Partytime

Viktoria stönade ut sin orgasm och när Jonny stönade som att han var på väg att komma tog Matte tag i hans byxlindning och drog honom bakåt. Lena var på plats med ett glas och fångade upp satsen. Hon tog sig till och med friheten att ta ett par extra runktag för att få ut sista droppen.

Matte och Lena, kompisar till Jonny och Viktoria, hade just gått hem till Lena. Jonny stängde dören till sitt rum och ställde sig helt tätt framför Viktoria. Hon hade redan antytt att hon var sugen på att älska, så Jonny drog sakta t-shirten av Viktoria och smekten brösten utanpå behån en stund innan han knäppte upp den och fortsatte med att smeka de nakna brösten. Dom kysstes intensivt, men ändå stilla och behärskat, och Viktoria drog sakta tröjan av Jonny. Sakta lät dom upphetsningen och åtrån stiga, men det dröjde en stund till innan dom började knäppa upp varandras byxor. När dom var helt nakna kröp dom ner under täcket och fortsatte med att ingående och långsamt utforska varandras kroppar.
Det här kändes helt nytt, men mycket angenämt och upphetsande. Känslan var inte alls samma som dom hade upplevt vid dom tidigare, mycket hetsiga samlagen, men definitivt något som fick deras puls att gå på högvarv. Det var ju inte mer än ganska precis 24 timmar sedan dom båda tog varandras oskulder, men Jonny kontaterade, när dom kommit fram till själva älskandet:
– ”Det var tur du köpte två paket kådis. Första 10-packen är redan slut.”
Viktoria svarade inte, men log, tog kondomen och rullade på den, och sedan sa hon.
– ”Kom in i mig nu, men knulla mig yttest långsamt. Få se om vi kanske kan komma till sist även om vi ligger helt stilla.”
De enda rörelser som syntes var deras huvuden och händer, när dom kysstes och smektes, men andra osynliga rörelser drev lågsamt kåtheten uppåt. Pulsslagen i Jonnys kuk var så kraftiga att Viktoria kände dom. Känslan av detta, och känslan bara av att ha den varma hårda kuken i sig fick hennes fitta att då och då krama runt staken. Viljan att börja stöta i fittan blev starkare och starkare, men Jonny kämpade emot, och upplevde en helt ny form av kåthet… Hur länge skulle han kunna hålla ut? Viktoria brottades med samma dilemma. Skulle Jonny göra bara ett enda juck så skulle hon automatiskt göra ett kraftigt motjuck, och därmed skulle orgasmen vara ett faktum. Dom fortsatte pina varandra en stund till, men när det gått säkert 20 minuter klarade inte Viktoria av det hela längre. Med andhämtnigen på topp viskade hon i Jonnys öra:
– ”Jag klarar inte det här längre, jag har varit så nära orgasm, så länge nu, att jag går i bitar snart. Om jag bara sätter ett finger på klittan så kommer jag direkt, vill du att jag ska göra det?”
– ”Gör det, då kommer din fitta att krama så där härligt så kuken kommer att spruta, utan att jag rör mig.”
Viktorias hand pressade sig in mellan deras kroppar. Ett finger nådde klittan och reaktionen blev omedelbar: Hennes kropp förvreds i orgasmkramper och hon var spänd som en fiolsträng, samtidigt som fittan mjölkade Jonnys kuk, så den började spruta som aldrig förr. Styrkan i deras orgasmer var så kraftig att dom båda vrålade ikapp, det fanns inte en chans att stänga inne alla ljud.
Erika och Klas, Jonnys föräldrar hoppade till där dom satt i vardagsrummetoch såg aktuellt, helt överraskade av vrålen från dom älskande. Det hade ju varit helt tyst före, så dom fick inte ens en förvarnig av tex en knarrande säng. Klas konstaterade:
– ”Dom där två kommer nog att bli oskiljaktliga famöver, och inte verkar dom det minsta blyg heller. Hur länge tror du det dröjer innan dom pippar här i soffan, fastän vi sitter här?”
– ”Länge hoppas jag… Jag blir då generad bara av att höra dom, men faktiskt lite kåt också… Visst kan vi ha det lite mysigt när vi lagt oss?
– ”Och vråla som Jonny och Viktoria?”
– ”Nej, det törs jag inte, det blir nog att smyga, precis som vanligt.”
Jonny och Viktoria flämtade och pustade ut efter kärleksakten. Jonny kunde inte låta bli att fundera:
– ”Varför blev vi så här ansträngda och flåsiga, vi har ju inte ens rört oss?
– ”Vet inte, men spelar det någon roll?
Deras småprat fortsatte, men det blev längre och längre mellan orden. Till sist fick Viktoria bara en lätt snarkning som svar på en fråga, och funderade en stund om hon skulle väcka Jonny igen, men innan hon bestämt sig hade även hon somnat, trots att klockan bara nyss passerat halv nio.
En stund senare ringde Viktorias mamma för att kolla om Viktoria tänkt komma hem eller inte. Klas knackade försiktigt på Jonnys dörr och öppnade sakta, eftersom han inte fick något svar.
– ”Viktoria blir nog kvar som det ser ut, dom sover bägge två.
– ”Va! Det brukar vara hopplöst att få henne i säng före 12!”
– ”Dom är nog utarbetade… Om jag säger tillbehör för nyförälskade, som finns att köpa på macken, så förstår du kanske vad jag pratar om…”
– ”Ja… Och?”
– ”Det ligger ett tomt tio-pack nedanför Jonnys säng.”
– ”OK, då förstår jag. Då är det nog bäst som får fortsätta sova. Trevligt att prata med dig föresten, skulle inte du och din fru kunna komma hit, så vi får träffas?”
– ”Gärna, det låter jättetrevligt. Gör ni något speciellt i morgon?”
– ”Vi blir nog hemma hela dagen, så kom när ni vill, och ta gärna med er ungdomarna, om dom inte kommer på att dom har något speciellt att uträtta när dom blir ensamma hos er.”
Klas skrattade och sa att det nog fanns viss risk att det skulle bli så.
Efter en lång natts välbehövlig vila vaknade Jonny med ett kraftigt morgonstånd. Han vände sig mot Viktoria och kysste henne lätt på kinden. Hans hand kupade sig över hennes ena bröst och han tryckte sig nära, för att få känna hennes kroppsvärme. När han hade legat så en stund och bara njutit av att titta på sin fllickvän flyttade han handen från bröstet till venusberget, men lät den bara ligga där, helt stilla. Några minuter senare öppnade Viktoria helt plötsligt ögonen, och log när hon mötte Jonnys blick:
– ”Vet du, jag drömde just om dig, och vi älskade, vi var hemma hos mig, och älskade på balkongen, för det var bara där vi kunde vara ostörda.”
– ”Så härligt det lät. Jag har legat och tittat på dig en stund, och funderat om du skulle vilja älska när du vaknade.”
– ”Så klart jag vill. Den dagen jag inte vill längre är det nog dags att du sparkar ut mig.”
Viktoria greppade staken och runkade sakta. Hon grenslade strax hans ben och rullade på en kondom, sedan hasade hon fram och styrde in kuken. Hon red i långsam behaglig takt och kom efter en liten stund på att hon kunde ju titta ner, och se staken glida in och ut, vilket ytterligare ökade kåtheten. När hon började närma sig höjdpunkten snurrade hon plötsligt ett halvt varv på kuken och sa:
– ”Kör in ett finger i häcken på mig, det är så häftigt!”
Finalen blev som förväntat: Dom stönade ikapp, och gjorde det tillräckligt högt för att väcka Erika och Klas.
– ”Det var värst så morgonpigga dom är” Konstaterade Erika sömningt, sedan hon tittat på klockan – drygt halv åtta.
– ”Dom somnade ju ganska tidigt igår, så dom har ju hunnit samla en hel del krafter”
– ”Har du också det?” undrade Erika och kände efter om Klas hade morgonstånd.
– ”Tillräckligt för att bråka med dig en stund i alla fall, nu ska vi kolla om inte du kan tjuta lite också”
Klas dök ner mellan Erikas lår med tungan stridsberedd. Han visste att det var det bästa hon visste, och började utstuderat att trycka tungan in i fitthålet, något som fick henne att snabbt gå upp i varv. Utstuderat drev han henne snabbt mot orgasm, men slutade i tid, och övergick till en försiktig behandling, till hon lugnat sig lite. Flera gånger upprepades detta, tills Erika började bli desperat:
– ”Varför låter du mig inte komma? Jag är så nära.”
– ”Du måste suga kuken först” sa Klas och lade sig nu över henne, i en sextionia.
Tacksamt tog hon emot kuken och Klas juckade i hennes mun, tills även han var nära.
– ”Var vill du ha satsen?” undrade Klas.
– ”Var som helst, bara du gör så jag kommer nu, fort!”
Klas fortsatte att retas, så Erika gav nu kuken en kraftig behandllig, för att få satsen i munnen, och hoppades att han skulle låta henne komma samtidigt. Klas märkte givetvis vad hon gjorde och sög fast läpparna runt klittan, och lät tungan fladdra som en lärkvinge över den hårda knoppen. Erika var inte beredd på hans plötsliga och intensiva attack, så orgasmen som kom blev både kraftig och intensiv. Ett utdraget ”Aaaaaaooooh” strömmade ur hennes strupe, innan Klas i nästa ögonblick fyllde henes mun med sperma. Fast besluten att bräcka av ungdomarna, sparade han inte på stönen, utan återupplevde den härliga tiden innan barnen föddes, så dom kunde låta så mycket dom ville.
Viktoria och Jonny tittade på varandra och fnissade. Jonny sa:
– ”Dom fick visst inspiration.”
– ”Det verkar så. Och jag också, men nu ska vi hålla oss en stund, och bara för att du ska få något att bli kåt av, så kan jag säga redan nu, att nästa gång vi älskar så vill jag att du tar min oskuld där bak.”
– ”Du menar här” sa Jonny och lirkade in ett finger i hennes anal.
Viktoria frustade till, och var på vippen att be honom göra det genast, men med uppbringande av all viljestyrka drog hon bort hans hand och sa:
– ”Ajabaja, inte nu. Du får vänta tills jag säger ”till”.
Jonny suckade och klev upp istället.
– ”Då äter vi frukost nu. Ska vi ligga kvar här så händer det garanterat något snart, och eftersom du just sa nej, så skulle det väl räknas som våldtäkt i så fall.”
– ”Jag vet att du inte tog mig riktigt på allvar, men jag är faktiskt hungrig, så jag tror även jag röstar för frukost.”
Dom började duka fram, och Jonny kom strax på ett litet bus:
– ”Vi fixar en frukostbricka åt morsan och farsan, så kan vi ju ge dom någon liten pik om deras morgonövning.”
Sagt och gjort. Jonny knackade på och öppnade dörren. Viktoria kom efter med brickan.
– ”Vi tänkte att ni blev väl säkert utarbetade, så ni kanske inte skulle orka att kliva upp och äta.”
Erika blev lite generad, men Klas svarade för sig:
– ”Åja, någonting orkar vi fortfarande, men vi är ju inte som vissa, som gör slut på en 10-pack kondomer på ett dygn, det må jag säga var starkt jobbat.”
– ”Lite trött blir man, men herregud vad det var värt det, Att det bara kan vara så underbart att ha en pojkvän att sova över hos.” sa Viktoria och himlade med ögonen.
– ”Jo tack, vi hörde att ni hade det mysigt. Både igår kväll och nu på morgonen, men skäms inte för det, huvudsaken att ni har det bra.”
– ”Ni själva då? Det lät som Erika lättade och gjorde ett varv runt månen, förföljd av en brölande björn.”
Erika rodnade av snacket, men Klas bara skrattade. Till sist sa Erika:
– ”Jag blir så generad när ni snackar så där. Jag brukar inte låta så mycket, men det är Klas fel, han gjorde det så skönt för mig.”
”Fel?” sa Viktoria med en frågande blick. ”Det där kunde väl ändå inte ha varit fel?”
– ”Nä det förståss, det var ju underbart, och jag får väl försöka vänja mig vid att ni är så frispråkiga, det är bara jag som är lite gammaldags.”
Till Klas och Erikas stora förvåning ville Viktoria och Jonny gärna följa med till Viktorias föräldrar.
Där fikade dom och snackade och hade allmänt trevligt. Viktorias mamma hade till och med gjort en tårta, för att fira att Viktoria fått en så trevlig pojkvän. När alla hade fått var sin tårtbit åt Viktoria snabbt upp chokladbitarna ovanpå och strök sedan ut grädden omsorgsfullt till en jämn yta. Hon vände på skeden och skrev med skaftet i grädden: ”TILL”, och vickade lite på fatet så Jonny skulle se. Snabbt åt Jonny och Viktoria upp sina tårtbitar, tackade för sig och gick in till Viktorias rum.
– ”Värst vad dom fick bråttom.” konstaterade Erika.
– ”Jag är rädd att jag vet vad det handlar om” sa Viktorias pappa. ”Min far hade ett skämt han ofta använde. Om min mor tex sa ”Säg till om ni vill ha fika”, så svarade han bara ”till”, han tolkade det som om hon sa: säg ”TILL”… Och för en liten stund sedan såg jag hur Viktoria skrev just ”TILL” i grädden på tårtan. Så frågan är bara vad hon ville.”
Knappt hade han berättat klart när ett utdraget ”Oooooaaaaaa” hördes från Viktoria. Det var när Jonny lät den vaselinkladdiga staken försiktigt glida in i hennes anal. Sedan var det dödstyst en stund, och så även runt fikabordet. Erika satt med händerna mot sina rodnande kinder och sa till sist:
– ”Gud så pinsamt, hade han inte kunnat låta henne vara ifred nu medan vi fikar i alla fall.”
– ”Frågan är bara vem som inte låter vem vara i fred. Med tanke på det jag berättade nyss kan det lika gärna vara tvärt om.”
– ”Eller var det kanske lika gärna ömsesidigt…” sa Klas och sedan blev alla runt bordet tysta igen när Viktorias säng började knarra rytmiskt.
Jonny lät en hand smyga fram till hennes klitta och masserade den samtidigt som han pumpade på i Viktorias rumpa. Ringmuskeln kramade enormt, så han klarade inte av att hålla emot i många sekunder. Viktoria var i extas över den nya känslan, kombinerat med massagen på klittan, så utan minsta tanke på att deras föräldrar satt i köket, stönade hon strax:
– ”Herrejävlar så skönt, nu kommer jag strax, gnid hårdare på klittan… spruta allt du har långt upp i mitt aschel!!! Aaaaaaahh!”
Strax efter hördes även ett dovt, lite diskretare stön från Jonny, och därefter slutade även sängen att knarra.
Tystnaden runt fikabordet blev kompakt. Både Erika och Viktorias mamma var högröda i ansiktet och såg ut som dom helst ville krypa under mattan.
– ”Det var det jävligaste” sa Viktorias pappa med ett underligt flin i ansiktet. Man kunde misstänka att han önskade att han varit på Jonnys plats. ”Nog för att Viktoria brukar säga vad hon tycker och tänker, men det där var väl i starkaste laget.”
– ”Vi har redan fått några smakprov tidigare, så det är nog lika bra att försöka vänja sig. Det lär ju inte gå att få dom att sluta i alla fall… Säkert är det lättare att plocka ner månen.”
Mammorna började sakta hämta sig från chocken, och samtalet runt bordet blev mer normalt igen.
Viktoria och Jonny kom ut i köken igen, och innan någon annan hann säga något sa Viktoria:
– ”Ja vill faktiskt ha en ny säng, den där knarrar och gnisslar ju hur mycket som helst!”
– ”Tack, vi hörde det, men lilla gumman, största problemet med allt som låter är nog ändå du själv.” tyckte hennes pappa.
– ”Jag vet” sa Viktoria och tittade skamset ner i golvet. ”men det är ju så jävla skönt… Jag klarar bara inte av att vara tyst.”
– ”Jodå, vi märkte det, men vi får väl försöka vänja oss. Huvudsaken är ju ändå att ni har det bra, och det tror jag inte att någon tvivlar på, inte ens grannarna.”
– ”Nu blir till och med jag generad snart, visst kan vi byta samtalsämne?” tyckte Viktoria.
Jonny blev kvar hos Viktoria, och nu skulle dom sova över hos henne istället. Under kvällen ringde Jonny till sin storebror, Anders och kollade om han och hans flickvän var intresserade av festen som var på gång. Anders hade redan hört ryktet om festen från sin kompis André, och dom var inte speciellt tända på idén. Dom tyckte att dom var för gamla för att festa med ett gäng 14 -15-åringar. Dom ringde till Matte och Lena för att diskutera vidare. Lena hade redan funderat på saken och kommit på att dom kunde testa med några jämnåriga kompisar i stället, tex hennes kompis Anna, som hon trodde sig veta att även hon hade pojkvän.
– ”Då kan jag testa med min kusin, Lasse, han har gått ettan på gymnasiet, så han är bara ett år äldre än oss, och han har nog tjej tror jag, åtminstone hade han det för en månad sedan.” sa Jonny.
Lena ringde till Anna, och Jonny ringde till Lasse. Nu var det party på gång, för dom nappade glatt och planeringen tog fart. Fyra par tyckte alla var lagom många. Matte trugade med sin mor att hon skulle hälsa på sin syster nästa helg, så skulle dom kunna ha festen där. Efter diverse förmaningar om ”ingen sprit” osv så var även den saken klar. Nu var det ju bara det att Jonny hade redan utnyttjat sina kontakter, via storebror och ordnat lite öl och cider. I och för sig inga mängder, för dom ville inte riskera att festen urartade, med bråk och sönderslagna saker, för då vore det ju kört med fester i framtiden.
Fredag kväll. Matte, Lena, Jonny och Viktoria hade jobbat hårt ett par timmar med att städa och fixa mat. Dom övrig gästerna anlände och kvällen såg ut att bli bra, för alla var på topphumör.
När dom skulle äta hamnade Lasse mitt emot Anna, och Lasses tjej, Malin på ena kortänden, mittemot Annas kille, Magnus, på andra kortändan. Var folk sitter spelar väl i och för sig inte så stor roll, men här fanns ett litet riskmoment. Anna och Magnus hade haft några mindre bråk, och stämningen var väl inte helt hundra mellan dem, även om bägge gärna ville följas till festen. Anna råkade fastna i Lasses blickfång och när hon upptäckte det fastnade deras blickar mot varandra en stund. Magnus såg detta och kickade Anna lätt på benet, så hon vaknade till med ett ryck.
Efter maten blev det dans och fortfarande var allt frid och fröjd tills Lasse ville få en tryckare med Anna. Magnus hade säkert inte reagerat på detta, om det inte var för det som hände under maten.
Jonny hade nog misstagit sig på mängden öl och cider som han köpt, för alla började dom känna sig lite rund under fötterna. Viktoria som bara behövde titta på Jonny för att bli kåt, tecknade nu bokstäver åt honom i luften, tvärs över rummet: T I L L. Jonny var inte svår att övertyga. Dom smög in i Mattes rum och tänkte ta en snabbis. Viktoria slet av sig trosorna och hivade upp klänningen över ryggen. Jonny var snabbt på plats när hon lade armarna mot skrivbordet och putade med rumpan. Matte hade sett när dom smet, och tog Lena med sig för att retas med dom. Jonny och Viktoria var fullt upptagna med varanda, och märkte aldrig att Lena och Matte smög sig in. Dom väntade till det knullande paret närmade sig utlösning och Lena ställde sig strax bakom Jonny och inväntade rätt tillfälle. Viktoria stönade ut sin orgasm och när Jonny stönade som att han var på väg att komma tog Matte tag i hans byxlindning och drog honom bakåt. Lena var på plats med ett glas och fångade upp satsen. Hon tog sig till och med friheten att ta ett par extra runktag för att få ut sista droppen. Lena gav sedan glaset till Viktoria och sa att det var hennes kvällsdrink. Viktoria vart naturligtvis överraskad av att dom inte var ensamna, men spontan som hon var, och lite småfull, så tog hon glaset och svepte innehållet. För ett ögonblick tittade hon på glaset och sedan på Jonny:
– ”Hade du inget gummi på?”
– ”Helvete, det hade jag inte en tanke på. Vilken tur att Matte och Lena var här och busade.”
– ”Jag måste nog skaffa piller, det här kommer snart att gå åt skogen annars.”
– ”Jag har nyss skaffat, så det är faktiskt från och med i kväll som det är lovligt att köra utan gummi” sa Lena.
– ”Då får ni faktiskt bevisa det! Kan ni stå och titta på när vi knullar så vill vi se på er.” tyckte Jonny.
Matte svarade inte, men ställde sig på knä och körde upp armarna under Lenas långklänning. Först drog han av henne trosorna och sedan försvann hans huvud in under klänningen. Lena kvittrade och skruvade på sig, samtidigt som hon ställde sig mer och mer bredbent. Matte reste sig och drog hennes klänning upp över ryggen. Han släppte ut kuken ur byxorna och strax var dom igång, precis på samma sätt som Viktoria och Jonny nyss knullat.
Viktoria trippade ut ur rummet och vinkade till sig dom övriga, och viskade åt dom att vara tysta. Just innanför dörren stod nu hela gänget och gottade sig åt hur Lena och Matte hetsade varandra mot orgasmen. Lasse, som faktiskt tänt till ordentligt på Anna trots att dom båda hade var din partner redan, stod nu bakom henne, och lät en hand diskret smeka Annas rumpa, och han pressade in klänningen mellan skinkorna så han var farligt nära fittan. Annas kropp riste till av beröringen, men hon visade inte med en min att hon höll på att bli kåt.
Matte och Lena knullade som kaniner. Lena stönade högre och högre tills hon kreverade med ett tjut. Matte ökade hastigheten och med ett konstigt röstläge, en blandning mellan stön och vrål, utstöter han: ”Gud jävlar så skönt, nu får du fulla fittan!”
– ”Satan så häftigt att knulla utan gummi, jag riktigt kände hur kuken sprutade där inne.” sa Lena.
Församlingen bakom tog nu upp en spontan applåd. Både Matte och Lena vände sig tvärt och bara gapade över all publik.
Knullföreställningen blev som en vitamininjektion för festen dansandet tog fart och det svaldes en hel det chips, öl och cider.
Magnus hade nog tagit en öl för mycket. Inte för att han var stökig, för han satt bara och deppade över att Anna intresserade sig mer för Lasse än om honom. I och för sig hade han väl kännt att deras förhållande kanske var på väg att spricka, men det kändes ändå tungt. Nu var det ju fest, och det borde vara roligt.
Senare på kvällen satt Lena och Matte, Viktoria och Jonny samt Malin och snackade i köket. Magnus hade slocknat i en fåtölj, så ingen tänkte på att Anna och Lasse försvann in på toa en stund. Ölen hade emellertid gjort Lena kissnödig, och när hon upptäckte att det var upptaget på toa, och kollade runt vem som saknades, så blev hon lite rädd. ”Här är upplagt för bråk” tänkte hon.
Lena lyssnade efter ljud från toan, och även om dom var diskreta, så var det ingen tvekan om vad dom gjorde. Hon väntade ut dom, och höll ett litet förmaningstal. Malin blev emellertid misstänksam, när hon konstaterade att både hennes kille och Anna varit frånvarande en stund. Annas rufsiga hår och blanka ögon gjorde henne ännu mer misstänksam. Hon kände att Lasse nog gjort bort sig en gång för mycket nu, mem tänkte ändå inte ställa till något bråk, hon ville ju inte förstöra festen. Hon hade hotat flera gånger tidigare att göra slut, eftersom Lasse gärna flirtade med andra, men varje gång hon tänkt göra verklighet av hotet, så hade han bönat och bett att få stanna kvar.
Det var uppgjort från början att alla skulle sova över, så när alla började bli trötta så lades det fram ett par extra madrasser på golvet, så Jonny och Viktoria skulle sova i Mattes rum, Anna och Magnus i vardagsrummet och till sist Malin och Lasse i Mattes mammas rum. Malin råkade ertappa Lasse och Anna kyssande i hallen och sa åt honom att nu var det finito, inget bråk, men han fick gärna dela säng med Anna, bara han aldrig försökte komma tillbaka till henne igen. Magnus vaknade till, men verkade rejält packad. Malin tänkte först försöka få honom i säng, för att sova ruset av sig, men han verkade inte må så bra, så eftersom Lasse redan övergivit henne, så tänkte hon gå ut och valla Magnus en stund, för att se om han började må bättre. Hon lånade en nyckel av Matte och ledde Magnus ner för trapporna. Dom vinglade iväg sakta längs gatan och Malin gjorde sitt bästa att hålla honom på trottoaren. Det blev en lång promenad, över en timma, och Magnus började kvickna till och pratade riktigt sammanhängande . Dom diskuterade sina spruckna förhållanden, och konstaterade att dom var i ungefär samma läge: Förutsättningarna för deras förhållanden hade inte varit dom bästa, så egentligen var dom väl vare sig förvånade eller speciellt ledsna. Efter ytterligare en stund slog det plötsligt Malin att dom hade ju egentligen väldigt lika åsikter om allt möjligt, och när hon påpekade det för Magnus, så stannade han och såg henne i ögonen.
– ”Får jag kyssa dig?”
– ”Varför inte, jag gjorde slut med min kille strax före vi gick ut.”
– ”Och min tjej verkar ha övergivit mig…”
Dom blev stående mitt på torget och kysstes länge och intensivt. Malin kände hur åtrån bubblade upp inom henne och sa till sist:
– ”Har du någon gång fantiserat om att älska på en plats där man kan bli upptäckt när som helst?”
– ”Får jag gissa att du tänkte här och nu?”
Malin nickade. Magnus såg sig omkring och konstaterade att torget och så långt man så runt omkring, var det folktomt, allt var tyst och stilla, vilket väl i och för sig inte var så konstigt, för klockan var halv fyra på morgonen.
– ”Jag har aldrig funderat på det tidigare… Ska vi?… Nu?”
Malin svarade med att sätta upp en fot på parkbänken intill och förde upp hans hand under klänningen, till den minimala stringtrosan. Hon flämtade till när hans hand smekte utsidan på trosan, och längtade bara att han skulle leta sig in under det tunna tyget. Malin drog ner hans gylf och förde in handen. Det var inte helt lätt, för det var trångt där inne, men hon lyckades lirka ut kuken och kunde nu runka staken, som hon så hett väntade på att få känna inne i sig. Magnus hade nu avancerat innanför trosan och viskade ansträngt:
– ”Herregud så het och våt du är.”
– ”Vill du inte känna det med kuken istället?”
– ”Men jag har inga…” började han, men Malin fortsatte hans mening:
– ”…kondomer, och jag äter piller. Ta mig här och nu, mitt på torget.
Han tog det lilla steget framåt som behövdes för att kuken skulle nå sitt mål. Malin höll trosan åt sidan med ena handen och drog Magnus mot sig med den andra. Hon suckade djupt när kuken fyllde hennes grotta, och Magnus började sakta stöta i henne. Som tur var så hade han inte nyktrat till helt, för annars hade det nog blivit en omedelbar explosion för hans del. Malins stönanden fick honom att stöta hårt i henne.Hans hjärna registrerade ljudet av en port som slog igen, men såg ingen människa, så han fortsatte, för nu började pungen dra ihop sig och utlösningen var i antågande. Deras kåtstön och dämpade utrop ekade mellan husväggarna. Dom lyckades med den underbara känslan att få komma samtidigt, och Malins fitta kramade intensivt för att få ut de sista dropparna ur staken. Deras rörelser hade stannat av, men han var fortfarande kvar inne i henne, när ljudet av porten hördes igen. Magnus tittade sig oroligt omkring, och såg nu ett leende tidnigsbud, som vinkade och gjorde tummen upp åt honom.
Sakta vandrade dom tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *