Kursen

Händerna gled snart innanför plaggen och vi smekte varandras bröst. Vad det är skönt att känna en styv vårta mot handflatan. Jag knäppe upp hennes blus och tog upp ett bröst ur bh:n. Smekte det och nöp i vårtan lite lätt. Lotta stönade av njutning. Böjde mig så jag kom åt att ta den underbara vårtan i munnen och sög och nafsade om vartannat.

Skulle åka på en helgkurs i pedagogik för jobbets del och såg väl inte direkt fram mot det. Dessa kurser brukar inte vara speciellt roliga och sällskapet småtråkigt. Oftast brukar det bara bli jobbsnack och om annat alldagligt. Vi var fyra personer som skulle samåka härifrån och jag kände dom lite grand sen innan. En av dom, Mikael, hade i stort sett samma humor som jag och fick mig ibland att skratta så tårarna rann. Lotta, den andra tjejen hade jag bara träffat som hastigast vid några tillfällen men verkade vara en mysig tjej. Björn hade jag bara hejat på en gång tidigare. Lite förvånad var jag dock att han jobbade inom samma yrkeskategori som jag, han gick alltid i slitna jeans och t-tröja och är både piercad och tatuerad.
Men i alla fall tänkte jag att denna helg ska jag nog överleva. Vi åkte på fredag middag och checkade in på hotellet i god tid före kursen skulle börja. Gick ner till sällskapsrummet och hämtade en kopp kaffe och tänkte att det finns väl alltid någon att prata med. Man brukar ju inte vara ensam rökare precis.
Strax efteråt kom Lotta och vi småpratade om ditt och datt och vad vi skulle ha för nytta av kursen i vårat arbete. Sen blev det dags att infinna sig i kurslokalen. Kursen var lärorik men inte speciellt intressant. Det mesta kunde jag redan men var tvungen att få det på papper.

Framåt 20-tiden på kvällen var det dags för middag och vin. Vi drack en hel del, Lotta och jag som fick platserna mitt emot varandra. Och som sig bör vid en finare middag kan man inte gå ifrån mellan rätterna för att ta sig ett bloss. Så i ren frustration satt jag och gnagde på en tandpetare. Tittade åt hennes håll och sög på den precis som man tar ett bloss på en cigg. Hon fattade vinken direkt och nickade. Däremot gjorde Björn stora ögon, han uppfattade det tydligen som nåt helt annat… Mikael bara tittade och flinade och återgick till sitt samtal med en bordsgranne.
Men efter huvudrätten var det flera som reste sig och gick till sällskapsrummet och vi var inte sena att följa efter.
-Jasså, det är till att vara desperat, sa Björn med en illmarig blick.
Jag fattade inte först vad han menade så jag bara skrattade tillbaka och tände en cigg.
-Klarar du av så tjocka grejer? frågade han.
Då först gick ett ljus upp och både jag och Lotta vred oss av skratt.
Helgen såg ut att bli både trevligare och roligare än jag väntat. Detta insåg jag med en stor portion lättnad.
Vi genomled desserten och dess vardagliga samtal och drack mer vin.
Sen kom hotellpersonalen och sa att om en stund skulle dom ha ungdomsdisco därinne så vi tog vinglasen med till sällskapsrummet istället.

Där hade dom dukat upp kaffe och chokladpraliner som tilltugg.
Jag tog ett par, drog av pappret av en och sög in den sakta i munnen. Björn stirrade på mig med stora ögon. Jag var redan lite lullig av vinet och dom flesta hämningarna hade börjat släppa.
Lotta skrattade gott åt Björns min och stora, stirrande ögon.
Sen var det hela igång. Det mesta som sades associerade till sex och vi skrattade så tårarna rann på oss.
Så kommer Mikael in i rummet och tittar på oss tre som sitter och skrattar hysteriskt. Han frågade om vi skulle ta en sväng på byn, för att kalla det stad är överdrivet.
-Visst kan vi det, säger vi mellan skrattattackerna.

Upp på rummen och hämtar medhavda flaskor, sätter oss i Lottas rum och delar på det. Bättrar på makeupen, tar jackan och så går vi ut. Augustikvällen var ljummen och skön.
Hela vägen ner till centrum pratar vi och skrattar så vi knappt kan gå.
Nu verkade även Björns hämningar släppa, han är inte lika tyst längre.
Rakt ut frågar han mig:
-Hur kan man bli så desperat att man suger på en tandpetare?
– Vad ska man göra då, kan ju inte gärna slänga mig under bordet och suga av första bästa karl man hittar, svarade jag.
Dom andra bara stirrade på mig och sen bröt vi ihop igen när vi såg Björns stora ögon och häpna min.
Vi hittade en liten mysig pub där vi slog oss ner och fortsatte i samma stil. Allt som sades associerades till sex och skratten ekade över rummet.
Jag och Lotta diskuterade fördelen med en dildo framför en karl till det manliga sällskapets förtret. Dom var ju tvungna att försvara sig vilket resulterade i ännu mer skratt. Jösses, vad vi drev med dom.
-Du Lotta, vad har du för modell hemma i byrålådan, frågade jag.
-En helt vanlig, tråkig sak som börjar bli utsliten så det är dags att köpa ny snart, svarade hon.
-Jag har en läckert rosa sak med ljus i toppen så man hittar i mörkret, svarade jag och tittade på karlarna.
Dom bara satt där och gapade. Och vi tjejer höll på att skratta oss fördärvade. Så höll det på tills puben stängde.

Väl tillbaka på hotellet frågade Lotta och jag om dom vågade följa med in på en nattfösare och snacka lite.
-Visst, sa dom i mun på varandra.
Stolar var det ont om så vi satte oss mitt emot varandra i dubbelsängen med våra glas och fortsatte att skämta om sex.
Den medhavda flaskan med vin tog snart slut och vi öppnade en ny.
Nu var vi alla ganska lulliga och frispråkiga av oss. Skämten övergick mer och mer i allvar.
Efter ett tag lutade jag mig mot Lotta och gav henne en kyss på kinden. Hon tittade på mig och log. Sen gav hon en kyss tillbaka. Jag lyfte ansiktet mot hennes och gav henne en kyss på munnen. Hon var inte sen att besvara den och snart kysstes vi passionerat och började smeka varandra lätt. Karlarna glömde vi ganska snart när kåtheten steg och kyssarna blev allt hetare.

Händerna gled snart innanför plaggen och vi smekte varandras bröst. Vad det är skönt att känna en styv vårta mot handflatan. Jag knäppe upp hennes blus och tog upp ett bröst ur bh:n. Smekte det och nöp i vårtan lite lätt. Lotta stönade av njutning. Böjde mig så jag kom åt att ta den underbara vårtan i munnen och sög och nafsade om vartannat.
Nu låg Lotta ner på sängen och jag stod gränsle på knä över henne och sög begärligt på hennes bröst som jag befriat från allt vad kläder heter.
Snart kände jag ett par händer komma över ryggen och framåt och kände hur dom kupade sig över brösten. Slängde en blick bakåt och där stod Björn men kåtglansig blick. Mikael satt bredvid och smekte sitt stånd genom jeansen.
Jisses, tänkte jag. Det här blir nog den bästa kurshelg jag varit på någon gång.
Jag smekte Lotta med tunga och händer ner över magen, knäppte upp hennes byxor och fick av dom. Trosorna åkte samma väg.
Jag begravde mitt ansikte i hennes könshår och sög in den härliga doften av kåt fitta. Lät tungan glida längs blygdläpparna och hon stönade högt. Björn smekte min fitta genom byxorna och jag kände hur en våt fläck började sprida sig. Mikael hade befriat sitt stånd och satt och smekte det kåtblanka, blålila ollonet sakta och bara tittade på oss.
Lottas händer började gå på upptäcktsfärd under min top, hittade dom känsliga, styva vårtorna och nöp till i dom. Det gick som e stöt genom kroppen på mig av kåthet. Jag reste mig och tog av mig alla kläderna utom min strumpebandshållare och mina svarta nätstrumpor.
Björn var inte sen att befria sig från sina kläder och likadant gjorde Mikael. Jag begravde mitt ansikte i Lottas plaskvåta sköte och sög in klitten i munnen samtidigt som tungan vispade över den. Det tog inte lång stund förrän hon kom i en rejäl orgasm och blötte mitt ansikte ännu mer.

Jag tittade upp på henne och log. Hon log saligt tillbaka. Jag reste mig upp på knä och kände Björns stånd mot min häck. Makade mig tillrätta så den kom att smeka min plaskvåta, längtande fitta. Sakta, sakta rörde jag mig fram och tillbaka och njöt av känslan när den gled mellan mina blygdläppar och smekte klitten. Hans händer tog ett stadigt tag om mina bröst och jag kände hur han flåsade mig i nacken samtidigt som han nafsade den. Mikael makade sig tillrätta så hans kuk kom att hamna framför Lottas ansikte och hon tog den begärligt i munnen. Mikael stönade när hon lät sina läppar sluta sig om hans ollon och sög in den ända till roten. Hon sög och slickade hans påle som om hon verkligen var utsvulten. Efter en stund vände Mikael på henne så att han kom att ta henne bakifrån. Vilken syn !!!!

Björn lutade mig lätt framåt och jag kände hur hans härliga kuk sakta gled in i min fitta. Gud, vad underbart.
Sakta började han knulla mig samtidigt som han höll ett fast tag i mina bröst, nöp i vårtorna och nafsade mig i min känsliga nacke. Åh, jag njöt i fulla drag.
Lotta som hade ansiktet vänt mot mig kröp närmare mig så hon kom åt att slicka på min klitt.
Jag stönade högt av njutning. En kuk som gled sakta ut och in i min fitta, ett par händer som smekte mina bröst, en som nafsade mig i nacken och en tunga som smekte min klitt. Kunde det bli bättre?

Jag kände hur Lottas slickande och sugande på min klitt blev allt intensivare och förstod att snart skulle det gå för henne. Samtidigt kände jag den välbekanta krypningen i kroppen och Björn snabbade på takten och stötte hårt och djupt i mig. Samtidigt som jag hörde Lotta stöna högre, snabbare och börja gny ökade krypningarna i min kropp. Björn stötte hårdare och fortare och jag hörde smaskandet av Mikaels stånd som gled ut och in i Lotta i en helsikes fart. Snart skrek Lotta och Mikael i kör och jag var inte sen jag heller. Strax efter kände jag Björns hårda sprut i min fitta vilken gjorde min orgasm ännu intensivare. Efteråt låg vi en stor hög och bara hämtade luft.
Gick fram till fönstret och tog ett bloss, rökning på rummet var förbjudet…Men vad är inte förbjudet???
Och lite spännande var det att riskera att någon såg oss fyra stå där nakna.
Våra kroppar gned sig mot varandra i trängseln och det räckte för att jag skulle känna kåtheten igen.

När vi rökt färdigt och tagit en klunk vin la vi oss i sängen igen.
Vi tjejer i mitten med varsin kille på sidan.
Jag och Lotta smekte varandra samtidigt som killarna smekte oss.
Denna gång kände jag att jag ville smaka på Mikaels härliga kuk, så jag rullade över Lotta så vi bytte plats. Jag kände försiktigt med handen på hans kuk och den var i full gång igen, stenhård och blöt på ollonet. Jag makade mig neråt så jag kunde ta hans härliga påle i min mun.
Hans kåtdroppar smakade salt och gott och jag slickade begärligt i mig dom. Lät tungan vandra nerför skaftet och sög in en pungkula i min mun.
Mmm…vad gott det är att suga på en pungkula och Mikael verkade inte misstycka alls. Han stönade och skakade till och från i kroppen av njutning.
Såg att Lotta och Björn hade en härlig 69.a bredvid, passade på att sticka ut en hand och smeka hennes bak. Förde ett finger ner mellan skinkorna och lät det glida in i hennes heta grotta och hittade g-punkten. Smekte den ömsom mjukt och ömsom hårt samtidigt som jag sög på Mikaels härliga stake.
Mikael vände på sig så vi också kom att hamna i en 69:a och hans tunga…Jisses, den var bara så underbar och han visste hur han skulle använda den. Den vispade över min klitt och in i min grotta och tillbaka till klitten. Hans läppar slöt sig om klitten och han sög begärligt på den.

Jag kunde knappt koncentrera mig på att suga honom och smeka Lottas g-punkt samtidigt, så skönt var det. Han visste verkligen hur han skulle behandla en fitta. Lotta stönade högre och högre och jag kände hur hennes fitta kramade om mitt finger. Jag smekte hennes g-punkt ännu hårdare samtidigt som Björn slickade henne ännu intensivare.
Jag kände också att jag var på väg och sög Mikael hårdare och snabbare. Jag kände hur hans pung började dra ihop sig och att han också var på väg.
Samtidigt som Lotta skrek ut sin orgasm kom jag i en exploderande orgasm som skakade hela min kropp. Strax efter sprutade Mikael i min mun och jag hörde hur Björn stönade högt när han kom.
Vi låg och vilade en stund, smekte varandras kroppar och lät orgasmerna dala ut.
Efter en stund somnade vi omslingrade i en riktig ormgrop.

När vi vaknade på morgonen fortsatte vi där vi slutat. Lotta och Björn i en härlig 69:a, jag och Mikael likaså. Sen tog karlarna oss tjejer bakifrån medan jag och Lotta stod på knä ansikte mot ansikte och kysstes och smektes.
Jag kände hur stor Mikael var, han fyllde varenda vrå av min morgonkåta fitta samtidigt som han smekte min stenhårda klitt. Jag tittade på Björn som stod bakom Lotta och såg hur han njöt av att knulla henne samtidigt som han tittade på oss tjejer. Jag misstänkte att Mikael njöt lika mycket av att döma av hans stönanden. Jag smekte Lottas bröst, kände dom styva vårtorna mot min handflata och längtade efter att få ta en av dom mellan mina läppar och nafsa i dom. Sa till henne att resa sig upp så jag kom åt dom.
Hon lydde villigt, la händerna på mina axlar som stöd.
Jag tog en av dom hårda hallontopparna i min mun, sög och nafsade i den, bytte till den andra vårtan och riktigt gottade mig samtidigt som Mikael pumpade allt hårdare och fortare i mig.
Jag kände hur det började pirra i kroppen och orgasmen var på väg.
Jag stötte emot hårdare och Mikael fattade galoppen direkt. Han stötte hårdare och snabbare och smekte min klitt allt hårdare.
Lotta andades snabbare och började gny så jag förstod att hon också var på g. Björn stötte allt snabbare och hårdare i henne och jag bet försiktigt i ena vårtan samtidigt som jag med min lediga hand letade upp hennes stenhårda klitt och masserade den. Det dröjde inte länge förrän hon skrek rakt ut och skakade i hela kroppen av en jätteorgasm.
Björn hade inte långt kvar såg jag av hans min.
Lottas orgasm hade knappt börjat avta förrän Björn stönade högt och sprutade henne full av härlig sås.
Strax efteråt kom jag i en orgasm som tog mig över alla universums himlar. Jag skrek rakt ut och skakade så jag trodde kroppen skulle gå sönder. När orgasmen var på väg att ebba ut kom Mikael. Hans hårda pumpande kuk och sprut fick mig att komma igen.

Efteråt låg vi alla fyra och pustade ut en stund innan det var dags för duschen och ännu en lite småtråkig dag på kursen, middag med dom andra kursdeltagarna osv.…
Behöver jag säga att vi gäspade oss igenom allt? Och längtade till kvällen och dess fortsättning ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *