Berätta inte det hemligaste du vet

Jag heter Jannika och har just upptäckt det här med att hitta sexnoveller på nätet. Det gör mig ofta väldigt upphetsad att läsa om vad andra drömmer om eller rent av varit med om. Då jag har något som jag i flera år burit minnena av i ensamhet utan att kunna berätta det för en levande själ, tänkte jag att det kunde passa bra att skriva av mig det här, hoppas att ni skall ha ett viss glädje av att läsa det.

Jag är en ung tjej som bor på landet några mil utanför en av våra större städer. Har två äldre bröder, Henrik och Pontus som är tre och fem år äldre än mig, dom har alltid varit snälla och gulliga emot mig på alla sätt och vis, tycker faktiskt att vi har en fin familj. Vi föder upp grisar och har ett antal mjölkkor. Har också hundar, katter och höns här. Dessutom hyr vi in några stycken hästar åt en del stadsbor, hästar som tillhör några olika tjejer som är lite äldre än mig och hett eftertraktade av mina bröder.

Våren då jag just fyllt fjorton blev jag ihop med en kille i plugget. Han bodde ganska långt ifrån oss så vi sågs inte så ofta utom i plugget, men han blev ändå den som tog min oskuld. En ganska odramatiskt och snabbt överstökat operation som gjorde att jag blev väldigt besviken, hade faktiskt förväntat mig mycket mer av detta, handlade verkligen bara om ett juck och en suck. Nu blev försöken inte så många då vi sällan var för oss själva, det var dock inget som jag direkt saknade utan jag drömde om bättre sex med äldre killar, hade väl honom bara kvar i brist på annat om man ska vara ärlig. Våren gick och det började närma sig skolavslutningar, våran var ju trevlig och så fastän ganska snart avklarad, vi spreds som vinden efteråt och det var inte tal om någon fest eller så. Roligare var det då att lyssna till mina bröders planeringar, dom pluggade ju båda inne i stan och hade de flesta av sina vänner där. Min äldsta bror skulle på fest både på fredagen och lördagen inne i sta´n och den yngre som hade en klasskompis nästgårds skulle ha sin fest där på lördagen. Det lät som om det skulle kunna bli en trevlig fest då dom fått hans föräldrar att resa bort samt tillåta att alla som ville skulle få sova över i höet på logen. Efter vad dom trodde så kunde det i bästa fall bli en 50-60 stycken som skulle sova där. Synd att dom inte var intresserade av att ha en fjortissyrra med på festen.

Dagen innan festen så satt jag och min kompis Mahlin, som är en som bor ganska nära men är ett år yngre än mig, och snackade om så kul det skulle vara att få vara med. Det händer ju inte så mycket här omkring, skulle vi åtminstone inte smyga på dom lite, kunde ju bli ganska sent då så vi bestämde att hon skulle säga att hon sov över hos mig och jag att jag sov hos henne.

Det visade sig att det fina vädret som varit en tid nu verkar hålla i sig så Mahlin och jag var ut och badade i en sjö i närheten. På eftermiddagen var vi hem för att äta men träffades lite senare i en skogsbacke vid den gård där festen skulle vara, en gård som vi lekt på massor av gånger och som vi kunde vartenda skrymsle på, här skulle det vara enkelt att ”smyga” på dom. Det visade sig vara lika lätt som vi trodde, i ladan som är jättestor och det nästan är helt mörkt i fastän det nu var tidigt på kvällen, fanns det massor av bra gömställen. Innanför logportarna låg redan ett berg av ryggsäckar och sovsäckar m.m. Det hördes hög musik från huset redan och festen verkar redan ha kommit igång ordentligt. Vi gömde oss i höet på ett som vi trodde strategiskt ställe d.v.s. där vi trodde att vi skulle kunna höra eller se så bra som möjligt. Där låg vi och lyssnade på en massa bra musik och snackade om killar och så, Mahlin var ju oskuld förstås men verkade ändå ganska intresserad av killar, vi hoppades naturligtvis få syn på någon snygging. Tyvärr visade det sig att det bara var just när folk passerade ljuset i porten som man kunde se dom ordentligt för där utanför satt det ju också en lampa på väggen, ibland stod dom där en stund men så fort dom gick längre in i ladan så såg man bara skuggor liksom.

Det verkade som om många hade sprit för sig själva i ryggsäckarna för det var ett fasligt rännande ut och in genom porten. Det hördes också på skratt och stoj att det började bli fart på festen, det skreks och skrattades, dom verkade ha skitkul och man hade gärna varit med. Så fortsatte det några timmar och vi satt där och småpratade, lyssnade ibland för att höra vad folk sa och så, det verkade vara väldigt mycket folk tyckte vi. Fler par som sökte skydd i mörkret för att hångla lite antog vi, man hörde folk som viskade lite här och var nu. Ett par hamnade farligt nära oss, så nära att vi tydligt såg deras skuggor i mörkret. Tysta som möss låg vi och kollade då dom hånglade med varann, tjejen var nog lite full men verkade inte ogilla situationen precis utan det var mer som om det var hon som tog initiativet och snart så hade vi dom knullande för fullt bredvid vårt gömställe. Glada över vårt val av plats satt vi här på första parkett och såg hur skuggmänniskor stönade och knullade för fullt, jag började förstå att det var så där skönt som jag också hoppats att det skulle vara, alla härliga ljud från dom talade sitt tydliga språk. Tjejen lät som om hon var i himmelriket och killen vars bleka bak guppade upp och ner i rask takt, stönade hur fantastisk skön hon var. Jag som bara hade en sommarklänning och ett par trosor, som snabbt började att kännas fuktiga, på mig. Kunde inte låta bli att i skydd av mörkret stoppa in handen i trosorna och försiktigt smeka mig i takt med killens stötar. Snart hördes små lätta snabba andhämtningar från Mahlins håll också så jag antar att jag inte var ensam om att bli påverkad.

Nu var inte dom här det enda paret som var i farten, det hördes svaga men tydliga stön från andra håll också. Dessutom smög det omkring en och annan kille som antagligen kommit för att hämta sprit i väskorna men lockats av ljuden och nyfiket smög omkring för att kanske få syn på något häftigt att berätta för polarna om. Gissar att djungeltrumman gick då dom kom ut igen för det verkade som att det blev fler och fler som skulle hämta något i väskorna. Dessutom fick dom väl egna idéer om var festens tjejer borde lockas iväg då det dök upp ett och annat par till som hand i hand försvann in genom porten för att finna någon egen plats i höet. Killen i paret nedanför oss pressade ut massor av luft ur lungorna och kippade efter andan, gissar att det just gick för honom då han rasade samman över henne. Efter en stund tog han sig samman och smög iväg, genom att han bara lämnade henne så där så antog vi att de inte var ihop. Hon kanske var mer berusad än vi trodde, för hon bara låg där med sin klänning helt uppknäppt och den nakna kroppen som en något ljusare skugga emot omgivningen. Sov hon kanske eller vilade hon sig bara? Det dröjde dock inte längre än 5 minuter innan en av dom smygande killskuggorna fick syn på henne, han viskade något som – Hur mår du? När han inte fick något svar så satte han sig ner bredvid henne och smekte henne försiktigt, han blev djärvare och djärvare då han inte mötte något motstånd och kramade snart hennes bröst som lyste ganska tydligt i mörkret. Chockade ser vi hur han plötsligt drar ner byxorna och snabbt lägger sig mellan hennes ben, trots mörkret tycker jag mig hinna se en stor styv kuk som han antagligen stoppar in i henne. Vi som trodde att hon somnat hör nu hur hon börjar stöna som förut igen, killen verkar dock ha lite bråttom och vara stressad över chansen han fått, han juckar på och kommer ganska snabbt verkar det som. Han rullar av henne, dra på sig byxorna och smiter sin väg.

Jag som ansträngt ögonen i mörkret och stirrat som i trans märker att jag har begravt ett par fingrar djupt i fittan och juckat förtvivlat, sneglar åt Mahlins håll och ser hur hennes ögon glittrar i mörkret då hon kollar på mig. – Vilken bra plats vi valde, viskar jag nervöst och hon bara nickar till svar. Ingen annan än vi har märkt något för var och en verkar sysselsatta av sitt, men det blir fler och fler som smyger hit in det är helt klart. Vi får efter några minuter se tre killar som står i porten, en av dom verkar peka ut riktningen rakt emot oss för dom andra två, dom viskar och pratar varpå dom där två går in i mörkret rakt emot oss. Ja, eller snarare emot den ensamma tjejen som ligger nedanför oss i höet. Gissar att det var den förra killen som tipsat sina polare om tjejen här inne, dom trevar sig långsamt och försiktigt längre hitåt, antagligen så är det ännu mörkare för dom än för oss som ju har varit här länge nu och vant oss. Dessutom har det ju blivit mörkare ute också vilket ju gör att det nu även för oss är väldigt svårt att se något. Men naturligtvis hittar dom fram till henne efter en stund då dom går rakt emot henne. Hon säger ingenting då dom försiktigt viskar hej åt henne, men hon gör inte heller något för att dra ihop sina särade ben där hon ligger. Det märker dom tydligen då dom kryper ner på varsin sida om henne, jag som befinner mig nästan rakt ovanför hennes huvud anar hur dom båda smeker henne samtidigt, kramar och smeker hennes bröst och insidan av låren. Känner att jag börjar bli avundsjuk på den där tjejen, jag som har svårt att hitta en endaste anständig kille att roa mig med, känner hur mina fingra åter begraver sig i fittan då en av dom drar av sig brallorna och tränger in i henne.

Där ligger vi och avundsjukt bevittnar hur tjejen blir knullad av först den ena killen så att hon kvider, vi kan ju naturligtvis inte vara helt säkra men det skulle förvåna mycket om det inte var riktiga orgasmer som vi hörde henne få på löpande band, och strax efteråt av den andra som bara tar vid då den första rullar av henne. Jag är vid det laget så kåt att jag inte vet vad jag skall göra av mig, trosorna måste jag på något vis få av mig då dom är som en disktrasa mellan benen på mig. Killarna är tydligen nöjda och glada för dom samlar ihop sig och smyger iväg, då vaknar också tjejen till liv, hon tar sig mödosamt upp och vinglar lite ostadigt iväg mot porten. Jag som just håller på att ta av mig mina trosor för att inte bli sjuk, får då en vansinnig idé. Antar att ingen av killarna har en aning vem dom knullade med, men att dom kommer att skryta och skrävla och skicka in fler kompisar. Ni fattar vad min kåta fantasi hittade på väl, Mahlin tyckte att jag inte var riktigt klok men ögonen tindrade i skallen på henne och rösten avslöjade att hon var lite stolt över mig ändå och nog önskade att hon hade vågat. Sagt och gjort så kröp jag försiktigt fram och ner i gropen i höet där tjejen legat, kom åt något blött med handen just då jag lade mig ner på rygg, kanske var det safterna efter grabbarnas sprut. Jag var fruktansvärt nervös och kände hur hjärtad bankade i kroppen på mig, upptäckte att det därifrån jag låg knappast gick att se så mycket för att det var i en grop, men övre delen av porten syntes svagt. Försökte också att se Mahlin i vårt gömställe men lyckades inte se henne alls.

Vad hade jag gett mig in på undrade jag där jag låg och lyssnade på ett antal fantasieggande ljud i omgivningen, att ladan blivit ett riktigt kärleksnäste gick inte att ta miste på, försiktigt lyfte jag upp kjolen och smekte mig över min platta mage. Jag särade försiktigt på mina smärta lår och lekte lite i det glesa håret mellan mina ben, kände värmen från mitt förväntansfulla kön då jag plötsligt fick syn på en skugga som tyckes ha mig som sitt direkta mål. Han gled försiktigt fram genom mörkret och stannade först i kanten på min grop. – Hejsan, viskade han tyst. Jag svarade inte men mitt hjärta var på god väg ut genom mitt bröst. Han satte sig ner och smekte tyst och stilla mitt ena ben, sedan snabbt över till det andra och märkte då att mina bara ben låg särade åt och gjorde mig vidöppen för honom, detta gjorde tydligen att han blev modigare och snabbt började utforska min kropp med händerna. Smekte försiktigt mina bröst som han också kramade lite mjukt, jag kände mig stel som en pinne och stirrade förskräck ut i mörkret för att försöka se vem han var vilket var omöjligt, man såg bara en stor mänsklig skugga där han var. Hans händer letar sig vidare ner mellan mina ben och hittar mitt flödande sköte, han behöver då inte tvivla på att jag är kåt då han pressar in ett finger i mig och juckar lite. Detta gjorde tydligen att han bestämde sig, hoppar raskt ur byxorna så att jag innan jag vet ordet av har en helt okänd killes kuk närgånget nosa och glida i mitt sekret mellan blygläpparna. Mamma mia, vad är det jag tar mig till tänker jag samtidigt som min kropp liksom rycker till av sig självt och ger honom ett litet motjuck. Han känner det och börjar försiktigt pressa in kuken i mig, en kuk som bestämt är något nummer större än min killes, i motsvarande grad skönare också kanske. Hur som helst så knullar han mig som en gud och snart kan jag som på avstånd höra mig själv ligga och låta som tjejen gjorde här tidigare. Fick ingen orgasm men vad kan man vänta sig i en så här spänd situation, känner dock hur han ökar tempot och driver sig själv mot höjderna, känner hur jag nog egentligen är lite trång för honom men ändå tar emot honom så att han till slut sprutar djupt i mig. Han greppar hårt mina skinkor då han pressar sig hårt emot mig och hela kroppen rister som i kramp. Han faller samman innan han förunderligt snabbt samlar ihop sig och tassar ut igen.

Själv ligger jag kvar som förstenad, så fantastiskt skönt, nu vet jag äntligen hur det är tänkt att det ska kännas efteråt. Känner hur hans varma sperma sakta börjar glida ut ur mig och känner mig mer levande och lycklig än nånsin. Nå vad vill jag nu då? Borde jag inte samla ihop mig innan det dyker upp någon annan, om jag bara kunde får kroppen att lyda och ta mig härifrån, kanske fråga Mahlin om hon vill inta min plats och prova. Jag tog mig inte samman, låg bara där som ett kolli och njöt av känslan inom mig, känslan av att vara ordentligt nyknullad. Var liksom lite ”borta” och överraskades helt av att en stor skugga landade rund mig. – Här är hon, var det någon som viskade, då märkte jag att dom var flera. Tre stycken faktiskt, åtminstone tror jag inte jag såg fler, blev skiträdd och önskade att jag bara kunnat försvinna ner i höet. Kände hur gråten satt i halsen och som paralyserad av skräck hoppades jag att dom skulle försvinna om jag bara låg still och blundade. Deras händer utforskade gemensamt min kropp i mörkret och en av dom påpekade att det var sant som dom sagt därute och att hon är full av sperma nu. – Fittan är alldeles kladdig sa han och lekte med fingret i mig. Ja jag har då inget emot det och kan börja viskar han glatt, samtidigt som han drar av sig byxorna och snabbt lägger sig över mig. – Fan va liten och läcker hon känns viskar han vidare och glider försiktigt direkt in i fittan, glider mjukt in på en bädd av sperma. – Trång och mjuk på samma gång, satan va härligt, det här kommer ni att älska grabbar. Dom andra har tagit plats på varsin sida om mig och smeker varsamt mina bröst. När dom tar mina händer så kan jag inte låta bli att krama dom hårt och undslippa ett litet stön, märker att mina höfter automatiskt börjat möta killens stötar och hur jag njuter. Han knullar bra och jag både hör och känner att han gillar mig. – Nu ska vi göra det riktigt skönt för dig viskar han medan han ökar farten och fortsätter att berömma min kropp, Hur ung, späd och fin jag är, hur härligt det är att stöta kuken i mig o.s.v. Hans ihärdiga knullande för mig allt högre mot topparna och snart känner jag hur hela min kropp skakar i en som jag förstår, mitt livs första orgasm, och vilken orgasm sedan…!!! Min kropp vrider sig som en liten mask under honom och han har svårigheter att hålla sig kvar men får hjälp av dom andra att hålla mig still medan han fortsätter att pumpa. Det känns som om han knullar i evighet men så stönar han att han kommer att spruta nu, han stöter hårt och tömmer sig med ett återhållet skrik i mig samtidigt som jag chockat märker att jag kommer igen.

– Fan va skön hon är!!! Gissar att hon inte är mer än 16 år jublar han, nyss fjorton tänker jag för mig själv. Samtidigt som han rullar av mig så viskar han åt dom andra att snabba på. – Låt oss hålla kvar henne på toppen nu då vi fått opp henne, viskar han stönande. Raskt kommer nästa skugga på plats mellan mina ben, en något för kraftig kuk kommer nosande mellan mina ben, känns ju som en falukorv för fan. – Försiktigt, slinker det väsande över mina läppar. Trots att jag är helt spermafylld så går det bara att ta emot honom väldigt försiktigt och stilla men snart är han på plats och det känns lite bättre, han behöver faktiskt inte röra sig alls nästan, det börjar skaka i kroppen på mig igen bara av att vara så fullständigt uppfylld som jag är. Jag kommer och som jag kommer…!!! Killarna hjälps åt att hålla för min mun så att det inte skall höras hur jag skriker. Jättekuken ökar sakta farten och börjar knulla mig som den vill, med mig som en skrikande och sprattlande fisk på kroken, orgasmerna slet i mig konstant hela tiden. Snart orkar jag inte mer utan jag tror jag svimmar tänkte jag, men det gjorde jag inte utan jag var fortfarande vid fullt medvetande då han krampaktigt stöter kuken djupt in, om och om igen i mig när han tömmer allt han har i min fjortonårsfitta. Jag som ju haft en lång konstant orgasm en längre stund slår mina smala ben rund honom och håller honom fast medan han sprutar och tills han tungt faller samman över mig. Där blir han liggande tills den första killen försöker få undan honom. – För fan Pontus, flytta på dig viskar han. Jag blir som kall i hela kroppen, helvete…!!! – Låt Johnny få sitt nu, viskar killen vidare. Jag är som bedövad, alldeles tom i hela kroppen, har väl aldrig kunna drömma om att det skulle vara så här skönt, men med Pontus, va fan har jag gjort..!! Pontus rullar av mig och jag knuffar undan Johnny och smiter iväg i panik in i skydd av mörkret.

Någonstans i andra ändan av ladan kryper jag in i höet där jag kryper samman till en liten boll, måste få fart på tankeverksamheten, det krampade och pulserade fortfarande härligt i fittan. Kan inte tro att detta är sant, allt måste bara var en dröm. Va fan gjorde Pontus här ute, han skulle ju vara på en fest i stan? Så småningom börjar jag skratta för mig själv då jag är säker på att han aldrig kan drömma om att det var jag. Och hur man än ser på det så var det en fantastisk upplevelse, vilken natt..! Synd att jag aldrig nånsin kommer att kunna berätta detta för någon. Det måste ha varit Pontus, min bror, finns inte så många som heter så och har en kompis som heter Johnny. Vilken jävla bamsekuk han hade tänkte jag stolt och med ett stort leende. Nöjd med kvällen trots allt, tog jag mig samman och begav mig hemmåt, på vägen träffade jag Mahlin som satt och väntade på mig. – Hade du skönt, frågade hon? Ja, det var det härligaste jag nånsin varit med om, sa jag, men lova mig att detta blir vår hemlighet och att det stannar mellan oss två. Det lovade hon och log glatt då vi gick hemåt, undrar just hur mycket hon sett och vad hon leende gick och tänkte på…?.

Jag berättade naturligtvis aldrig för Mahlin om Pontus. Fick faktiskt mina misstankar bekräftade redan dagen efter då jag fick veta att Pontus och Johnny hade ledsnat på festen i stan och tagit sig ut hit istället. Hörde också hur Pontus pumpade Henrik på vem den där lilla härliga bruden i ladan kunde vara. Henrik sa att han hört det ryktas om att det skulle varit en tjej som hette Lena men att man inte kan vara säker för det var väl mycket som hände i ladan den där natten, killarna hade hittad sju par trosor kvar i höet dagen efter. Jag tittade djupt ner i min bok och log stort inom bords, undrade stilla om mina hade torkat då dom fann dom..

Hoppas att ni bevarar min hemlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *