Partnerbyte med Sanna #2

Hon reser sig upp och Sofia slutar sitt sugande. Tjejerna byter plats och plötsligt tittar jag upp i Sofias sköte, som långsamt sänker sig ner mot min mun. I samma stund som min tunga möter hennes plaskvåta mus, känner jag hur Sanna slukar min kuk. Låter min tunga trycka sig så långt in som möjligt in i hennes mus. Tydligen var det skönt för ett långt utdraget stön kom till svar på detta.

Fortsättning från del 1.

Sofia reser sig sakta och krånglar sig bort från karl och bord. Hon går bort mot mig och vi kysser varandra mitt på golvet. Hon tar direkt tag i min kuk med ena handen och drar försiktigt i den. Hon hmm:ade i min mun. Antar att jag blev godkänd. Hennes kyss är het och god. Denna kvinna kunde verkligen kyssas hett. Tungan utforskar min mun och tänder mig fullständigt. Hon börjar kyssa mina läppar för att sedan dra sig nedåt mot halsen. När hennes huvud dras sig neråt mot mina bröstvårtor, ser jag över huvudet på henne, hur Sanna ligger och slickar Anders kuk ren. Den ligger slappt mot ena benet. Sofia nafsar lite i bröstvårtan min och jag stönar till. Sanna tittar upp mot mig och ler. Hennes leende är lite pillimariskt. Nu känner jag Sofias tunga cirkulera runt min navel. Hon följer strängen med hår ned mot min toppen av min kuk. Hon undviker den skickligt och fortsätter ner mot min pung. Hon suger in ena pungkulan och drar försiktigt ut den lite. Hon lyfter lite på pungen och låter tungan smeka mig under hela paketet. Nu är jag nästan sprickfärdig. Det känner även hon.
– Lägg dig ner, Crille
Jag lägger mig ner och Sofia kryper snabbt upp mellan mina ben och låter tungan vispa runt mitt ollon innan hon slukar hela min kuk. Allt trycker hon in. Fattar inte hur hon får in hela. Tungan fortsätter sitt utforskade. Mina ögon är för länge sen slutna. Känner hur antagligen Sanna kommer och lägger sig ner vid mitt huvud.
– Suger hon skönt?
– Mmmmm…underbart.
– Vänta tills du får smaka på hennes goda saft. Den är underbar!
Hon reser sig upp och Sofia slutar sitt sugande. Tjejerna byter plats och plötsligt tittar jag upp i Sofias sköte, som långsamt sänker sig ner mot min mun. I samma stund som min tunga möter hennes plaskvåta mus, känner jag hur Sanna slukar min kuk. Låter min tunga trycka sig så långt in som möjligt in i hennes mus. Tydligen var det skönt för ett långt utdraget stön kom till svar på detta. Känner hur Sanna kämpar för att jag ska nå toppen och nu är det nära. Det känner Sanna också, som slutar suga och klämmer åt min kuk nere vid roten. Smeker min mage och bröstkorg med den andra handen.
– Såja, inte ännu. Sofia måste ju få lite saft i sig.
– Ja, du måste spruta i mig, stönar Sofia.
– Rid mig nu då, snälla.
Sofia drar sig motvilligt bakåt. Sanna håller i min kuk och riktar den rätt mot Sofias mus. Mjukt låter hon den glida in i hennes inre. Gud, vad skön hon var. Plaskvåt och ändå ganska trång. Så fort hela är inne i henne, klämmer hon om den med sina inre muskler. Hon bearbetar mig snabbt och vant. Jag gnuggar så gott jag kan men hon har mig som i en liten ask. Låter mina händer greppa om hennes bröst och smeker dom omväxlande hårt och mjukt. Känner hur Sanna bearbetar oss båda med sina fingrar. Ibland smeker hon min kuk och ibland låter hon fingrarna smeka Sofias anushål. Jag låter en hand glida ner mot detta hål. Sanna hjälper mig snabbt med sin hand. Hon blöter ner mitt pekfinger och för sedan ner mitt finger mot Sofias hål. Mjukt trycker jag in den.
– Åhhhh…försiktigt…AAAAaaaaa……oooooo
Hela hennes stjärt kramar om mitt finger. Hon trycker sig neråt för att fånga in mer av fingret. Nu när jag känner min egen kuk genom hennes vägg och hur hon kramar både finger och kuk börjar min sats komma rusande i expressfart.
– Ahhh…nu…kommer…….jag….
Nu lyfte Sanna på min pung och satte ena av hennes fingrar mot min bakre del. Hon hade blött upp det fingret också. Mjukt ökade hon trycket och plötsligt var hennes finger i mig samtidigt sköt jag iväg min sats.
– Aaaaa….AAAAAAA…OoooooooOOOOOOOo……..AAAA……..AAAAAAAAHHHHH
När Sofia kände min sats spruta henne full så gnuggade hon på ett par gånger för att sedan nästan frysa fast.
– OOOoooo…igen…..härligt….nu…NU…NU…Ooooooooooooooooo…….Aaaaaaaaaaa
Nu kände jag hur hennes mus drog sig samman i härliga orgasmvågor. Ofrivilligt mjölkade hon mig. Vilket underbar känsla. Sanna tryckte försiktigt med sitt finger vilket gjorde att min orgasm ville aldrig sluta, kändes det som i alla fall.
Både min och Sofias orgasm slutade i alla fall till slut. Hon föll ihop på mig och småpussade mig på halsen och kinden. Viskade att den var underbar. Hoppas vi kunde ta en runda till senare. Långsamt drog Sanna ur sitt finger ur mig och gick över till Anders som halvlåg i soffan. Han smekte sin halvslaka kuk. Sanna böjde sig fram med raka ben och slöt hela hans kuk i munnen direkt. Anders stönade till och la sig ner igen. Såg hur Sanna sög ordentligt nu. Om det är någon som kan få en kuk att resa sig efter en orgasm så är det Sannas mun. Hennes teknik kan få nästan alla kukar att resa sig. Medan hon höll på så förde hon bak en hand och smekte sin mus. Både jag och Sofia hade full insyn. Den var en aning röd och uppsvälld efter all aktivitet. Hon stoppade in två fingrar som hon sen drog ut igen. Nu lät hon pekfingret smeka ut den saften runt hennes bakre ingång. Hon tryckte till med fingret och mjukt öppnade sig hennes stjärt för att sedan sluta sin runt henne igen. Hon knäade till lite men sen fortsatte hon sitt sugande. Sofia stönade lätt när hon så vad Sanna höll på med.
– Tror du att du kan fåfart på mitt redskap igen, frågade jag
– Mmm…vi kan ju försöka i alla fall.
Sofia gled ner och stoppade in hela kuken i munnen. Med långa sugande drag bearbetade hon mig. Ibland lät hon tungan dra utmed hela kukens längd. Hon slickade den först ren från alla safter för att sen koncentrera sig på att få upp den igen. Den här kvinnan kunde minsann hon också. Hon var helt klart i Sannas klass. Det tog inte lång tid innan han började resa sig upp. Sofia stönade till när hon kände hur han reste. Jag tittade bort mot Sanna och hennes aktivitet. Nu hade hon satt sig upp på Anders igen och red honom i maklig takt. Brösten hoppade lite. Hon hade satt upp armarna bakom huvudet och satt med slutna ögon och njöt.
– Kom, sa jag till Sofia.
Vi reste oss upp och gick över till de andra. Sofia höll min kuk i ett rejält tag. Väl framme så sa jag åt Sofia att ställa sig på knäna ovanför Anders.
– Låt Sanna slicka dig ren från mina safter.
– GÄRNA…., sa hon och hoppade snabbt upp i soffan.
Sanna tittade upp och log brett. Hon visste jag tänkte. Hon lutade sig mot mig och gav mig en härlig kyss. Sen lutade hon sig fram mot Sofias mus som nu öppnade sig ovanför Anders ansikte. Snabbt var Sannas tunga där i mynningen och började lapa i sig. Jag lät ganska mycket saliv droppa ner i handen för att sedan smörja in min kuk. Sen klev jag upp bakom Sanna och ställde mig på huk. Långsamt satte jag min kuk precis vid hennes stjärtingång. Mjukt tryckte jag mig framåt. Sanna förde bak sina händer och tryckte isär skinkorna. Lite motstånd var det men plötsligt var jag inne med mitt ollon. Trångt var det med Anders kuk intill i andra hålet.
– – ÅÅÅÅÅÅÅÅ…va….skönt…..med…två….
Nu gungade vi igång vårt knullande. Sanna fick bestämma farten. Anders låg mest stilla och stönade tyst. Sofia vände runt huvudet och såg hur jag hade äntrat Sanna bakifrån.
– Wow…Får jag prova sen?
Ingen var i stånd att svara på den frågan. Sanna lutade sig lite framåt och satte tungan mot Sofias bak. Sofias överkropp föll snabbt ner i soffan och ett utdraget stön hördes. Nu började jag pumpa lite. Jag hörde hur Anders stönade och njöt för fullt. Han drog i Sannas bröst och lutade sig ibland upp och slickade lite på vårtorna. Vi fortsatte ett tag med denna ställning tills jag hörde hur Sanna började frusta. Nu närmade hon sig med stormsteg. Även Anders började låta som ett ånglok. Detta gjorde att även jag kände hur det pirrade till. Men ingen av oss hann först. Rätt var det var så tjöt Sofia till och gav upp ett avgrundsvrål som måste ha hörts över hela marinan. Sanna hade lyckats få in två fingrar i hennes stjärt och det var väl det som fått henne över kanten. Nu drog Sanna ur dom och hela hennes kropp spändes inför hennes orgasm. Anders frustade till och jag kände hur han för andra gången denna dag sprutade min Sanna full med sperma. Det var för mycket även för mig. Jag och Sanna nådde kulmen samtidigt. Sanna vrålade, likt Sofia, ut sin orgasm medan jag mest höll på att svälja tungan. Vilken underbar känsla att känna hur två kukar komma i en kvinna samtidigt som hon själv upplever en stark orgasm. Vi låg kvar ganska länge innan vi kände hur havsluften fick oss att börja frysa lite.
Efter allt detta så drog vi med mycket möda och ganska stort besvär oss ur denna annorlunda ställning. Kläder rättades till och framför allt togs på. Vi avslutade med en sista kopp kaffe. Vi killar frågade vad som satte fart på tjejerna. Då förklarade Sofia att hon hade sett i ögonvrån hur vi kommit och hur Sanna hade stirrat. När vi sedan hade accepterat kaffeerbjudandet, så beslöt hon sig för att förföra Sanna. Dom båda gav varandra en het kyss och log. Vi bytte telefonnummer och beslöt att ta en middag hemma snart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *