Resan till Grekland

Jag och min flickvän Sarah hade rest ner till Grekland för att tillbringa två härliga veckor tillsammans i värmen. Min tjej är en 18 årig liten goding. Hon har en fotomodells ansikte, långt blont hår, ett par härliga fasta bröst (som står rakt ut), långa slanka ben och bäst av allt; hon har en gudomlig bak! Jag vet inte om det var värmen och spriten som gjorde henne otroligt kåt under vår vistelse nere i den grekiska arkipelagen. Den första veckan hade vi sex ett otal gånger på hotellrummet och på öde stränder vi hittade då var ute och åkte vespa runt ön. Efter cirka en vecka var vi rätt så hemmastadda på ön och staden vi bodde i. Vi hade vår favoritpub som vi besökte innan vi gick vidare till utomhusdiskoteket som låg inbäddat bland träden nere vid stranden.

Efter att vi hade legat på stranden nästan hela dagen hade vi sovit några timmar innan vi hade gått iväg till en restaurang där vi ätit och druckit gott. Efter maten gick vi vidare till vår favoritpub för att komma i stämning inför diskot. Sarah drog till sig de flesta killar blickar nästan vart hon än gick. För kvällen hade Sarah på sig en ljusblå kort klänning som satt som gjuten runt hennes brunbrända vältränade kropp. Speciellt de grekiska killarna/männen var som flugor runt henne. Visst var jag lite svartsjuk i början, speciellt då Sarah inte var det minsta blyg för att flirta lite tillbaka. I gengäld tyckte Sarah att det var ganska så ok om jag spanade in andra tjejer.

När vi väl kom till diskoteket efter att ha suttit på puben länge, då Sarah ständigt hade fått gratisdrinkar av bartendern, var vi båda två ganska så berusade. Inne på dansstället så träffade vi omgående på två killar som jag kände igen från Sverige. Det visade sig att vi hade mötts i fotboll ett antal gånger genom åren då de var jämngamla med mig och bodde i grannstaden. Genast sjönk vi in i en lång diskussion om fotboll. Min tjej tröttnade rätt så omgående på samtalsämnet och begav sig till baren. Då jag började bli rejält berusad dröjde det antagligen en ganska så lång stund innan jag saknade min tjej. Jag skildes från grabbarna som var tvungna att gå hem till deras hotell då deras plan tillbaka till Sverige skulle lyfta kommande morgon.

Jag letade vid båda barerna som fanns på stället men hon var inte där. Jag kollade ut på dansgolvet och fick ganska så snart syn på henne. Hon dansade tätt omslingrad med en grekisk kille. Bredvid dansade tre av grekens kompisar och hetsade honom. Trots att dansgolvet var relativt välbesökt hade jag hyffsad utsikt över dansgolvet och över vad som skedde. Killens händer smekte min tjejs ryggslut och gled allt länge ner för att till slut smeka hennes bak. Visst hade vi vid något tillfälle pratat om att träffa något annat par för partnersbyte eller annonsera efter någon annan tjej eller kille men innerst inne trodde jag inte att Sarah skulle genomföra det. Men tydligen var hon inte så motvillig till det hela. Grekens händer sökte sig efter en liten stund sig under hennes korta kjol och han kände på hennes härliga bak. Då Sarah fick syn på mig såg jag att hur hon samtalade med killen och de kom båda fram till mig. Hon presenterade killen som Anestis och undrade om det var ok att han slog sig ner med oss för en drink. Vi satte oss ner och pratade en stund, mest om ön och vädret och sånt. Sarah kröp nära intill mig och viskade i mitt öra att hon var rejält kåt och ville knulla. Hennes tungspetts slickade mig i örat och hon stönade upphetsat. Jag svarade att jag först skulle gå på toaletten. Visserligen var jag i behov av det men samtidigt skulle jag ta tillfället i akt att kolla in vad som skulle ske om jag lämnade dom själva igen för en stund. Jag skyndade iväg och lättade på trycket och smög mig sedan fram bland folkmassorna på diskoteket för att se vad dom höll på med. Jag blev aningens förvånad då jag såg vad som skedde. Anestis hade flyttat sin stol intill Sarahs och hans hand befann sig innanför min tjejs känning. Hans hand smekte hennes lår och kanske mer därtill. Men vad som var än mer förvånande var att en av hans vänner hade slagit sig ner på andra sidan av henne och satt nu och tungkysstes med Sarah under tiden som Anestis smekte henne. Ytterligare en av deras vänner kom fram och satte sig på huk framför min tjej och snart var även hans ena hand innanför min tjejs känning och smekte henne.

Visserligen var bordet dom satt vid i ett av diskotekets inre hörn, men där var ändå en hel del folk runt omkring. Jag såg att flera personer såg vad som skedde och de tittade naturligtvis roat på. Jag bestämde mig för att gå fram till dom för att se vad som skulle ske. När Sarah såg mig sa hon något till Anestis som jag inte hörde. Han sa något till sina kompisar och de drog sig en smula tillbaka. Sarah reste sig och drog mig intill sig.

– Kom så går vi ut därute, stönade hon.

Hon tog tag i min hand och började dra iväg mig mot utgången. Då vi båda var rejält berusade skedde det på ganska så vingliga ben. Väl ute från diskoteket drog hon mig in mot den skogsdunge som låg några meter från entrén till diskoteket.

I ögonvrån såg jag att de grekiska killarna följde efter oss på avstånd. Sarah drog med mig några meter in i skogsdungen. Tack vare skenet från diskoteket och närliggande gatubelysning såg man ganska så bra även en bit in i dungen. Sarah vände sig bort från mig och lutade sig med händerna emot ett träd och putade med baken emot mig. Med den ena handen drog hon upp klänningen till midjan. Jag kände med handen mellan hennes ben och jag kände att hennes stringtrosa var alldeles våt i skrevet. Sarah kved att jag skulle ta av henne trosorna och slicka hennes fitta.

– Tungknulla min fitta, stönade hon då jag drog av henne trosorna.

De mörka könshåren hade hon rakat till en smal rand för att matcha stringtrosorna . Hon visste att jag älskade att slicka henne och jag visste att hon älskade att känna min tunga mot hennes slätrakade blygdläppar. Det dröjde inte lång stund förrän min tunga gav henne första orgasmen. Hennes bak och underliv skakade av välbehag. Efter att hon fått andas ut några sekunder gick hon ner på knä framför mig och drog ner byxor och kalsongerna på mig. Min kuk for fram i fullt stånd ur byxorna och min tjej började välvilligt att suga på den. Jag såg nu att Anestis och hans tre kompisar stod några meter ifrån oss och tittade på oss. Två av killarna hade tagit fram sina kukar och stod och runkade.

Efter att bara ha sugit på min kuk i ca halvminuten reste sig Sarah upp igen och ställde sig lutandes mot trädet igen.

– Knulla min kåta fitta, kved hon. Knulla mig!

Jag särade på hennes välsmorda blygdläppar och styrde kuken mot fittöppningen.

Anestis och hans kompisar hade nu kommit ännu närmre och stod nu bara någon meter ifrån oss och tittade på och runkade. Min kuk gled in i hennes fitta utan några som helst problem. Jag började att knulla henne i ett rasande tempo och hon gav mig sköna motjuck med baken. Det dröjde inte länge förrän jag kände ilningen komma krypande i kroppen och jag sprutade min säd upp i hennes fitta. Jag drog ut min slaknande kuk ur henne och böjde mig framåt för att kyssa henne. Vi kysstes hett och passionerat.

– Knulla min fitta mer kved hon till mig.

Då jag var helt utpumpad av det intensiva samlaget vi precis fullbordat stönade jag uttröttat till svar att jag först fick vila mig lite.

– Knulla mig, snälla, eller låt nån av grekerna få knulla mig då. Snälla!

Jag förstod nu att hon bett grekerna att följa med oss ut för att eventuellt få knulla henne. Utan att jag hann svara henne kallade hon på Anestis att han skulle knulla henne.

Då han redan hade byxorna nere vid fötterna och stod och runkade var han inte svår att övertala. Jag såg hur min sperma rann ur Sarahs fitta längs hennes lår. Sarah sträckte bak sin ena hand mot sin fitta och smorde ut den sperma som var i fittöppningen runt sin fittöppning. Detta verkade inte avskräcka Anestis utan han styrde in sin kuk upp i Sarahs fitta. I fyllan och villan kände jag mig återigen en aningens svartsjuk men ganska så omgående så blev jag istället otroligt upphetsad av att se min egen tjej bli knullad av en annan kille. Han tog tag i min tjejs höfter och knullade henne med rejäla juck. Sarah kved och stönade allt högre. Tack vare diskotekets musik hörde inte alla inom en kilometers radie vad som hände.

Tydligen hade dock hennes ljud tilldragit sig någons intresse för in mellan träden kom en gammal grekisk gubbe med sin hund smygandes. När han såg att flera personer redan stod och tittade på kom även han fram för att kunna se bättre. Anestis hade vid det här laget knullat henne en ganska så lång stund. Man såg att han blev allt mer ansträngd och sekunderna senare drog han ut sin kuk och sprutade sin säd över Sarahs bak och rygg. Ett par rejäla strålar med sperma träffade hennes klänning och resten rann längs hennes bak.

Jag trodde nu att hon fått nog med kuk men Sarah ville tydligen ha mer av andras kukar nu när tillfälle gavs. Hon drog av sig den nedsprutade klänningen och sparkade av sig sina skor och stod nu helt naken. Hon gled ner på knä framför en av de andra killarna från diskoteket och började att suga på hans kuk. Anestis hade vid det här laget fått på sig sina byxor igen och klappade nu sin kompis på axlen och gav sig skrattande därifrån. Den tredje killen fån diskot hade nu tröttnat på att bara titta på och gick nu ner på knä bakom Sarahs bak och ville nu knulla henne bakifrån samtidigt som hon sög hans kompis. Sarah putade bak med sin fitta så att han kunde penetrera hennes fitta. Ytterligare folk kom nu fram till oss. Ett tyskt par i sextio års åldern tittade nu nyfiket på. Killen som min tjej sög kunde inte hålla sig längre utan sprutade sin sperma in i min tjejs mun. Min tjej brukade inte svälja min sperma så jag blev förvånad då jag såg att hon svalde de två första strålarna med sperma och lät sedan resten rinna ut ur munnen igen.

Killen smekte Sarah genom håret innan även han drog upp byxorna och försvann tillsammans med kompis nummer fyra som tydligen bara nöjt sig med att titta på och att runka. Sarah lade sig ner på rygg på marken och killen som innan hade knullat henne bakifrån gled nu ner mellan min tjejs lår och började att knulla henne i missionärställningen.

Sarah slöt ögonen och verkade bara ligga och njuta av behandlingen i fulla drag. Den grekiske gubben med hunden hade tydligen tröttnat på uppvisningen och gav sig iväg igen. Däremot såg jag att gubben i det tyska paret var desto mer intresserad. Han hade tagit fram sin kuk och hans fru stod nu och runkade honom medan de tittade på. Sarah kom för jag vet inte i vilken ordning igen men hon verkade inte ha fått nog ändå. Killen från diskot kunde däremot inte hålla sig utan drog ut sin kuk och sprutade sin sperma över Sarahs mage. Han kysste henne snabbt på munnen innan han slank i väg in i mörkret. Sarah satte sig leende upp och tittade på mig och undrade om jag inte ville knulla henne igen då hon ville ha mer.

Jag svarade på skämt att hon inte var klar med alla åskådarna ännu. Tydligen tog hon mig på allvar för hon tittade intresserat på det tyska paret som fortfarande stod kvar. Inte trodde jag att Sarah skulle göra det men hon tecknade till den gamle tysken att han skulle komma fram. Inte nog med att han var i minst sextio års åldern, han hade dessutom en rejäl kulmage och var allt annat än vacker. Till min förvåning lät hans fru honom gå fram till min tjej efter en viss diskussion paret emellan. Sarah tog hans korta, tjocka kuk i sin mun och började att suga på den. Ganska så omgående ville dock gubben knulla henne istället för han lade sig ner på rygg och drog Sarah över sig. Hon förde vant kuken mot öppningen och hon började rytmiskt att rida den gamle mannen. Efter bara någon minut började Sarah att rotera allt häftigare med baken och jag förstod att hon snart skulle komma igen. Mannen stönade till och dom kom gemensamt i en orgasm.

Sarah rullade av mannen som genast reste sig upp och tillsammans med sin fru snabbt försvann från platsen. Kvar låg Sarah med särade ben och ett stort leende på läpparna. Jag hjälpte henne upp på benen igen och med lite problem fick hon på sig den nedsprutade klänningen igen. Jag plockade upp hennes skor och letade samtidigt efter hennes trosor. Tydligen hade någon av killarna eller gubben tagit dom med sig som någon slags souvenir för dom fanns inte kvar i alla fall. Sarah och jag letade oss ut från skogsdungen mot entrén till diskoteket igen. Ute i det starkare ljuset vid entrén torkade jag med en pappersservett bort Anestis sperma från Sarahs känning. Då vi hade kvar entréstämpeln på handen kunde vi glida in på diskoteket igen.

Efter att ha tagit en svalkande öl bestämde vi oss för att gå hem till hotellet igen för att vila oss inför morgondagen. Sarah hade tydligen fått smak på det hela för hon berättade att hon ville ut på äventyr igen nästa dag och kanske om jag var riktigt snäll så skulle kanske jag få ha sex med en annan tjej också om tillfälle gavs retade hon mig med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *