Återfunnen lust

Min väninna Carina hamnade förra året i en mycket tuff och uppslitande skilsmässa. Eftersom hon dessutom var min allra bästa kompis drabbade det också mig på många sätt. Våra samtal blev både långa, många och tårdrypande. Jag insåg också själv hur torftigt och kyligt mitt eget äktenskap var.

Till viss del var jag faktiskt lite avundsjuk på Carina som vågade ta steget fullt ut för att börja på något nytt. Då hösten kom hade i alla fall den allra värsta röran ordnat upp sig och jag föreslog att hon och jag skulle ta ett par veckors semester. Sagt och gjort, en restresa till sydligare breddgrader blev vårt vattenhål. Under två veckor skulle vi bara bada, sola och spana på snygga sydlänningar. Två kvinnor i full blomning, redo att njuta av livet!

Carina är en mörk brunett, 43 år, lång och smal med kvinnlig figur, även om hon ofta beklagar sig över sin något snålt tilltagna byst. Själv är jag en liten blondin, ett par år äldre än min väninna och med lite fylligare kropp. Båda ser vi nog ganska bra ut och de gånger vi tidigare varit ute på tu man hand och roat oss var det mer regel än undantag att några killar försökte stöta på oss.

Redan första dagen på stranden fick också både hon och jag ta emot flera inviter och komplimanger, men vi avvisade artigt men bestämt alla hoppfulla killar. Carina blev dock på väldigt gott humör av att helt plötsligt vara så uppskattad och på något sätt smittade det av sig på mig. Tredje dagen så träffade vi ett par killar på stranden som trots allt fångade bådas intresse. Mike och Jeff kom från USA och var nog runt 30 skulle jag tro. De var mycket charmiga, trevliga och fick oss lätt på mycket gott humör.

Vi satt alla fyra på stranden, pratade och skrattade som aldrig förr. Både jag och Carina solade topless och killarnas blickar fastnade titt som tätt på våra nakna behag. Det var nästan lite upphetsande att känna deras kåta blickar vandra över våra brunbrända kroppar. Deras badbyxor förmådde inte heller att dölja uppskattningen utan avslöjade ett par lätt svullna kukar under det tunna tyget.

Det märktes också tydligt på Carina vad hon längtade efter och hennes ansikte antog en lätt rodnad av upphetsning. Vi blev i alla fall erbjudna att äta middag med dem på kvällen och stämde träff utanför hotellet klockan 20.00. Efter en het dag på stranden var det så dags att återvända till vårt hotell för att göra sig i ordning inför kvällens evigheter. Carina ställde sig i duschen medan jag började leta i packningen efter någon lämplig klädsel.

Dörren till badrummet gick inte att stänga helt utan lämnade hela tiden en springa på några centimeter och av en tillfällighet tittade jag upp och fick se min väninna i duschen med en rakhyvel i handen. Hon förde ner den mot fittan och lugnt och metodiskt började hon sedan raka bort den mörka skogen, strå för strå. Jag stod som förstenad och såg på hur hennes underliv blev helt slätrakat. Hon blev så vacker och sexig! Då arbetet var avklarat kände hon med handen över blygdläpparna liksom för att kontrollera resultatet, men även för att det var mycket skönt, noterade jag.

Hon svepte ett badlakan runt sig och ropade åt mig att det var ledigt i Duschen. Jag tog av bikinin och märkte hur otroligt våta mina trosor var. Hela fittan var fuktig av könssafter och det spände i mina hårda bröstvårtor. Jag ställde mig i duschen och försökte svalka min heta kropp. Rakhyveln låg fortfarande kvar på badkarskanten och då Carina lämnade mig ensam kunde jag inte låta bli att prova några drag med hyveln över mitt ljusbruna venusberg. En minst sagt behaglig njutning spreds inom mig.

Mitt kön blev allt naknare och plötsligt upptäckte jag att det sista hårstrået försvunnit. Jag tittade ner på min barnsligt släta mus och kände med fingrarna hur underbart mjukt och lent det blivit. Just då kom Carina in och jag ryckte till av att bli påkommen i den lite genanta situationen. -”Ojdå”, sa hon lite förläget och log mot mig. -”Jag ser att du tagit intryck av någon”, fortsatte hon leende. -”Här, använd den här så blir det ändå bättre”, sa hon, slängde en flaska hudlotion till mig och gick ut i rummet.

Jag torkade mig och smörjde in min nyrakade fitta med krämen. Det var underbart skönt att glida med fingrarna i springan, mot klitoris och sedan in i slidmynningen. Jag var ju verkligen inte oerfaren vad gällde sex, men det här var något helt nytt för mig. Min kropp ropade efter en erotisk urladdning och jag insåg plötsligt hur torftigt mitt sexliv varit de senaste åren. Kanske kunde något hända ikväll, kanske skulle jag våga leva ut min lust, helt utan min man’s vetskap.

Jag blundade och fantiserade om vad som skulle kunna hända, halvt drömmande med ett finger masserande klitoris. Carina stod naken i rummet och målade sig då jag kom ut från badrummet. Hon var vacker, sexig! För första gången kände jag en viss dragning till en annan kvinna och lite omtumlad märkte jag hur mitt kön flödade av safter. Jag letade fram ett par nyinköpta stringtrosor tillsammans med en push-up bh.

De var speciellt införskaffade till denna resa och eftersom det var första gången jag hade så “vågade” underkläder jag kände mig sexigare än någonsin. Det silkeslena tyget spände skönt över mitt buktande, släta venusberg. -”Jättesnyggt!”, sa Carina då hon vände sig om. -”Har du ett par åt mig också?”, undrade hon fnittrande. -”Javisst”, sa jag och tog fram ett par likadana trosor åt henne. Vad jag visste hade inte heller hon haft något sådant i garderoben tidigare.. -”Vad tycks?”, frågade hon och snurrade runt framför mig.

-”Perfekt”, svarade jag med en klump av kåthet i halsen. Hennes läckra stjärt framhävdes än tydligare av den smala stringen som följde höfterna ner mellan skinkorna. Efter bh’n gled hon så i en röd, tajt blåsa som slutade på halva låren. Själv tog jag en vit, tunn sommarklänning, kort och luftigt ledig. Vi såg båda mycket eleganta och lagom sexiga ut i höga klackar, redo att möta våra charmörer. Prick 20.00 träffade vi Mike och Jeff utanför hotellet och vi promenerade ett kort stycke till en restaurang de kände till sedan tidigare.

Killarna var snyggt klädda i chinos, skorta och kavaj och en svag doft av en maskulin after shave kunde anas då vi slog oss ner vid bordet. Jag satt bredvid Jeff på en soffa mot väggen och mitt emot mig satt Mike som hade Carina vid sin sida. Vi hade mycket trevligt och tiden rann iväg. Jag märkte att Mike försökte flirta med sin bordsdam och hon gjorde inga försök till avvisning den hör gången. Inte vet jag vad som hände under bordet på deras sida men Jeff hade fullt upp med att smeka mitt ena lår på vår sida.

Det kändes otroligt spännande och jag lät honom hållas, eggande min svultna kropp. Han blev allt mer vågad och fingrarna letade sig upp under klänningen, smekte lårens känsliga insidor och nöp retsamt i det tunna skinnet. Jag försökte slappna av och bete mig så okonstlat som möjligt inför Carina och Mike, men det var verkligen inte lätt. Som om Jeff kunde läsa mina tankar föreslog han att vi skulle dansa.

Jag tackade glatt ja och snart var vi tätt omslingrade till en lugn låt på det trånga, packade dansgolvet. Hans händer vandrade ner efter min rygg, kramade och drog isär skinkorna, smekte ner över lårens baksidor för att sedan vända uppåt igen, denna gång in under klänningsfållen. Mitt i folkvimlet lekte ett finger i stjärtskåran, under stringen och in mot anus. Jeff tryckte mig hårt mot sig och hans bultande, hårda kuk låg som klistrad mot magen. Mina ben skakade av upphetsning och fittan gjorde mina trosor helt genomfuktad.

Jeff pressade in benet mellan mina lår, tryckte min stjärt mot sig och juckade mig mot honom. Jag skulle inte klara mycket till, utan på darrig engelska sa jag att vi skulle gå någon annanstans. Hastigt och lustigt lämnade vi restaurangen och efter en promenad med hångel vid varje buske hamnade vi i killarnas lilla lägenhet. Var Carina och Mike fanns och vad de gjorde brydde mig inte det blekaste.

Just nu fanns bara denna härligt sexiga, kåta man i min värld. Jeff ställde mig på golvet bredvid en stor dubbelsäng och tog av sig alla kläder förutom boxerkalsongerna. Jag blev ännu mer nyfiken på vad som fanns under dem då kuken reste ett magnifikt tält av shortsen. Smekande drog han av min klänning, kysste mig, slickade sig ner över brösten samtidigt som fingrarna lösgjorde bh’n. Mina bröst försvann helt i hans kraftiga händer.

Vårtorna stretade hårda och spända när Jeff sög in dem mellan läpparna. Han sög mina bröst som jag inte trodde var möjligt och hade han fortsatt bara lite längre hade orgasmen varit ett faktum. Min älskare fortsatte nedåt, över magen, slickade i naveln, förbi troslinningen och ner över höfterna. Han undvek retfullt och eggande att komma alltför nära mitt ångande underliv, hela tiden fullt medveten om vad han gjorde. Jag kved och gnydde men han kontrollerade hela situationen perfekt.

Plötsligt försvann mina trosor med ett hårt ryck och jag kippade efter andan av det oväntade tilltaget. Likaså gjorde Jeff då han upptäckte min slätrakade fitta. Helt stum stirrade han storögt och flämtande med öppen mun in i mitt våta underliv. Han kysste mitt venusberg med tusen lätta, våta kyssar tills jag nästan gråtande bad om att bli knullad. Sekunden senare fattade han om min midja, lyfte upp mig och kastade mig handlöst raklång på rygg i sängen.

Jeff drog isär min ben och tryckte in sitt ansikte i mitt sköte, Jag skrek rakt ut då han sög in klitoris i munnen, orgasmen sköljde över mig och mina ben låste hans huvud i ett järngrepp. Hans mun åt min fitta genom hela utlösningen, tungan juckande i slidan, mot klitoris och över blygdläpparna. Mitt begär var dock inte på långt när mättat av en enda extas, utan jag ville ha och känna mer. Jeff drog äntligen av sig shortsen och visade upp en grov, stenhård påle som stegrade mina förväntningar ytterligare.

Vi hamnade i en 69:a med Jeff’s kuk precis ovanför min mun. Jag slickade prövande med våt tunga runt flänsen, fångade en droppe av klar försats och njöt av den manliga smaken. Hans stora ollon fyllde min mun, juckade krävande mot svalget och verkade nästan svälla ytterligare en storlek av min behandling. Min fitta var samtidigt vidöppen inför hans tunga, drypande våt och med svullna, särade blygdläppar.

Vi stönade ikapp, slickade, sög och åt varandras kroppar. Att känna hans tunga över mina släta blygdläppar var himmelskt! De få gånger min man provat på att ge mig oralsex var inget som ens var värt att jämföra med detta. Jag juckade häftigt mot hans mun och Jeff blev allt vildare ovanpå mig tills han med ett dovt morrande tömde sin uppdämda säd i min mun. Den vita lavan rann ner i min hals, fyllde munnen som slutligen svämmade över.

Jag svalde i flera omgångar, njöt, älskade smaken och ville inte att hans spermaflod skulle torka ut. Trots utlösningen höll kuken det hårda ståndet och det måste nästan ha varit smärtsamt för honom att inte kunna få återhämta sig efter en sådan kraftansträngning.
Jeff reste på sig, drog mig intill sig och satte sig på en stol bredvid sängen. Hans starka armar lyfte upp mig för att sedan sakta sänka mig ned över hans stolta påle.

Ollonet gled in mellan blygdläpparna och hittade på pricken rätt mot slidmynningen. Jag höll andan, blundade och kände hur hans tjocka kuk försvann upp i min kropp. Jeff sänkte mig ner oändligt sakta och slutligen satt jag med stjärten mot hans lår och kuken helt inne i min kramande fitta. Jag kramade honom hårt och han drog min kropp tätt intill sig. Det var obeskrivligt skönt att bara helt stilla känna hans pulserande lem i mig.

Han kramade min stjärt och juckade mig lätt mot sig samtidigt som hans mun hittade mina bröst. Mina ben nådde inte ner till golvet utan Jeff styrde helt våra rörelser. Han fattade runt min midja och började lyfta och sänka min kropp i ett lugnt, rytmiskt tempo. Kuken pumpade i hela sin längd i mig. Takten ökade och ritten blev allt hetsigare då plötsligt ytterdörren öppnades och Mike kom in tätt följd av Carina. Jag var helt uppslukad i ett obeskrivligt kåtrus och blev nog inte hälften så chockad som jag borde blivit.

Mike log pilskt mot oss och fick mer eller mindre dra min något häpna väninna med sig ut i köket. Både Jeff och jag blev nog lite extra tända av att bli påkomna mitt i kärleksakten och knullade än mer djuriskt. Han stötte kuken hårt i mig och det smackade ljudligt både av svett och könssaft. Jag skrek av kåthet och lät återigen en orgasm slå mitt medvetande i blackout.

Jeff’s hårda strålar fyllde fittan med sperma och jag föll ihop i hans famn samtidigt som de sista pumpningarna ryckte i hans kuk. Utmattad vilade jag i hans famn och båda hörde vi stönanden och knarrande möbler från köket av Mike och Carina’s häftiga lekar. Ett gällt, utdraget skrik ekade i rummet då hon fick sin första orgasm och strax efter vrålade Mike ut sin lust. Jag satt i Jeff’s knä, fortfarande med hans kuk inuti mig men nu hade den trots allt få ge med sig aning.

Vi kysstes och njöt av att höra det älskande paret i köket. Mike kom ut och avbröt oss då han föreslog att han och Jeff skulle byta partner. Ingen av oss hade något emot det och då jag fick se Mike’s kuk förstod jag varför Carina fått en så ljudlig orgsam. Den var inte riktigt lika grov som Jeff’s lem, men längden var helt i en klass för sig! Mike gick fram till mig och höll fram sin styva, kladdiga kuk framför munnen. Jag slukade ollonet utan en sekunds tvekan.

Den försvann så långt ner i svalget som jag klarade, fortfarande kladdig av Carina’s fittsaft. Jag fick dock inte suga någon längre stund förrän Mike ivrigt drog sig loss och la sig på rygg på sängen. Kuken låg stenhård upp över hans mage där den dränkte naveln i en samling av försats. Jag grenslade honom, fattade om kuken och lät den glida in i mig. Gud, det höll på att gå direkt för mig! Då kuken bottnade återstod ändå flera centimeter och med ren viljestyrka juckade jag in den sista biten i min kåta kropp. Jag red, skrek och frustade om vartannat, Mike juckade mot mina rörelser och vi hittade en underbar rytm.

Plötsligt kände jag ett par händer greppa mina bröst. Bakom mig stod Carina med kåtdimmig blick och bakom henne pumpade Jeff sin grova lem i hennes fitta. Hon smekte, kramade och nöp i vårtorna tills jag kom än en gång. Jag kved hjälplöst och kände fittan krama det sista ur Mike’s kuk. Han släppte sin sats djupt inne i mig och samtidigt föll jag ihop över hans bröstkorg.

Som i ett töcken hörde vi hur Jeff och Carina knullade som besatta bredvid oss tills det gick för dem båda. Vi vilade ut alla fyra på sängen innan Carina och jag sent om sider återvände till vårt hotell. Väl där kändes stämningen lite tryckt och ingen av oss visste nog riktigt vad som hände mellan oss där hos killarna. Carina tog en snabb dusch och jag följde hennes exempel innan vi la oss i den stora dubbelsängen som vi delade.

Det var dödstyst, ingen vågade eller visste vad som skulle sägas. Efter en stund kände jag Carinas fingrar snudda vid mitt lår, handen låg kvar och jag kände hennes heta hud mot min. Jag gjorde inget försök att dra mig undan, snarare tvärtom, jag var mycket spänd på vart detta skulle leda. Handen rörde sig sedan sakta upp över höften, mot naveln och sedan ner över mitt lena venusberg.

Jag sukade precis så högt att Carina skulle förstå signalen. Kvinnan bredvid mig tände min kropp, mina lustar på ett helt nytt sätt. Ett finger gled ner mot blygdläpparna, in i skåran och följde den ända ner mot anus. Jag var våt, våtare än någonsin och min klitoris skrek efter beröring. Carina kröp ner under täcket och för några sekunder visste jag inte vad hon höll på med, inte förrän jag kände hennes huvud mot insidan av mina lår.

Jag särade mer än villigt på benen för att bereda min väninna plats och sekunden senare hittade hennes mun mitt våta kön. Det var gudomligt! Hon slickade mig till sjunde himlen, balanserade mig på orgasmtröskeln med perfektion. Jag förmådde bara snyfta fram några oformliga kvidanden. Carina bytte ställning och för första gången låg jag i en 69:a tillsammans med en annan kvinna.

Hennes kön doftade sex, kåthet och det glänsande sekretet avslöjade obarmhärtigt hur kåt hon var. Mina händer greppade runt hennes vackra stjärt och tryckte ner fittan mot mitt ansikte. Tungan hittade en svullen, hård klitoris och det smakade härligt. Carina stönade högt samtidigt som hennes fingrar försvann in i min slida.

Våra kroppar gneds mot varandra, könssafterna flödade och vi ville båda göra det så skönt och utdraget som möjligt. Plösligt slet sig Carina loss, gick bort till garderoben och letade efter något i sin väska. När hon kom tillbaka höll hon en lång, grov dubbeldildo i handen. -”Jag hoppades få användning för den här”, sa hon lite generat. Hon sög in ena änden i munnen, fuktade den med sin saliv och förde sedan in den i min fitta. Det grova latexföremålet fyllde mig verkligen till bredden.

Carina sköt in sin underkropp mot min, lagom för att kunna ta emot den andra änden i sin mus. Vi rullade runt i sängen och hamnade i en bensax där våra sköten fick direktkontakt med varandra. Kuken försvann in i våra fittor och var till sist helt uppslukad av våra kroppar. Jag gned min mus mot Carina’s och båda njöt vi fullt ut av den härliga dildon inuti oss. Fitta mot fitta, kön mot kön juckade vi oss allt närmare extasen.

Båda jag och min väninna förvandlades till sexuella vilddjur, med ett enda mål: Få uppleva den totala extasen! Våra blickar möttes och vilt stirrande med öppna, flämtande munnar gick det för oss båda. Benen låste sig runt den andres och kropparna kastade okontrollerat av och an. Ingen tidigare utlösning hade tillnärmelsevis varit så kraftig!

Jag kunde inte låta bli att gråta av lycka efter att stillheten åter infunnit sig. Carina somnade helt utslagen i mina armar och med våra nakna kroppar tätt mot varandra vaknade vi inte förrän sent nästa dag.

De återstående semesterdagarna gick sedan helt och fullt i erotikens tecken. Mike och Jeff var nog helt slutkörda då de reste hem, men Carina och jag hade fortfarande mycket ogjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *