Praktisk undervisning

Förra sommaren fick jag förmånen att arbeta som en av ledarna för en konfirmandgrupp i vår lilla by. Det var fem tonårsstirriga grabbar som skulle försöka lära sig lite om livets gåtor. Vi hade mycket trevligt tillsammans och som avslutning på kursen åkte vi tillsammans med prästen iväg för ett par dagar till en liten kursgård några mil härifrån.

Det visade sig vara ett mysigt ställe med utsikt över en sjö och naturen precis inpå knuten. Jag trivdes verkligen tillsammans med pojkarna och trots att jag vid mina 55 år nästan kunde vara deras mormor accepterades jag som “en i gänget”.

Nu bar det sig inte bättre än att prästens hustru blev sjuk och han var tvungen att fara hem den andra kvällen. Vi fick klara oss ensamma helt enkelt, vilket inte borde vara något större problem.

Det var litet gråkallt ute så vi bestämde oss för att dra igång bastun för att värma våra frusna själar. Killarna gick in först i duschen och svepte en handduk runt midjan innan de satte sig i bastun. Sedan blev det min tur, så jag klädde av mig och utförde samma procedur, förutom att min handduk nådde upp över brösten. Bastuvärmen var riktigt skön och kroppen blev snart alldeles genomvarm. Vi pratade om allt möjligt och hur det nu blev så kom vi in på ämnet sex. Detta hade även diskuterats tidigare under kursen, men så här blev det på något sätt mer naturligt att prata om det.

Ingen av killarna, visade det sig, hade “gjort det” ännu och det var faktiskt lite spännande att som ensam kvinna få sitta mitt bland dessa hormonstinna pojkar och höra om deras tankar runt sex. Jag såg att den fuktiga värmen och allt sexprat också påverkade dem eftersom det putade misstänkt under handdukarna.

Efter en stund räckte bastuvärmen för mig kände jag och gick ut i duschrummet för att svalka mig. Jag kände mig faktiskt lite småkåt och jag undrade hur jag såg ut i killarnas ögon. Nog för att jag hade hunnit bli till åren, men min kropp var ändå i bra trim efter alla workout-pass och oändliga jogging-mil. Nu uppskattar jag dessutom att mina bröst är av det mindre slaget och inte har tillåtit tyngdlagen få alltför kraftigt grepp. Dessutom har jag aldrig haft några problem att hålla vikten och fortfarande älskar min man då jag klär mig korta, snäva kjolar och högklackat. Jo, jag var nog ändå rätt så nöjd med min kropp och dessutom var min sexualdrift fortfarande på topp. Jag kunde inte låta bli att drömma mig bort och smeka mig själv lite lätt då jag stod i duschen.

Plötsligt gnisslade det till i bastudörren bakom mig och jag anade vad som var på gång men låtsades inte om det. I spegeln bredvid duschen såg jag flera ögon i dörrspringan bakom mig och jag log för mig själv över pojkarnas tilltag. Om de ville se mig naken så skulle de minsann få det, tänkte jag och letade fram en rakhyvel i necessären.

Utan att titta mot bastun vände jag mig mot dem och ställde mig bredbent med duschen strilande över min kropp. Rakhyveln gled över venusberget, in mellan benen och tog bort det ena hårstrået efter det andra. Min mörka buske blev glesare och glesare och till sist var min fitta så naken den bara kunde bli.

Den heta sommaren hade verkligen gett mig en fin solbränna kunde jag konstatera då de vita fälten runt fittan nu blev än mer framträdande. Mina händer smekte uppför låren och in i ljumskarna, särade på blygdläpparna och blottade en stor, svullen klitoris. Med tummen och pekfingret masserade jag knoppen och att göra det inför publik blev nästan för mycket.

Av ren viljestyrka avbröt jag den sköna massagen, vände ryggen mot min publik och lät dem även få en liten insyn i min stjärt då jag böjde mig ner med raka, särade ben och tvålade in fötterna. Gud, så här kåt var det längesedan jag var! Fittan brände mellan benen och mitt sekret pumpades konstant ur mig.

Plötsligt brakade det till bakom mig och mina fem beundrare ramlade ut och hamnade i en hög på golvet. Jag skrattade högt åt det komiska i situationen och såg hur oerhört generade de blev.
– “Tyckte ni om det ni såg?” frågade jag samtidigt som de försökte komma på benen igen.
– “Hrm… Jo, det gjorde vi väl” mumlade Rikard fram och försökte rätta till handduken.
Hans stånd syntes tydligt och de andra hade samma problem att skyla sig.
– “Vill ni se mer eller kanske t.o.m. känna lite?” frågade jag vänligt och log.
Killarna tittade förläget på allt utom mig och ingen av dem vågade erkänna hur gärna de ville.
– “Ok, men då får inte ni heller ha något på er!” sa jag och försökte spela sträng.

Jag gick fram till Rikard som stod närmast, tog hand om hans handduk och fortsatte sedan laget runt. En efter en sprätte deras hårda lemmar ut i full frihet och de såg otroligt gulliga ut där de stod helt nakna med en begynnande behåring runt kukarna. Deras styva lemmar var av normal storlek utom Martins, som nästan fick mig att tappa fattningen och jag såg att även hans kompisar blev imponerade av hans kraftiga organ. Han märkte vårt intresse för den ståtliga kuken och skruvade oroligt på sig.

– “Sätt er här på bänken så ska ni få titta ordentligt” sa jag och bröt tystnaden.
Killarna radade upp sig som avbytare i ett fotbollslag efter ena väggen och såg lika förväntansfulla ut som om de väntade på tomten.
– “Jag vill att ni runkar samtidigt som ni ser på mig” sa jag med bestämd ton.
Allihop satte igång att runka som på kommando och deras ögon var vitt uppspärrade för att inte missa något.

Jag satte mig på golvet precis framför deras fötter, drog upp knäna och särade på benen. Mina händer smekte mellan benen och jag visade upp min våta fitta framför mina elever. Två fingrar gled in i vaginan och blev alldeles såsiga av mina safter. Jag sträckte ut dem mot Jonas som satt närmast och frågade om han ville smaka. Han gapade utan att tveka, sög in fingrarna djupt och stönade till då han fick sin första utlösning. Kuken ryckte till och då han drog tillbaka förhuden så att hela ollonet blottlades sprutade sperman i långa strålar ur honom och över min kropp. De andra tittade fascinerat på hur deras kompis dränkte mig i sperma och åsynen av detta gjorde att inte heller Martin kunde hålla emot längre.

Han ställde sig upp, drog ett par hårda tag och precis då den första droppen lämnade kuken hann jag fram med munnen och fångade den. Jag sög in honom så långt jag kunde, men trots det var ändå mer än hälften kvar av hans kraftiga kuk. Martins spermaladdning var definitivt i proportion till storleken på kuken, och jag förmådde inte på långa vägar svälja all den säd som fyllde min mun.

Med ett ljudligt stön pressade han ut det sista och jag slickade hans kuk helt ren från den kladdiga såsen innan han satte sig ner igen. Martins styvhet var tydligen konstant, för kuken stod fortfarande som en flaggstång och hade inga som helst planer på att slakna.

Jag trodde ögonen skulle ramla ur skallen på de andra killarna efter min uppvisning, och alla runkade nu för fullt. Till och med Jonas var åter styv och redo.

Jag kände att det var dags att byta miljö och i ett av logementen ställde vi ihop två sängar för att alla skulle få plats. Killarna la sig på rygg bredvid varandra och jag sa åt dem att lägga händerna under sig så att de var helt utlämnade åt mig. Deras kukar stod så hårda att de låg som klistrade upp mot magen.

Jag ställde mig på sängen och med fittan rakt över deras ansikten smekte mig själv. Vilken njutning att få göra detta framför fem kåta tonårspojkar! Jag hungrade efter kuk och började suga av dem en efter en som på ett led. Pelle låg ytterst och hans kuk blev den första att smaka.

Han stönade högt då hela staken försvann ner i min hals och med lite pungmassage samtidigt kom han i mig. Sperman var rejält uppdämd i honom, med hårda strålar fyllde han min mun och jag svalde glupskt i stora klunkar. Jag fortsatte sedan över hela gänget och en efter en lät de mig smaka på deras säd.

Alla låg nu ny tömda på sängen men ingen visade något tecken på att vekna. Vi bytte plats och jag hamnade på rygg med dessa härliga killar över mig. Hämningarna var nu som bortblåsta och händer, fingrar, tungor och munnar var överallt. Någon slickade mig helt underbart, en annan masserade mina små bröst och någons kuk var i min mun samtidigt som jag hade en kuk i varje hand. Tungan mellan benen fick mig att komma i en underbar orgasm och samtidigt sprutade åter en kuk ut sin sperma i min mun. Jag var i himmelriket och troligtvis kände killarna detsamma.

Min fitta skrek efter kuk och jag ställde mig på alla fyra med stjärten i vädret för att få känna deras styva penisar i mig. Jonas var först och efter lite lirkande gled han in i mig och började jucka med hårda stötar. Hans uthållighet var lite bättre nu och han hann ge mig ytterligare en orgasm innan fittan fylldes med härlig pojksperma. Killarna bytte plats men jag såg inte vem som stod på tur. Då kuken trängde in förstod jag däremot att det var Martins gigantiska kuk som spände ut fittan.

Det var helt fantastiskt att känna hur fittan fullkomligen fylldes till bredden av den tjocka kuken. Han gled in ända till roten och jag tyckte att hans ollon bankade långt upp i magen. Jag kved och gnydde av upphetsning och redan efter några hårda stötar av hans lem gick det för mig igen. Aldrig tidigare hade jag upplevt en sådan orgasm! Fittmusklerna krampade runt kuken och den kraftiga massagen fick Martin att med ett vrål tömma laddningen i mig.

Jag var helt utmattad men ännu återstod tre söta grabbar och jag ville verkligen inte svika dem, dessutom hade jag inte på långt när fått tillräckligt med kuk i mig. Rikard la sig på rygg och jag grenslade honom, sänkte mitt våta underliv och lät hans kuk sugas upp i mitt kön. Ur fittan rann en mindre flod av sekret och sperma, ner över Rikards pung och bildade en blöt fläck på sängen. Jag satt lugnt på honom och kramade hans kuk med fittan. Han flämtade lätt och jag kände hur kuken vibrerade i mig av kåthet.

Jag sa åt Pelle att ställ sig på knä bakom mig, böjde mig fram över Rikard och vände upp min stjärt mot hans villiga kuk. Oändligt sakta pressades ollonet in i min anal och han var tvungen att stanna till just som det slank in för att inte spruta direkt. Det smärtade ordentligt innan min stjärt anpassat sig men sedan njöt jag fullt ut av de två kukarna i mig.

Pelle fortsatte trycka på och jag svalde honom ända till roten i min ändtarm. Jag red nu sakta på Rikards kuk och tog samtidigt emot Pelles hårda pumpningar i stjärten. Vad mer kan en kvinna begära! De andra killarna runkade hårt av upphetsning och det gick än en gång för Jonas.

Han stod på knä snett framför mig och jag vände ansiktet mot honom med öppen mun. Sperman pumpades ryckvis ur honom och träffade mig rakt i ansiktet och i munnen.

Jucken i min stjärt blev häftigare och häftigare för att sedan sluta med en hård stöt långt inne i min kropp. Pelle frustade bakom mig och fyllde stjärten med varm, tjock spermasås. Sakta gled han ur mig men tomrummet fylldes snabbt av Henriks hårda lem. I en stöt var han inne i mig till roten och knullade mig till vansinne. Det smackade av alla vätskor i stjärten och kuken gled väloljad in och ut. Jag red som en besatt och försökte samtidigt trycka emot Henriks hårda, obarmhärtiga stötar i stjärten. Rytmen drev Rikard till utlösning, hans kropp spändes i en båge under mig och fittan fylldes åter med sperma. Jag kom igen!

Jag skrek rakt ut då fittan pulserande mjölkade Rikards lem och samtidigt sköts Henriks säd upp i stjärten. Han föll ihop över min rygg och vi hamnade i en enda hög på sängen. Killarna var helt otroliga och deras kukar stod, trots allt knullande, som järnspett.

Jag var helt slutkörd och som avslutning på vår sexlektion föreslog jag att de skulle runka av sig ännu en gång i en bägare som gick laget runt. Allihop var med på den idén och de ställde sig i en halvcirkel runt mig och började runka.

Det var otroligt häftigt att se dessa unga män gå in så för sin uppgift. De kladdiga kukarna fick verkligen göra rätt för sig och jag väntade med spänning på vem som skulle bli först. Martin flåsade våldsamt och tog bägaren just som hans ståtliga penis spydde ut en tjock stråle av vit sperma. Henrik tog sedan över och fyllde på med sin portion innan Pelle stönade till och tömde sig. Jonas och Rikard kom nästan samtidigt och delade broderligt på bägaren som fylldes mer och mer av frisk, ung sperma.

Alla fem hade utfört sitt uppdrag med bravur, men innan jag hann ta bägaren ryckte Henrik den till sig och sprutade otroligt nog ännu en laddning.

Min kropp var i upplösningstillstånd och jag ställde mig på knä framför killarna samtidigt som jag juckade med fingrarna i min spermadränkta fitta. Jag närmade mig orgasm på nytt och när de första kramperna kändes satte jag bägaren till min mun. Jag kved under det att jag drack pojkarnas säd och orgasmen plågade min kropp.

Den härliga vätskan rann in i mig, nerför strupen och rakt ner till fittan, kändes det som. Orgasmen ville aldrig ta slut men då den trots allt till sist ebbade ut föll jag ihop på golvet.

Jag vaknade upp av att killarna la ner mig på sängen och sedan sov jag helt utslagen till morgonen därpå. Vi vaknade upp till en ny dag, helt för oss själva och vi hade ingen anledning att vänta med andra lektionen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *