Födelsedagen och alla kåta tjejer

De hade lovat mig en födelsedagspresent jag aldrig skulle glömma.

Vi gick ut och åt. Lena, Irene, Christin, Gerd och jag. En underbar middag med tjejerna. Vi åt och drack gott och drack ännu mera. Vid 11-tiden hade vi nått ett snäpp över salongsberusning. Lena, som satt till höger om mig hade blivit mer och mer kärvänlig. De kändes ganska besvärande att sitta bland de andra och ta emot hennes förstulna kyssar och illa dolda smekningar. Irene log roat varje gång våra blickar möttes. Både Christin och Gerd hade lika roligt åt mina ansatser att värja mig.

– Nu är vi klara här, sa Irene.
– Vi åker hem till mig, sa Lena glatt. Det finns champagne på kylning och det skulle väl passa ikväll.

Det var inte svårt att få tag i en taxi och snart var vi hemma hos Lena. Hon tände en brasa och champagnen kom hastigt fram. Hela tiden tisslade och tasslade tjejerna och jag blev inte klok på vad dom sysslade med, inte just då. Första flaskan var tom. Den andra tömde vi lika snabbt. När vi öppnat den tredje tittade Lena allvarligt på mig och det blev alldeles tyst i rummet.

– Nu skall vi tävla, sa hon tyst. Det vill säga det är du som skall tävla. Vi säger inte hur och inte vad du tävlar om. Sätt dig bekvämt så skall du få en ögonbindel.
Irene tog av sin scarf. Kom närmare och jag såg glansen i hennes ögon och hennes spända ansiktsmuskler innan hon knöt för mina ögon.

– Mats, viskade hon. Du skall gissa vem som kysser dig! Du måste sitta still med händerna. Förstått!
– Underbart, ni alla fyra?

Inget svar, bara rörelser i rummet och en varm andedräkt och ett par varma läppar mot mina och en snabb tunga utforskade min munhåla i en hungrig eggande kyss. Så var hon borta. Det var inte Irene, det var jag säker på. Så hungrig…

– Det var Lena, viskade jag hest.

Tystnad och nya rörelser. Den här gången var det Irene, jag var helt säker. Det var inte första gången vi kysstes och hennes sätt att kyssa på skulle jag aldrig ta fel på. Tänderna som varligt naggade min tunga och hur hon sög lystet på den…

– Irene, inte sant?

Nya läppar omslöt min mun på ett sätt jag aldrig upplevt tidigare. Och tungan som vispade vått mellan läpparna…vem? Lite annorlunda…

– Det måste vara Christin.

Kort väntan och nya läppar. Lite passiva, trevande, försiktiga, nästan en puss…
– Gerd, sa jag högt och väntade på att bli fri från bindeln.

– Nu Mats, skall vi testa dig igen, viskade Lena tätt i örat på mig och bet i örsnibben. Nu skall du få gissa igen, men den här gången får du använda händerna. Hon snuddade med läpparna mot min kind och jag kände hur det började pirra i magen när fantasin skenade iväg. Det prasslade av tyg och det började bränna i ljumskarna när jag anade vad som skulle ske. Någon närmade sig, tog min hand. Jag kände direkt vems bröst jag varligt smekte. Det minsta jag någonsin känt och kysst. så var hon borta.

– Irene, viskade med en röst som inte bar riktigt. Jag såg för mig tjejernas nakna bröst och jag förstod att jag skulle få smeka dem alla.

Den här gången sträckte jag ut händerna. Två fullmatade klot låg i mina utsträckta giriga handflator. Tunga, inte speciellt stora. Normala. Stora hårda vårtor igen. Det var tydligt att det inte bara jag som blev upphetsad. Lena eller Gerd tänkte jag.

– Lena, gissar jag.

Tjejerna fnittrade lågt och nervöst berusade. Vem kom närmast i tur och vad skulle komma sedan. Min berusning var ganska påtaglig men ändå kände jag hur det svällde i kalsongerna. Nästa bröst var jag helt säker på också. Det kunde inte vara annat än Christin. Ett par snäpp större än Irenes, men inte som de andras. Fastare och hårdare än jag trott, men sådant är svårt att avgöra genom blus och bh. De sista paret sökte jag inte upp de bara låg i mina händer. Vibrerande och skälvande. Jag smekte vårtorna och kände hur vårtgårdarna knottrade sig vid min beröring. Jag hade inte väntat mig Gerds bröst sådana, men det måste vara hon om jag inte gissat fel tidigare.

– Nu är det bara ett prov kvar, viskade Irene hest mot mitt öra. Du måste sitta still och inte använda händerna. Jag vred huvudet lite. Våra läppar möttes och hon naggade som vanligt försiktigt i tungan. Jag sträckte mig efter henne men han bara nudda hennes nakna rygg innan hon gled undan.

– Stilla nu och koncentrera dig om du kan.
– Vi skålar först, sa Christin och jag hörde hur de tömde sina glas.
Sen började det prassla och viska igen.
– Du har hittills prickat två rätt. Det är inte så dåligt. Nu skall vi se om du klarar tre, då tror vi inte på slumpen längre.

Nej tänkte jag, det har inte varit slumpen. Jag ryckte till och började värja mig när någon började treva efter knäppningen i jeansen.

– Stilla och slappna av bara, låt allt ha sin gång, mumlade Irene.

Jag lyfte lite på mig när de hastigt drog av byxor och kalsonger på en gång. Jag kände mig hjälplös och dum. Med naken underkropp och kuken som halvstyv låg mot låret. Flinka fingrar fladdrade över mig och blodet rusade med expressfart ner i snoppen, som i ett par snabba ryck hastigt reste sig upp mor magen. Pulsen dunkade i tinningarna och jag andades allt hastigare. Så försvann händerna och det blev alldeles tyst och stilla omkring mig. Någon förde isär mina lår och en varm hand smekte insidorna. Ofrivilligt ryckte jag till när en hand tog om kuken och reste den upp. Försiktigt trevande kände jag ett par läppar mot ollonet. Ett fast fint tag runt roten och en tunga som sakta smakade av mig. Handen rörde sig lite upp och ner, sakta runkande. Mer, jag ville komma längre in munnens värme och sakta började jag röra mig… Sen var hon plötsligt borta. Nu skulle jag gissa och det var inte lätt. Det kunde vara nästan vem som helst. Nästan…

– Gerd, stötte jag hest fram, det var Gerd.

Ingen svarade. Bara tystnad och nya rörelser. Kuken svajade tung och hård mot magen. Hur hade de tänkt avsluta? Det låg en förtätad laddad spänning i luften nu. Jag kände allas blickar mot min stenhårda påle som nervöst slog mot magen. Sakta särade jag benen och lät deras blickar smeka min fulla pungen som dinglade fritt. Jag kände hur någon kom in mellan benen och sakta sjönk ner. Håret, det långa håret vällde över mig. Christin, det var bara hon som hade ett hår att svepa in mig i. Två händer fattade tag om mig. Jag skalv till av beröringen och väntade på munnen. Strama läppar runt kuken. De kom aldrig. Hon runkade bara. Sakta långa tag. Rullade av förhuden och sköt den sakta upp igen. Håret böljade över ollonet och kittlade mot magen så försvann hon också.

– Fortsätt Christin, flämtade jag upphetsat.

Sekunderna senare borrade sig ett ansikte ner i mitt könshår, sniffade och slickade. Ivriga händer utforskade magen, ljumskarna och pungen. Hon slickade och sög hastigt på den. Kved och gned kuken mot kinden och halsen. Herregud vad kåt hon är, tänkte jag. Fortsätter hon lite till kommer det att gå för mig. Att det inte var Irene kände jag. Det måste varar Lena. Hon var kåt redan på krogen och med mera alkohol i kroppen gav hon utlopp för sina känslor.

– Sluta nu Lena, viskade jag. Sluta nu är du snäll.
Hon snyftade till och lämnade mig med en hastig lätt kyss på munnen.

Nu var det bara en kvar. Det måste vara Irene. Jag kände genast igen hennes händer, lite hårda fordrande, när hon tog om pungen och rullade kulorna i handen. Och nu kom tänderna. Försiktigt vid kukroten och upp efter skaftets undersida. Hon smög in en hand mellan magen och kuken och vägde den i handflatan. Tog tag under ollonet med tummen och pekfingret, klämde åt lite och runkade i korta snabba rörelser. Jag rörde mig upp mot hennes läppar som snuddade ollonet. Strama hårda läppar och en tungspets som försökte tränga in i det lilla hålet.

– Fortsätter du lite till nu Irene så kommer jag, viskade jag hest. Fortsätt lite till…
– Kom, viskade hon mot mig och reste sig utan att släppa sitt sköna grepp. Du gissade rätt tre gånger på mig. Jag drog henne mot mig och fann hennes lystna läppar. Smekte den bara ryggen och hon jämrade sig lite när jag trevade efter brösten.

– Kom nu, viskade hon igen och drog mig upp ur stolen. Någon slöt upp bakom mig och pressade sina nakna bröst mot min rygg. Händer trevade runt midjan och tog kuken i ett fast grepp. De tog mig i händerna och förde mig genom rummet.

– Lägg dig ner, lägg dig här, stönade Lena i nacken på mig.
Jag trevade mig fram och sjönk ner på en behagligt mjuk säng. Ett par mjuka bröst smekte över ansiktet. Jag greppade efter dem och de vilade tungt och spänt i mina händer.

– Ja, ja stönade Lena, skönt. Sug på vårtorna.

Med nervösa läppar sökte jag mig fram och sög in en hård bröstvårta i munnen. Sög den ut och in mellan läpparna.

– Det var ingen tillfällighet att du gissade rätt på Irene, flämtade hon. Du får snart ditt pris.

Bindeln gled av och jag såg hur hon stod över mig med brösten dinglande. Christin stod vid fotändan, hon hade blusen på men den var uppknäppt och brösten stretade fram i glipan. Gerd tog av mig bindeln helt och våra blickar möttes hastigt i det dunkla ljuset innan hon började knäppa upp min skjorta. Brösten putade över mig och jag smekte sakta den lena huden utan att för ett ögonblick släppa taget om Lenas styva bröstvårta med läpparna. Så fick jag se Irene vid fotändan. Bländande och helt naken kröp hon upp i sängen och grenslade mina ben. Vid knäna stannade hon. Hon satt upprätt och tittade på mig med lite dimmiga ögon. Brösten hävde sig sakta och mellan de utspärrade benen kunde jag ana hur blygdläpparna glipade isär. Hon var underbar. Så sträckte hon sig fram och tog tag om kuken med båda händerna innan hon böjde sig ner och lät ollonet försvinna in i sin varma munhåla.

– Nu får du snart ditt pris, viskade Lena och sökte sig mot kuken med en darrande hand.

Irene reste sig lite och kröp upp mot mig. Drog isär läpparna när Lena riktade lemmen snett upp och lät ollonet smeka mellan de uppsvällda hala läpparna. Jag tog Irene om höfterna och pressade ner henne.

– Inte så fort, ha inte så bråttom, viskade hon.
– Det är skönt, det är skönt med er här.

Lena tog min hand och förde den mot sitt sköte. Hon hade trosor på fortfarande. Våta av brunst. Sakta smekte jag henne genom det tunna tyget och hon stönade högt. Hon krånglade sig hastigt ur trosorna samtidigt som Irene sjönk ner och lät min stake borra sig in i den kåtvärmande hala slidan.

– Smek mig, snälla smek mig, kved Lena. Hon spärrade ut benen och öppnade sig mot mina ivriga fingrar.

I ögonvrån såg jag Gerd börja krångla sig ur kjolen. Hon var nästan hårlös och blygdläpparna svällde fram blanka och stora. Lena stönade högt när jag fann kittlaren och roterade med fingret över den. Den var stor och hård, den största jag upplevt, nästan som en mini kuk. Hon sträckte sig efter Gerd ock kysste henne hungrigt. Smekte och kysste hennes bröst och snart hade hon letat sig in mellan låren med en hand.

Irene red mig sakta njutningsfullt, med slutna ögon och med händerna mot mitt bröst. Jag såg över hennes axel att Christin också började ta av sig och när hon var helt naken klättrade hon upp i sängen bakom Irene. Med handen trevade hon sig in mellan mina lår och med ett fast grepp slöt hon fingrarna runt pungen. Hon sänkte sig ner mot mitt smalben, fingrade isär blygdläpparna och gned sig sakta fram och tillbaka. Hon kom med händerna runt Irene och smekte ivrigt brösten och den platta mjuka magen.

Lena stönade ljudligare och gned sig allt fortare mot min hand. När jag sedan tog kittlaren mellan tummen och pekfingret och masserade skrek hon rakt ut och ryckte häftigt i hela kroppen. Hon slog ihop låren om min hand och gned frenetiskt. Jag tryckte långfingret mot hennes anus och pressade mig in. Luften gick plötsligt ur henne i långa skälvande spasmer. Hon sjönk ihop vid min sida och lämnade Gerds sköte med handen.

– Underbart Mats, viskade hon, jag visste att det skulle vara så skönt med dig.

Gerd böjde sig fram och lät brösten dansa framför mina ögon. Jag kysste och sög på vårtorna. Lena sträckte ut en hand och smekte de gungande kloten.

– Kom sätt dig över mig, jag vill smaka på dig.

Hon kom sakta över mitt ansikte och könsdoften slog emot mig när hon öppnade sig och sänkte sig ner mot min mun.

– Jag älskar din sköna kuk, mumlade Irene.

Hon satt stilla, uppträdd till roten. Bara knep och roterade med underlivet och den spänstiga slidan. Jag kände hur hon sakta, eggande, smekte sig själv. Hennes fingrar fladdrade över läpparna och den svullna kittlaren. Långsamt obevekligt förde hon sig mot en oundviklig orgasm. Christins hand som smekte brösten, magen och ibland smög in mellan Irenes skinkor förstärkte bara upphetsningen. Så ryckte hon till. En, två, tre gånger skakade kroppen i kramper.

– Nu tjöt hon. Nu… kommer jag… nu går det…
Fittan knep hårt mjölkande och hon pressade sig ner för att känna hela min långa kuk fylla henne helt och dunka mot livmodern. Låren vibrerade mot mina höfter och hon böjde sig fram och kysste i upphetsning Gerds nakna rygg.

Jag kände hur Christin pressade in ett finger i Irenes stjärt och i orgasmens vågor skalv hon i hela kroppen innan hon blev helt stilla. Bara slidans sista sammandragningar kramade och frotterade mig underbart skönt.

– Flytta dig, det är min tur, stönade Christin. Kliv av.

Kuken lämnade slidan med ett smackande när Christin knuffade henne åt sidan. Lena böjde sig snabbt fram och slickade snabbt i sig sekretet som rann efter skaftet.

– Kom nu Christin. Kom och knulla hans stora hårda härliga kuk, gnydde Lena.

Båda tjejerna hjälptes åt att rikta in den när hon sänkte sig ner över min glänsande kåta påle.

Fittans fuktiga värme omslöt mitt blålila ollon och de silkeslena läpparna smekte mig ömt. Förhuden stramade hårt, skönt, när jag sakta gled in, centimeter för centimeter, i den otroligt trånga fasta slidans mörker. Christin stönade högt när jag trängde ända i botten.

Jag hade tappat koncentrationen lite och Gerd gjorde en del arbete själv. Hon gned sin savande vidöppna vagina mot min mun och min haka. Försiktigt lapande smakade jag på henne igen. Hon skalv och flämtade när jag utforskade hennes svällande läppar. Vibrerade i slidmynningen. Knullade med tungan djupt in i henne. Sökte och fann kittlarens svällande knopp. Vidrörde den varligt och sedan hårdare och mer fordrande. När jag sög in den i munnen suckade hon djupt. När jag sedan trevade mot hennes stjärt och trängde in ett finger gurglade saft ur slidan och ur hennes strupe trängde ett långt djuriskt skri.

Hon pressade sig neråt, roterade med sitt våta vidöppna kön mot min haka. Låren och stjärten darrade kraftigt när jag med några långa hårda tag med tungan framtvingade en häftig omskakande utlösning. I den sista extasen förlängde hon själv utlösningen med korta intensiva smekningar.

Christin vände sig runt på kuken och kom med ryggen mot mig. Jag såg hennes spända skinkor rulla i ett sakta malande tempo. Lena stod på knä bredvid och smekte den böljande ryggen och stjärtens fasta hull.

Christins hår böljade över mina fötter när hon böjde sig fram och ökade kukens friktion i slidan. Jag såg hur hennes stjärthål vidgades och hur Lena smekte runt det glipande hålet. När Irene sedan lät mig känna sina underbara bröst igen och när hon smekte min mage och kuken varje gång den lämnade det sugande malande skötet kände jag upphetsningen stiga snabbt.

Jag rörde höfterna upp mot den guppande stjärten, smekte och kysste Irenes upphetsande gungande bröst. Sträckte mig efter Gerd och kände hur hon kom mot min hand. Christin rörde sig kort och stötigt upp och ner. Hon tryckte sig hårt ner och jag borrade mig djupt in. Hon kastade med huvudet. Reste sig upp och smekte Lenas framskjutande bröst. När deras läppar möttes brast fördämningen och orgasmen porlade fram genom henne. Slidan pulserade kraftigt runt mig och hennes sav rann efter kuken och ner i mitt könshår. Jag stötte och bände in i henne och kuken kändes explosionsfärdig när hon bara gled av mig.

Både Irene och Lena grep snabbt min smetiga dunkande påle och med vana flinka fingrar började de runka.

När Irene böjde sig över mig och slickade på ollonet, vispade med tungan i hålet kände jag de ljuva sammandragningarna i pungen och hur jag började darra okontrollerat i låren. Hon gapade stort och lät hela ollonet försvinna in i sin varma mun.

Lena bara fortsatte att runka, krama och smeka pungen. När hon sedan tryckte in två fingrar i stjärten kände jag satsen komma rusande. Jag spände mig i en båge och tryckte mig långt in i Irenes mun. Hon sög hårt och sperman kom rusande genom skaftet och sprutade varma strålar ner i hennes svalg. Hon slutade inte suga för ett ögonblick. Stönade och svalde. Mjölkade upp och ner med munnen. Sperman hon inte hann svälja sipprade ur mungiporna och ner över Lenas hand. Hon slutade smeka mig och slickade i sig säden innan hon gned in sina skälvande bröst och mage med reste. Irene lämnade inte kuken förrän hon förvissat sig om att hon pressat ur mig varenda droppe säd.

Jag kände mig slak i kroppen efter den våldsamma urladdningen och sjönk bakåt i sängen. När Irene till slut lät kuken glida ur munnen gled den halvslak ner mot magen med ett smackande. Den glänste våt av sperma och saliv i det dunkla ljuset och jag såg hur Lena stirrade på den sorgliga uppenbarelsen.

– Men Mats kan du inte mer, men jag då…

Hon borrade in ansiktet i mitt skrev. Strök min lite slokande lem mot kinden. Slickade och sög ivrigt på pungen. Vid hennes ömma och vällustiga behandling kände jag krafterna sakta återvända. Hon snyftade och gnällde som en löpsk hynda när hon märkte att kuken sakta började resa sig igen.

Gerd stönade vid min sida och jag såg hur hon och Christin låg tätt sammanslingrade. Irene tittade avvaktande på Lena och när våra blickar möttes log hon och gav mig en tyst slängkyss.

– Kom och ta mig nu, viskade Lena hest och ställde sig på knä och sköt fram sin inbjudande stjärt mot mig. Prövande strök jag över den saftiga fittan innan jag ställde mig bakom henne och sakta vidgade de putande läpparna.

Irene tog om mig och förde mig rätt. Slidans våta ångande värme tog hungrigt emot mig när jag med lätthet gled in till roten i en hård beslutsam rörelse.

Lena svankade och sköt ändan mot och studsade till lite när ollonet gick hårt i botten. Hon stönade högt när jag sakta drog mig ur och stötte djupt in igen.

– Kuken… din kuk… hårt… hårdare. Knulla… knulla nu. Mera… hårdare…så ja, så bra….

I långa hårda drag pumpade jag djupt, djupt in i hennes dunkande glatta slida. Det flödade ur henne och varje gång jag trängde i botten pressades hennes sekret ut runt kukskaftet. Det skvätte runt min mage och rann efter pungen.

Irene pressade brösten mot min rygg och hennes vassa tänder nafsade i nacken. Så slöt hon en hand runt pungen och kramade lätt.

– Oh… ahhh… tjöt Lena. Lite till… lite mer. Kuken… bamsekuken… nu… hårdare, hårt… ja… ja… nu… nu kommer jag. Kuuukkkk… spruta. Snälla spruta… kuk i fittan… spruta mig full. Ahh… åhhh… nu kommer du… kommer jag… jag känner… så ja… uhhh… ahhh… åhhhh…ssss….

Irenes pungmassage och Lens oerhörda kåthet framtvingade en utlösning som inte var av denna världen. Den började i tårna och nacken på en gång. Den sköljde genom benen och låren. Pungen drog ihop sig i Irenes mjölkande hand och när jag kände hennes finger i stjärten vräkte kuken ut sats efter sats som spolade fittväggarna, rann efter skaftet och droppade ner i Irenes hand. Lena kastade sig fram och bara skrek fram sin orgasm i extatisk njutning. Kukens flödande skvätte ner blygdläpparna och de darrande, skälvande skinkorna. Jag riktade in mig mot stjärten. Nersmord av sperma och fittsaft gled jag in och lämnade mina sista droppar djupt i tarmens knipande mörker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *