör du? frågade jag.
-Har du glömt att du skulle hjälpa mig med köttet?
Oj, den kvinnan var ombytlig! Först maten, sedan hångla och sedan maten igen. Hur skulle hon ha det? Om hon inte var så ljuvlig skulle jag kanske ha tröttnat på hennes sätt. Kerstin tog fram två fläskfileér ur kylskåpet och sade att de var nästan helt tinade, lite frusna längst inne bara.
-Jaha, svarade jag utan att kunna dölja min besvikelse.
-Jag hoppas att de inte är för kalla, sade hon och drog av sig klänningen.
-Ska inte du ta av dig också? frågade hon med okynnig blick.
Jag fattade ingenting men tog av mig bikinin. Kerstin räckte mig den ena fläskfilén. Hon satte sig på en pinnstol med benen brett isär och förde långsamt in sin filé i slidan.
-Den är lite för kall, men den blir väl snart varmare hoppas jag, konstaterade hon och sköt in den rödvita köttbiten längre in med sitt ena ben behagfullt utsträckt.
Jag gick fram till henne och kysste henne länge och djupt.
-Älskade Kerstin, jag tror att inte ens jag hade kunnat komma på en så utsökt snuskig idé, sade jag och satte mig mitt emot henne. Jag stirrade på hur den stora köttstaven rörde sig ut och in i henne. Men jag tvekade att sätta in min egen köttbit i min ugn. Den såg så stor ut, och den var ganska kall och otäck på ytan.
-Den blir snabbt varmare, sade hon och slickade sig om sina smala läppar. Seså, kör in den nu så att filén blir ordentligt marinerad i din saft.
Jag höll i fläskfilén med höger hand och särade på blygdläpparna med fingrarna på vänster hand för att förbereda min stackars öppning. Och den var kall, och stor. Men den var också alldeles lagom hård, och dess ojämna yta kändes skön mot slidväggarna. Jag var redan blöt efter att ha tittat på när Kerstin onanerade med sitt grova köttstycke och fettet på min filé hjälpte också till med smörjningen.
Så satt vi mitt emot varandra och tittade på när vi onanerade med varsin långsmal fettstrimmad köttbit. Kerstin hade haft rätt, den kändes varmare efter en stund och det blev enbart skönt.
-Blir det gott, tror du, stönade jag.
-Såklart, blötlagd i fittsaften från två läckra kvinnor.
Jag lät min blick vandra mellan hennes stora blå ögon som verkade lätt dimmiga av kåthet och henens sköte där kontrasten mellan å ena sidan hennes släta hud, smala lår, fjuniga behåring och smala fingrar och å andra sidan den obscena köttbiten som allt snabbare rörde sig ut och in och som blev kladdigare och kladdigare, var ännu mer upphetsande än den grova saken inne i mig. Så jag kom först. Nu när jag fattade vad matlagningssessionen gick ut på drog jag ut fläskfilén och smetade med handen ut mina safter ut mot den torra delen som jag hållit i.
Men Kerstin var mer ambitiös. Hon vände på fläskfilén och förde in den oanvända änden och fortsatte. Nu när jag var ledig ställde jag mig vid sidan om henne och lekte med hennes små fasta bröst och fick se hennes fläsklek snett ovanifrån. När hon började få orgasm planterade jag mina läppar på hennes och körde in min tunga så att den stötte ihop med hennes tungspets. Jag kysste henne så och höll henne fast om nacken tills hennes orgasm var över.
Vi lade oss ihopslingrade på sängen och myste en stund.
-Kerstin, tror du att fläskfilén blev tillräckligt marinerad? frågade jag.
-Nej, kanske inte, svarade hon med en bekymrad liten rynka mellan sina halvmåneformade ögon.
-Om vi ska marinera mer måste vi ha ordentligt med saft.
-Ja, svarade Kerstin och började kyssa min nacke och smeka mina bröst.
Vi hånglade i sängen och kåtade upp varandra. Jag stack in en fingerspets mellan hennes blygdläppar och sade:
-Såsen är färdig.
Kerstin kontrollerade min marinad och upptäckte med handen att jag hade saft så att det rann ned på låret. Hon skrattade så att jag kunde se hennes vita men ojämna tänder och körde in ett par fingrar för säkerhets skull. Hon drog ut dem ur mig men slickade på sina fingrar och sade:
-Ja, nu kan vi börja arbeta igen.
Men den här gången applicerade vi fläskfiléerna på varandra. Kerstin låg på rygg och jag lät henne få fläsket sittande på knä bredvid henne. Hon sträckte huvudet bakåt så att hela hennes hals blottades. Kåt som bara den körde jag upp den andra filén i mig själv men jag koncentrerade mig på Kerstin. Fläskfiléerna hade börjat bli riktigt ljumma nu, och lite mjukare, men hårda nog.
När hon kommit igen bad hon att få köra in den i mig bakifrån. Men jag svarade att jag ville se på henne hela tiden, så jag lade mig på rygg och lät mig penetreras. Hon var nästan brutal med det stora köttstycket, trots att jag hade haft den inne i mig ett bra tag nu kändes det som om jag skulle sprängas. Så långt hade jag inte vågat köra upp den. Men det var skönt trots allt och att få se henne arbeta med fläskfilén i min fitta, hennes koncenterade blick och hennes mun som var lite öppen så att jag såg lite av hennes skära tungspets gjorde att jag inte kunde önska att jag var någon som helst annan stans.
Och på kvällen var den grillade fläskfilén mycket uppskattad. En av de andra fruarna frågade Kerstin efter receptet på marinaden.
-Det är hemligt log Kerstin, en tjejhemlis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *