Sex som räknas

Jag insåg att när jag låg och tittade på dig, naken bredvid mig i sängen. Vi hade kommit hem ett par timmar tidigare. Efter att ha tagit ett par öl på krogen. Jag hade insett vad du gjorde med mina tankar.När du böjde dig framåt för att ta av dig skorna såg jag din vackra bak. Jag kände med en gång hur det började rycka i kuken. Jag tog tag i din jacka och hjälpte dig av med den.

Sedan ställde jag mig bakom dig och började smeka av dig din topp. Jag såg hur dina bröstvårtor började styvna vid min beröring. Mina läppar nafsade dig i nacken och jag lät min tunga spela fritt på din hals och öron. Samtidigt som jag bearbetade din överdel med min händer och tunga, gnuggade du din bak mot mitt skrev. Kuken ställde sig som ett spett mot din bakdel.

Jag tog genast tag i dina axlar och ledde dig in i sovrummet. Tryckte ner dig i sängen, när du hamnade på rygg satte jag mig på knä framför dig. Mina händer löpte smidigt upp för dina lår. Jag kände hur det ryckte i min kuk när jag såg ditt ny rakade sköte. Den enda tanken som for genom mitt huvud var att få dra med tungan över ditt inbjudande sköte. Jag började att slicka vid utkanterna av dina blygdläppar och fortsatte att bearbeta hela ditt underliv. Din klitoris fick en special behandling av både tunga och fingrar.

Det var så upphetsande att se dig rista i kroppen när jag lät min tunga fara fram och tillbaka.Dina safter flödade fram och jag fann mig själv liggande lappande som en liten kattunge. Efter din första orgasm byte jag tillvägagångssätt jag lät min tunga fukta upp ditt bakre hål. Jag la över dig på mage och du putade upp med din häck för att jag skulle komma åt lättare. Jag förde långsamt in ett finger i din slida samtidigt som tungan vispade runt i ditt anus.

Jag kände hur du började rycka i slidan igen då jag vet hur upphetsad du blir när jag slickar och smeker din slida. Men denna gången skulle vi för första gången tillsammans ha analsex.Du tog långsamt fram burken med glidmedel och sa till mig att använda rikligt. Känslan att ha en kvinna liggande på alla fyra framför en och samtidigt tala om för en att man skall använda rikligt med glidmedel, ja det är inte mycket som slår den känslan.

Jag tog och doppade mina fingerspetsar i glidmedlet och började långsamt att föra in ett finger i ditt bakre hål. Efter ett tag gled fingret lätt och ledigt in och ut, då stack jag in finger nummer två. Min kuk stog som ett spett hela tiden. När jag såg din stjärt i skenet från gatlyktan utan för då var jag bara tvungen till att stöna av ren, skär kåthet. Så fin som du var med rumpan i vädret insmord med glidmedel som glänste i skenet.

Min kuk som var hård som stål och lika glänsande. Du bad mig med din mjuka sköna röst att som du sa –Stick in kuken i mig. Jag kunde inte säga imot. Jag tog tag i kuken och smörjde på en liten extra klick på ollonet för att underlätta den sista biten. Jag kände hur din slutmuskel vidgade sig och släppt in mitt olllon. Då slappnade vi av båda två för att ditt anus skulle vänja sig.

Sedan började vi med mycket mjuka rörelser att föra in resten av kuken.När hela kuken var inne och jag kände min pung ligga kloss an mot dina fingrar som smekte din klita. Då visste jag att det var dags att börja älska.Med långsamma rörelser satte jag igång att knulla dit anus. Känslan var enorm Samtidigt som jag hörde dina gnyende stön, kände jag dina fingrar mot min kuk. Det ända som var emellan dem var den lilla tunna väggen.Efter ett tag kände jag de bekanta ilningarna i kuken.

Det var som det blixtrade för mina ögon.Då nästan skrek du till mig att jag skulle ta ut kuken. Jag drog ut kuken ur din häck samtidigt som du lade dig tillrätta i sängen. Så sade du till mig att –Snälla sätt dig på min mage och runka din djävul. Jag tog tag i kuken och satte mig på din mage som du ville och runkade loss. Synen av att ha dig liggande med ena handen som smeker dina bröst och andra handen som smeker din slida den var enorm.

Min hand ökade sina rörelser och jag kände trycket byggas upp till det inte gick att hålla emot mer. Satsen som kom var med ett sådant tryck att den flög genom luften och landade vid dina läppar och på din haka. Jag såg hur den andra stöten av sperma landade på ditt vänstra bröst. Sedan svartnade det för mina ögon av njutning.Men efter ett litet tag kunde jag se igen.

Synen som möte mig var din ena hand som smekte ut min sperma över dina brösta. Samtidigt som din tunga tvättade dina fingrar och haka ren. Du är fortfarande den enda kvinna jag träffat som verkligen älskar smaken av sperma. När jag la mig på rygg bredvid dig kände jag med en gång din hand som var på min kuk.Du har alltid gillat att hålla i den efter vi har älskat. Som du säger -Du somnar lättare då.

Det var ungefär ett par timmar senare jag vaknande och såg dig ligga naken i gatlyktskenet. Kuken vaknade med en gång efter som vi inte hade tvättat oss efter det heta samlaget vi hade haft innan. Din bak var fortfarande glansig av glidmedel. Men jag kände att jag var för trött för tillfället, så jag kröp bara närmare och höll om dig. Det är så man somnar och mår bra. Kyss….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *