Min fru – min slyna

Camilla är snart 40 år och mor till tre barn. Hon har varit gift i över tio år nu med en nästan lika gammal man, Peter, och de lever tillsammans som ett normalt par.Både sociala livet och sexlivet går på halvfart med den lilla tid o ork som finns kvar med barn, hus och alla aktiviteter. För bådas del har sexlivets sparlåga blivit en källa till frustration ibland. För Peter för att han inte får älska med sin fru så mycket som han vill och för Camillas del för att hon känner att hon inte känner för det så ofta som hon skulle vilja.

Hon är fortfarande riktigt attraktiv, framför allt med lite extra kilo som inte försvunnit efter barnfödslar. Blonderat hår i page-stil, bröst som alltid varit ganska stora men numera hänger ner något, en kulle till mage och en kortklippt buske runt fittan. Hon tycker om att klä sig i knappt knälånga kjolar, gärna någon tunn blus med vacker bh under och ibland en kofta över det. Själv har hon alltid tyckt att hon borde gå ner lite mer men samtidigt har hon alltid märkt mäns uppskattade blickar. Vilket hon gärna har svarat på, om än bara som lite extra flörtig eller ibland ”råkat” visa upp sig.

Genom att t ex böja sig lite extra långt fram så det är fri insyn genom blusen eller inte riktigt sätta ihop benen som man kanske borde som vuxen kvinna. Det har alltid varit en skön och lite pirrande känsla att andra män kunnat se lite mer av henne, men det har också alltid stannat vid att se men inte röra. Det hon saknar mest i sitt sexliv nu är att bli sådär kåt, innan själva sexet, så det riktigt savar ur henne.

Det har alltid runnit mycket ur hennes fitta när hon är kåt och hon har älskat när både hennes man, eller andra innan de träffades, njutit av att känna det och smaka henne. Annars har hon nog mest tyckt om det gamla vanliga i sex, lite oralt (men aldrig ta sperma i munnen), missionär och bakifrån ibland. Hon har prövat analt en gång med en svart man men gillade det inte och har aldrig vilja prova efteråt heller. Inte ens när hon faktiskt känt en skön känsla när hennes man råkat komma åt henne med tungan eller en tumme har hon kunnat erkänna att det känts skönt.

Under de senare åren har hon dock märkt att hon mer o mer tyckt om när Peter varit lite hårdare i sitt älskande med henne. Helt enkelt satt på henne riktigt hårt fast hon har aldrig sagt något med ord.

Ikväll skulle Peter ha med sig två gamla vänner från sitt förra jobb som han träffat på ute för ett tag sedan. Hon kunde inte känna igen deras namn men det var så många olika han jobbat med som konsult på en liten firma med stora kunder. Hon hade ställt upp på att laga maten och de två äldsta var ändå och hälsade på mormor några dagar. När väl den lilla hade somnat tänkte hon smita över till grannen och sitta med en kopp istället så grabbarna kunde få vara i fred. Hon träffade aldrig människor utanför familjen eller närmaste vänkretsen utan att känna sig fräsch så även idag klädde hon upp sig lite lagom och såg till att sminket förhöjde hennes skönhet. Det blev en ganska nyinköpt kjol från GinaTricot som var något kortare än de hon brukade använda och en tunn topp som var lagom genomskinlig. Undertill tog hon bara på sig ett par vanliga vita bomullstrosor men bh fick bli en lite snyggare med en spetsrand runt kuporna. Hon kände sig så där lagom fräsch och med ett glas vin som hon fått av Peter så hjälptes de glatt åt i köket att förbereda inför middagen. Det blev nog två glas åtminstone innan gästerna väl knackade på, lagom tills maten var klar.

Lars och Thomas var två riktigt stiliga herrar, om än tio – femton år äldre än Camilla och Peter, som snart hade låtit sig smaka väl av maten. Det var inget fel på deras verbala förmåga heller utan Camilla hade, som enda kvinna i sällskapet, riktigt trevligt under hela middagen trots att det blev en hel del lite grabbiga skämt. Båda gästerna gav åtskilliga komplimanger till värdinnan, både för maten och sällskapet. – Det var både gott att se på och äta av, sa Lars. Och då menar jag både maten och sällskapet – även ifall jag ännu inte smakat av den senare, skrattande han charmigt. Camilla kunde inte annat än att le och njuta av komplimangerna och av den sista kommentaren skrattade hon härligt. – Ja, man får ju börja i någon ände, sa hon utan att själv riktigt förstå vad hon menade med det men svaret mottogs i alla fall med än mer skratt. Särskilt Thomas skratt tyckte hon om när hon hörde. Hela han tyckte hon förresten om att se på, Han var lång, säkert närmre två meter och bred över hela kroppen, så att även den tenderande gubbmagen blev prydsam på honom. Han hade ett vackert leende och hon tyckte att han gärna tittade lite extra länge på honom ibland. När hon tidigare serverat maten hade hon böjt sig ner lite extra framför honom. Hon vet inte varför men hon kunde inte låta bli att visa sig lite extra. När han tidigare tillfälligt ursäktat sig från bordet hade hon inte kunnat undgå att titta honom rätt i skrevet eftersom de ganska åtsittande jeans han hade på sig väl avslöjade en stor klump därunder. Mer antydningar till vad som kanske fanns där än hon någonsin kunnat se på Peter ens i bara boxerkalsonger. Lars var inte raka motsatsen till Thomas men betydligt kortare och smalare. Han såg ut som han sprang, eller åtminstone hade sprungit mycket i sina dagar. Han var nog också ytterligare några år äldre, kanske t.o.m. närmre 60 med ett snyggt kortklippt grått hår. På intet sett tråkig men heller inte lika utstickande som Thomas.

När middagen var klar hjälptes de alla snabbt åt att få undan från bordet. Peter föreslog att Camilla förberedde kaffet och lite konjak så kunde han se till att få lillan i säng under tiden. – Men det är ju dina kompisar, sa hon. Det är bättre jag fixar det. Men Peter insisterade på att hon var en sådan exemplarisk värdinna att de fick passa på att njuta av hennes sällskap innan hon smet över till grannen. Med de orden försvann han upp på övervåningen medan Camilla, Lars och Thomas satte sig tillrätta ute i tv-rummet med varsin kopp och lite stärkande. Camilla blev sittande bredvid Lars och Thomas i fåtöljen mittemot. Camilla som nu kände sig aningens berusad av ytterligare ett par glas vin under middagen tänkte inte riktigt längre på att hålla sig som en ”fin” kvinna bör utan satt lätt tillbakalutad med benen tillräckligt mycket isär för att Thomas utan allt för mycket ansträngning kunde se det vita tyget mellan de lite mulliga låren. Utan att allt för mycket konversation förflutit sa sen Thomas – Ja, som Lars sa tidigare, både maten och sällskapet har varit synnerligen vackert att både se och smaka på men det sista har vi ju ännu inte fått ta del av. Vilken ände skulle vi börja i sa du tidigare? Camilla skrattade högt, utan att uppfatta det hela som en flört eller invit från Thomas. Men samtidigt kunde hon inte undgå att tänka tanken snabbt och insåg också att det inte var i ögonen Thomas tittade när han talat med henne utan en bit längre ner. Oj då, tänkte hon kort men insåg samtidigt att hon redan visat sig så det hade ingen betydelse längre om hon la benen i kors eller inte. Samtidigt hade hon kommit på sig själv att snegla vid ett flertal tillfällen mot Thomas jeans och nu tyckte hon nog kulan där under var ytterligare något större. Utan att reflektera mer över det sa hon bara fräckt – ja, om man ska börja i någon ände så är det väl självklart att börja i ändan. Hon kunde knappt tro att hon sagt det men samtidigt insåg hon att det hela givetvis var ett skämt som ytterligare bidrog till den, som hon upplevde det, redan trevliga stämning som rådde.

Jamen då så, sa Lars plötsligt. Då får du väl ställa dig upp och lyfta upp kjolen så vi kan se den ordentligt! Va? tänkte hon, vad säger karln. Det är väl klart att jag inte tänker visa min ända för dem. – Det är ingen idé att vänta på det, bara att göra det, manade Thomas på i nästa sekund. De är ju inte kloka tänkte Camilla. Samtidigt insåg hon att hon att detta kanske innebar att det var bättre att gå över till grannen nu, innan samtalstonen blev för grov. Fast hon kunde ju skoja med de innan hon gick. Så hon ställde sig upp, vände sakta rumpan mot de båda herrarna och sa – Ja, om ni tvunget måste så blir väl det det sista jag bjuder på ikväll innan jag lämnar er grabbar ensamma här. Så tog hon ett steg ifrån soffan och lyfte lite snabbt på kjolen så hela hennes bak blottades. Att trosorna dragit ihop sig och glidit in i rövskåran tänkte hon inte på men hon hade inga planer på att hålla kvar kjolen där utan skulle nu gå. Innan hon hann ta nästa steg kände hon plötsligt en hand på sitt bakre lår och en hand på hennes axel. Hon hoppade till och vände sig snabbt om. Där stod nu Thomas tätt bakom intill henne och även ifall handen på låret glidit undan höll han fortfarande ett stadigt tag om hennes axel. Hon var tvungen att böja nacken bakåt för att kunna se hans ansikte och samtidigt som hon gjorde det och öppnade munnen för att säga något böjde han sig snabbt framåt och kysste henne. Den andra handen försvann lika snabbt tillbaka mot hennes fortfarande oskylda rumpa och tog ett fast tag om ena skinkan. Hon fick nästan panik av hela situationen, så pass att hon åtminstone för stunden blev oförmögen att röra sig eller dra sig tillbaka. Thomas tunga riktigt trängde in i hennes mun och båda hans händer kramade nu hårt hennes skinkor. Under denna korta stund, då världen på något sätt stod stilla för Camilla, kom nu även Lars upp på benen och stod strax bakom henne. – Jag visste väl att det bodde en liten slyna i henne, eller hur Thomas? Vad var det för ord hon hörde? Hon är ingen slyna, hon använder inte ens ord som slyna, kuk eller fitta och älskar istället för att knulla. Vad gav honom rätt att säga så. Nu vaknade hon till liv och försökte bestämt putta sig ifrån Thomas men hans händer var starka och likaså stod Lars nu alldeles intill henne bakom och trängde samtidigt in en hand mellan hennes bröst och Thomas kropp. Va fan är det som händer, tänkte Camilla. Hon ville skrika rakt ut men vågade heller inte. Det var så skamligt att befinna sig i hela situationen och hon visste heller inte hur hon skulle förklara för Peter vad som hände. Istället försökte hon än hårdare att trycka och dra sig ifrån de båda männen men de var för stora och hon för svag. Överallt kände hon nu hur deras händer drog över hennes kropp. Över rumpan, som hon ju själv sett till var synlig och åtkomlig, och över magen, halsen och brösten. När sinnena nu samlade sig i henne kunde hon också tydligt känna hur inte bara Lars och Thomas händer tryckte sig mot hennes kropp utan även det som hon så tydligt åtminstone sett sig avtryckas innanför Thomas jeans. Det var två stenhårda bulor som hårt tryckte mot både hennes bak och mot hennes fitta. Nu böjde sig Thomas ner igen och kysste henne åter och utan att varken kunna, eller kanske vilja, lät hon honom tränga in med sin tunga i hennes mun.

Känslorna var oerhört svallande i henne men också diffusa. Hon kände en växande panik men samtidigt kunde hennes kropp inte dölja att det vibrerade överallt i henne när de nu utan varken särskilt mycket finess eller känsla drog i knapparna till hennes blus och kjol. Det gick inte två sekunder så stod, fortfarande tätt emellan dem, med blusen vitt isär, bh’n nedanför brösten och kjolen på golvet. Lars drog nu ganska hårt i hennes bröstvårtor och det var smärtsamt att känna de bli behandlade på det sättet – fast ändå blev de bara styvare. Thomas händer hade samtidigt letat sig innanför trosorna på baken och följde med ett finger hennes långa skåra upp och ner medan de andra fingrarna nu nästan knådade hennes skinkor. Varje gång fingret stoppade precis vid kanten av hennes stjärthål ryckte hon till i kroppen. Hon ville bara ta sig härifrån nu eller att Peter kunde komma och avbryta det. Nä, inte Peter förresten, han skulle inte uppfatta situationen som hon gjorde. Han skulle bli vansinnig och be henne dra åt hel-te. Jag kan inte skrika, för de kommer han och ser detta tänkte hon. Bara en situation där de tillfälligt släpper mig kan ge mig chansen att springa härifrån. Just då kände hon hur Thomas, eller kanske var det Lars, hand tog hennes och förde den in mellan hennes trosor och Thomas jeans. Hon försökte rycka undan handen som hon bränt sig men den hölls hårt kvar och samtidigt kände hon den enorma bulan genom jeanstyget nu. – Ta fram kuken, din lilla slyna, hörde hon hur Lars väste i hennes öra där han stod tätt bakom henne. Samtidigt drog han än hårdare med den andra handen i hennes nu riktigt styva bröstvårta. Hur kunde hennes kropp förråda henne så? Till och med hennes hand tycktes nu förråda henne när den vant knäppte upp de första knapparna i Thomas jeans. Eller var det bara hennes hand som nu förrådde henne? Hon anade ju att skulle komma att få känna på bland det största hon känt i sitt liv.

Kuken som hon nu med möda lyckades lirka fram ur jeans och kalsonger var, utan att hon kunde se den, mest troligt den största hon hållt i. Hon ville släppa den men kunde samtidigt inte – det var på något sett magnetiskt med känslan att hålla i denna stora kuk. Camillas kropp avslöjade henne nu än mer när hon kände hur det faktiskt började sava i hennes trosor. En känsla som hon knappt fått uppleva de senaste åren – hur det faktiskt riktigt började rinna ur henne så som det gjort när hon och Peter fortfarande kunde älska passionerat. Thomas som nu låtit sitt finger gå runt hela vägen från baken till hennes fitta kunde snabbt bekräfta det hon själv nu kände. – Den lilla horan är redan sjöblöt Lars. Hon vet nog vad hon vill i alla fall, sa med en nu inte lika charmant utan snarare kåt och grötig röst till Lars. – Det vill jag nog också konstatera i sådana fall, svarade Lars direkt och utan att hon förstod hur, drog ett par händer runt hennes höfter henne hårt bakåt samtidigt som ett par händer tvingade hennes överkropp neråt. Hon stapplade till, rädd att ramla men händerna kontrollerade fortfarande henne helt. Framför henne fick hon nu för första gången också se den stora kuk hon nyss hållit i sin hand. Den var enorm, om inte den längsta så definitivt den grövsta hon sett med ett riktigt, riktigt stort ollon som avtecknades tydligt under förhuden. En hård klatsch över hennes bak tog henne ur den tillfälliga transen och följdes av en barks ton – sug kuken nu ditt luder. Först nu insåg hon att det inte bara behandlade henne som sexslav utan även under hela tiden tilltalade henne på ett oerhört kränkande sätt. Ytterligare ett snabbt slag sved till över hennes bak med en påmaning – sug sa jag! Nu vågade hon inte annat, eller ville hon inte annat? Än att ta tag i den grova kuken framför och föra den mot sin mun. Den var redan hård och hon gapade det mesta hon kunde för att om möjligt bara få in toppen av den. När Camilla drog förhuden bakåt och blottade det, i hennes tyckte, enorma ollonet trodde hon aldrig hon ens skulle få in ens en centimeter. Det var tydligen inte upp till henne utan snart var det två starka händer runt hennes huvud som förde henne mot kuken. Hon gapade än mer och strax trängde den in i hennes mun. Den smakade väldigt salt och ganska fränt, på gränsen till att hon skulle må illa. Om inte annat kändes det som om hon skulle kvävas ändå för bara ollonet fyllde nästan hela hennes munhåla. Hon kunde samtidigt utan problem hålla två händer runt kuken, mest för att den inte skulle kunna tryckas in ytterligare. Känslan av denna kuk gjorde att hon först knappt märkte hur ett par fingrar nu ivrigt strök över hennes fitta bakifrån men när de för första gången nuddade vid hennes klitoris kunde hon inte undgå det. Camilla riste till i hela kroppen och det pulserade i henne nu.

Nu rann det formligen ur Camillas fitta och hon slutade helt tänka på hur hon skulle komma ifrån den situation hon nu befann sig i. Stående framåtlutad med en grov kuk i munnen som sakta kördes in och ut och nu också en tunga som tillsammans med ett par fingrar bearbetade hennes fitta. Hon kunde inte längre låta bli att njuta av det hela. Bara genom att slappna av njuta av det kände hon hur nu kunde ta in hela det stora ollonet i munnen och hon började själv suga det hårt. Thomas kände genast hur han nu inte bara hade sin kuk i slynans mun utan också fick den sugen så som han ville. Trots det släppte han inte taget om hennes huvud utan fortsatte sakta jucka sin kuk in och ut i hennes mun. Även Lars kunde känna hur Camilla ville mer när hennes skinkor slappnade av och öppnade vägen fram till hela henne än mer. Då kände även Camilla hur Lars fingrar arbetade intensivare inuti hennes fitta. Men även en ny känsla – en tunga som svepte hela vägen från hennes nu hårt svullna klitta ända upp till hennes rosett där bak. Hon hade aldrig gillat känsla, intalade hon sig själv i alla fall, men nu gick det som vågor genom hennes kropp när tungan inte bara nuddade utan även lät sig smaka av henne. Kroppens naturliga reaktion blev därför att göra små mutjuck med hela baken mot tungan som nu bearbetade henne fortare och fortare. Lars lät inte detta gå obehindrat förbi utan kommenterade snabbt. – Denna lilla slyna är redo att bli ordentligt knullad nu. Ska jag värma upp henne Thomas, nästan skrattade han fram. Thomas bara grymtade tillbaka först men fortsatte sedan. – Säg att du vill ha kuken i fittan hora! Väste han fram mellan grymtningarna. Camilla sa ingenting och plötsligt insåg hon också att de gjorde mer väsen av sig än hon ville. Var var Peter? Hoppas läggningen tog längre tid än vanligt. Herregud! Vad gör jag, tänkte hon. Hon rycktes ur tankarna av ett hårt slag över röven. – Säg ”Jag är en slyna och jag vill ha kuk” nu, hörde hon Lars röst ryta. Nej, tänkte hon genast, jag är ingen slyna. Ytterligare ett hårt slag över skinkorna som fick de att dallra och Camilla att dra efter andan – av den lilla luft som kunde komma in med munnen full av kuk. – Säg det, manade nu Thomas på igen och drog samtidigt ut sin kuk ur hennes mun. – Mmmm, var allt hon först fick ur sig. Ytterligare ett hårt slag och en ny uppmaning följde strax. Det sved men var samtidigt skönt på ett konstigt sätt som hon inte tidigare upplevt. – Kör in den, sa hon med låg röst. Nytt slag och upprepning, nu nästan i mun på varandra från Lars och Thomas kom direkt. Med nästan ännu lägre röst, knappt hörbart sa hon orden. Denna gång fick hon flera hårda handflator över skinkorna som sved rejält. – Tala så vi hör dig, väste Lars fram hårt. – Jag är en slyna som behöver kuk i sig, sa Camilla nu nästan högt och till sin egen förvåning. Att höra sin egen röst säga sådana ord var mer än vad hon någonsin kunnat föreställa sig ens i sin vildaste fantasi.

Det gick nog inte en sekund så hade Camilla åter Thomas nu enorma kuk i munnen och samtidigt kände hon hur Lars kuk särade på hennes sjöblöta inre fittläppar för att utan nåd snabbt köras rakt i botten i henne. Detta var för mycket för henne och hon tappade med ens styrkan i sina ben att stå upp själv men händerna på hennes höfter höll henne hårt. Hon blev därför fortsatt stående i denna nästan förnedrande position, hårt framåtböjd med Thomas kuk nu mer intensivt munknullande henne och Lars kuk som direkt startade i ett intensivt tempo, in och ut ur hennes fitta. Denna känsla av att bli brutalt knullad av två äldre män och att Thomas, utan förvarning, släppte en enorm laddning sperma i hennes mun gjorde att det gick för henne direkt. Hon kände vibrationerna i hela kroppen som fortplantade sig från hennes hårt krampande fitta hela vägen upp till huvudet. Samtidigt släpptes aldrig kuken ur hennes mun och hon fick kämpa med att, för att få någon luft, svälja så mycket av Thomas sperma som hon kunde. För första gången i sitt liv svalde hon nu alltså sperma och älskade det! Känslan var obeskrivlig och förstärkte bara den underbara känsla som nu fanns i hennes kropp. När Thomas skakat färdigt och tömt varenda droppe i den nyfunna slynans mun drog han sig ut och satte sig ner på soffan. Då kunde inte Camilla längre hålla balansen med ben som inte bar henne och en kuk som pumpade frenetiskt i hennes pulserande fitta utan föll handlöst framåt mot soffan. – Det verkar som slynan inte fick nog av din kuk Thomas, skrattade Lars. – Hon kastade ju sig rakt över den direkt igen, fortsatte han. Med dessa ord satte även han sig i soffan men fortsatte strax. – Jag är inte färdig med dig än min lilla söta hora. Sätt dig på min kuk nu och rid mig som en duktig flicka. Med darrande ben fann sig Camilla nu direkt i situationen och ställde sig med ryggen mot Lars, grenslade hans redan vresande ben och sänkte sig sakta ner över hans kuk. Det krävde nästan mer stretching av hennes ben än hennes kropp klarade av men nu fanns det bara en längtan att tillfredställa dessa män tills de, och hon, var helt nöjda. Med ett snabbt grepp om denna ådriga gubbkuk styrde hon den raskt mot sin fitta och sänkte sig direkt ner till botten. Snart red hon i ett snabbt tempo och kände sig nu, om möjligt, ännu mer våtare än tidigare. Det skulle helt klart bli stora fläckar i soffan, hann hon tänka mitt i all kåtdimma som omgärdade hennes hjärna.

Mörkret hade fallit ute och då kunde Camilla för första gången inte bara känna hennes situation utan även se den. I spegelbilden som reflekterades i fönstren såg hon nu sin egen kropp, med brösten hårt slående upp och ner, ridande en för henne i princip okänd kuk. Synen fick henne nästan att tappa andan och hon upplevde det nästan som om hon såg sig själv i en billig porrfilm. Porrfilm som hon aldrig gillat men som nu bara gjorde henne än kåtare av att se. Utan att tänka på det började hon nu rida i ett ännu högre tempo och samtidigt smeka sitt ena bröst med den hand hon kunde undvara för att inte tappa balansen. Thomas fingrar hade nu hittat fram till hennes fitta också och smekte henne över hennes klitoris med underbar känsla. Visst hade det hänt vid något enstaka tillfälle men aldrig hade hon kommit så snabbt igen med ännu mer intensitet. Det kändes som det svartnade för ögonen på henne och hela kroppen skakade. Utan kontroll över sig själv undslapp därför ett högt och utdraget stön som utan tvekan kunde höras i hela huset. Camilla märkte det dock aldrig det själv. När skakningarna och kramperna började avta märkte hon att Lars kuk nu sluppit ur henne men hon kände inte att det rann något annat ur henne än sina egna safter. – Nu tror jag hon är redo, sa Thomas med ett leende till Lars. Med gemensamma krafter lyfte de upp Camillas bak och sänkte den sakta ner igen. Denna gång kände Camilla åter igen Lars fortfarande stenhårda kuk, men nu mot hennes anus rosett. Hon kände paniken komma över henne. Hon var ju, förutom det där taffliga försöket för över 15 år sedan, oskuld i baken och hade aldrig ens gillat tanken. Men hennes kropp var allt för orkeslös för att kunna demonstrera sina protester. Istället pressades hennes röv sakta ner över den stenhårda kuken. Det stramade och gjorde inget annat än riktigt ont då den försökte pressa sig igenom hennes hårt sammanhållna ringmuskel. Det tog dock inte någon lång stund innan hon kände hur den faktiskt gav med sig och släppte in denna varelse. Trycket var enormt och hon kände bara impulser att krysta med en gång. Utan att stanna upp fortsatte de båda männen att trycka henne längre och längre ner och hon kände snart hur hennes skinkor tog stopp mot Lars lår och mage. Fortfarande med smärtor i nu hela magtrakten kunde hon känna hela kuken inne i hennes analgång, med spegelbilden av sig själv naken framför sig. Hon ville bara komma loss men då kände hon hur Thomas fingrar nu återupptog behandlingen av hennes fitta och framför allt klitoris. Denna känsla övertog snabbt hennes kropp igen och hon började omedvetet slappna av, även i hennes bakre hål.

Två händer lyfte henne nu, efter att suttit still med Lars kuk i röven i vad som kändes som flera minuter, upp för att strax släppa ner henne igen. Detta upprepades om och om igen och för andra gången i sitt liv kunde hon nu känna en kuk röra sig fram och tillbaka i hennes rövhål. Denna gång började hon dock snart njuta av känslan, säkerligen mycket på att hon fortfarande var så våt och samtidigt fick underbar behandling av sin återigen svullna klitoris. – Jag tror vår hora börjar gilla läget nu va? grinade Thomas mot Lars. Visst gillar du att få en riktig kuk i röven slyna? Visst gillar du det? Denna gång behövdes inga slag över skinkorna förrän Camilla spontant svarade – Jag älskar att vara slynan som får kuk i röven. Hon kunde knappt tro sina egna ord men insåg samtidigt att detta tände henne än mer. Jag älskar att vara er slyna, knulla mig som ni vill, fortsatte hon av bara farten och kände hur hela hennes kropp stegrade sig upp mot nästa nivå än en gång. Med de orden ringande i öronen hade Thomas återigen fått upp sin enorma kuk till full resning och reste även sig själv från soffan för att placera sig mellan Camillas och Lars ben. Han drog upp hennes ben mot sina axlar och riktade därefter in kuken mot hennes fitta. Camilla han knappt njuta av den skräckblandade förtjusning hon kände när hon insåg att hon skulle bli helt uppfylld av denna fantastiska kuk innan hon kände hur den plöjde sig genom hennes fittläppar och snabbt kom till stopp vid hennes tapp. Detta var obeskrivligt skönt och med kuken i röven kunde hon inte mer än känna sig totalt uppfylld i hela kroppen. Männen kom ganska snabbt in i en rytm som funkade för de båda och det verkade nu inte finnas något som skulle kunna stoppa dem på väg mot deras mål. Snart försvann Camillas medvetande nästan helt och hon fick så många små för-orgasmer under de nästkommande minuterna att hon inte orkade ta in känslan av var och en utan bara flöt med dem. I denna stund kunde inte heller Lars och Thomas hålla tillbaka sina orgasmer utan snart kände Camilla den otroliga känslan av värme som spred sig djupt inne i både hennes fitta och anal. Männen brölade högt när de nästan samtidigt släppte sina spermalaster djupt inne i deras nyfunna slyna. Om hon fick ytterligare en stor orgasm eller om det bara var den samlade känslan av alla mindre orgasmer vet hon inte men Camilla försvann återigen bort från den medvetna världen.

Känslan när den stora kuken lämnade hennes nu till bristningsgränsen fylld fitta och när ringmuskeln återigen, nästan, slöt sig gjorde att hon vaknade upp ur sitt nästan medvetslösa tillstånd. Lars lyfte snabbt ner henne på soffan bredvid sig och Camilla sjunk ner med överkroppen, oförmögen att kunna sitta upp. De båda männen tittade på henne och gav ett par snabba komplimanger till sin, som de ideligen upprepade, lilla slyna. Hon log mot de matt och sa att de gärna var välkomna tillbaka när som helst. Den känslan förbyttes dock snabbt i panik när Thomas och Lars vek åt sidan och Peter klev fram. Där låg hon, Peters fru, ner på deras soffa med benen vitt isär, genomsvettig och säkerligen med synliga spår från hennes fitta och stora fläckar på soffan. Än värre var att han höll en videokamera i handen som tydligen var på, eftersom den röda lampan längst fram lös. Han kommer döda mig, hann hon tänka när hon såg trion av män stirra på henne. Han har filmat mig för att kunna förgöra mig inför familj och vänner och visa vilken slyna jag är på riktigt. Snart blev hennes tankar dock mer konfunderade när Peter sa tack till Thomas och Lars och de tog i hand med varandra. Vad var detta? Varför tack? Visste han om det i förväg? Tankarna vandrade runt i huvudet så mycket att hon inte ens hade en tanke på att skyla sig eller prata. Då gick det två besökarna och innan hon hann sätta sig upp gick Peter ner på knä i soffan och la sig över henne, kysste henne ömt och frågade – Visst är du min sköna lilla slyna Camilla? Och nu är det min tur. Med de orden vandrade hans mun och tunga sakta ner över hennes kropp ända tills han nådde hennes nu ömma och rödsvullna fitta. Hon kunde känna hur den sega vätskan sakta rann ur hennes fitta och pulserades ur hennes röv. Strax kunde hon också känna hur Peters tunga började slicka henne, från toppen av hennes klitoris till botten av hennes rövhål. Hon kunde också höra hans ljudliga stön och insåg snart att njöt för fullt av att tillfredställa henne – igen och helt uppfylld av två okända mäns säd. Vem är min man egentligen och vad ska detta leda de in på för spår nu hann hon tänka innan hon åter började försvinna in i dimman av kåthet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *